Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
Zavarovalnica Triglav

Zavarovalnica Triglav s pestro ponudbo na MOS-u

Datum: četrtek, 9. september, 2010

V Celju se je včeraj pričel 43. Mednarodno obrtni sejem (MOS), tradicionalni mednarodni gospodarski dogodek s širokim naborom razstavljalcev, med katerimi je tudi Zavarovalnica Triglav.

Zavarovalnica Triglav je pomembno in uspešno slovensko podjetje, ki je tudi letos med udeleženkami tega sejma, saj ima bogato poslovno preteklost in je pomemben partner na gospodarskem področju. Njena uspešnost je rezultat številnih dejavnikov, v ospredju pa jasna strategija s tremi temeljnimi vrednotami: strokovnost, varnost in družbena odgovornost.

Strategijo je uprava sprejela pred časom, njeni pozitivni rezultati so že vidni: čisti poslovni izid Zavarovalnice Triglav je namreč v šestmesecnem obdobju letošnjega leta znašal dobrih 25 milijonov evrov in je bil za skoraj 4 milijone evrov višji v primerjavi z enakim obdobjem lani.

Dobičkonosnost je ena izmed temeljnih novih usmeritev Zavarovalnice Triglav in v okviru le-te so pripravili novosti, ki jih predstavljajo tudi na letošnjem MOS. V sejemski ponudbi MOS Zavarovalnica Triglav predstavlja široko paleto zavarovanj, v ospredju so avtomobilska zavarovanja, ki so poleti doživela 13 novosti.

Udeleženci bodo lahko ves cas sejma sodelovali v nagradni igri Pametno je imeti dobro zavarovan avto ali si pridobili informativni izračun za avtomobilsko zavarovanje po meri. To je le nekaj iz ponudbe, ki je bila prvi dan sejma bogatejša še za predstavitev zavarovanj terjatev in s predstavitvijo kavcijskih zavarovanj.

Zavarovalnica Triglav se zaveda, da so dobra poslovna razmerja temelj zaupanja in uspešnega poslovanja. Kljub težkim gospodarskim razmeram ohranja konkurenčnost in trgu ponuja kakovostne storitve. Strateški cilj največje zavarovalnice je dobičkonosnost in varnost, ki jo želi zagotoviti v gospodarskem okolju, kjer posluje. Udeležba na sejmu prinaša celosten vpogled v glavne izzive za prihodnost podjetnikov in obrtnikov v širšem poslovnem okolju. V tem okviru tudi Zavarovalnica Triglav vidi svoj izziv.

Splet: Zavarovalnica Triglav

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

BTC City Ljubljana je prejemnik priznanja Kristalni Triglav 2019

Kristalni Triglav 2013.jpg
četrtek, 14. november 2019

BTC City Ljubljana je letošnji prejemnik najvišjega priznanja v slovenskem turizmu – Kristalni Triglav 2019. Priznanje za izjemen prispevek k razvoju slovenskega turizma podeljuje Društvo turističnih novinarjev Slovenije. Nagrado je na svečani podelitvi priznanj, ki je potekala v torek, 12. novembra 2019, v okviru Dnevov slovenskega turizma, prevzel Jože Mermal, predsednik upravnega odbora družbe BTC.

Ponedeljek ostaja dan za Atlantis

vma_otroski_svet.jpg
četrtek, 7. november 2019

Ponedeljek ostaja dan za Atlantis. Še naprej si lahko namreč ponedeljkovo celodnevno razvajanje v Vodnem mestu Atlantis privoščite po posebno ugodni ceni.

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije