Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Z vlaki slovenskih železnic do pravih študijskih informacij

Datum: sreda, 9. februar, 2011
Dober namig ob pravem času je vselej dobrodošel. Zato se je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« ustavila na železniški postaji v Ljubljani. Preverila je, kaj je novega v ponudbi Slovenskih železnic, kako najhitreje in najugodneje na informativni dan in kako svoji ljubezni zagotoviti nepozabno valentinovo.Na informativni dan z vlakom

Drugi mesec v letu je med drugim tudi mesec odločanja. Odločanja o tem, kje in kako po srednji šoli nadaljevati svoje šolanje. Odločanje ni lahko, zato je vsaka informacija še kako dobrodošla. Največ jih je seveda mogoče dobiti na informativnih dnevih. Ti bodo v Ljubljani, Mariboru, Kopru, Novi Gorici in drugod potekali v petek, 11. in soboto, 12. februarja. »Na Slovenskih železnicah tudi letos priporočamo varno in udobno pot do pravih informacij. Naročili smo podaljšane vlakovne garniture in izredne vlake. Tako bo denimo iz Celja v petek, 11. februarja, ob 7.08 uri proti Ljubljani odpeljal poseben vlak. Ob 7.50 uri bo vlak odpeljal tudi iz Litije. Dovolj prostora na vlakih bo tudi v soboto, 12. februarja, proti Ljubljani, Mariboru, Kopru in Novi Gorici,« je povedal Robert Žnidaršič iz Slovenskih železnic. Dodal je še priporočilo – predčasen nakup vozovnic in opozoril da je za ICS vlake obvezna rezervacija sedežev.

Na Slovenskih železnicah tudi letos priporočajo varno in udobno pot do pravih informacij. Naročili so podaljšane vlakovne garniture in izredne vlake.


V Ljubljani ekspres informativni disko

Bodoče študente bo v Mariboru pričakala info točka, v Ljubljani pa pravi ekspres informativni disko na prostem. DJ Collegium, MC Colegium, GO GO plesalke Atlantis, ZaVarovanje Vzajemna in plesalci SŽ-Ej!Kartica bodo dokazali, da je potovati z vlakom zabavno, na stojnicah pa bodo na voljo uporabne informacije. Po besedah Tanje Rotovnik pa bo prihodnji konec tedna, natančneje 12. in 13. februarja, v znamenju poljubljanja, objemanja, zaljubljenosti… S Slovenskimi železnicami je namreč potovanje v paru za polovico cenejše. Zato svetujejo, da z vlakom zapeljite svoje najdražje in uživajte v zaljubljenem vikendu z vlakom. Pridružite se lahko tudi posebni Facebook nagradni igri. Najbolj izvirna zaljubljena fotografija na vlaku ali železniški postaji bo nagrajena z romantičnim potovanjem z vlakom v terme, razvajanjem s kopanjem, zgoščenkami ter majicami skupine Tide.

Poceni v tujino

Kamorkoli že! Z vlakom udobno in poceni. To velja tako za Slovenijo, kot tudi za tujino. Pri Slovenskih železnicah opozarjajo na nizkocenovne ponudbe vozovnic od 15 do 50 evrov.

Do Salzburga se je denimo z vlakom mogoče zapeljati že za 28, do Dunaja za 38 ter do Beograda za 28,20 evrov.

Kamorkoli že! Z vlakom udobno in poceni. To velja tako za Slovenijo, kot tudi za tujino. Pri Slovenskih železnicah opozarjajo na nizkocenovne ponudbe vozovnic od 15 do 50 evrov. Gre za omejeno število vozovnic za pot do evropskih mest in prestolnic z natančno določenim vlakom in datumom. Za skupine velja poseben, tudi do 70 odstotni popust, vozovnice City Star, ki veljajo v Avstriji, BiH, Makedoniji, Grčiji, Nemčiji, Srbiji, na Češkem, Hrvaškem in Slovaškem, pa so primerne za pare ali skupine do pet oseb. Polna cena velja le za prvega potnika, vsak naslednji pa že prejme popust, in sicer največ do 50 odstotkov. Dobro poznana in uveljavljena je že Inter Rail vozovnica, ki velja v 30-ih različnih državah. Na voljo je v dveh izvedbah: global pass velja za vse države, one country pass pa, kot že ime pove, za eno državo. Regio As je vozovnica, ki popuste prinaša v Avstriji in na Hrvaškem, za mlade do 20. leta starosti pa so na voljo posebno ugodne vozovnice. Do Salzburga se je denimo z vlakom mogoče zapeljati že za 28, do Dunaja za 38 ter do Beograda za 28,20 evrov.

Več informacij je na voljo na železniških postajah, na e-mail naslovu: potnik.info@slo-zeleznice.si, spletni strani www.slo-zeleznice.si ter na telefonski številki 01/29913332.

Pripravila:
Tina HUREMOVIČ

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Posebno vrtinčenje v Atlantisu

Wellness Atlantis
četrtek, 5. september 2019

V nedeljo, 8. septembra 2019 prihaja v Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trs.

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije