Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
Zavarovalnica Triglav

Zavarovalnica Triglav s pestro ponudbo na MOS-u

Datum: četrtek, 9. september, 2010

V Celju se je včeraj pričel 43. Mednarodno obrtni sejem (MOS), tradicionalni mednarodni gospodarski dogodek s širokim naborom razstavljalcev, med katerimi je tudi Zavarovalnica Triglav.

Zavarovalnica Triglav je pomembno in uspešno slovensko podjetje, ki je tudi letos med udeleženkami tega sejma, saj ima bogato poslovno preteklost in je pomemben partner na gospodarskem področju. Njena uspešnost je rezultat številnih dejavnikov, v ospredju pa jasna strategija s tremi temeljnimi vrednotami: strokovnost, varnost in družbena odgovornost.

Strategijo je uprava sprejela pred časom, njeni pozitivni rezultati so že vidni: čisti poslovni izid Zavarovalnice Triglav je namreč v šestmesecnem obdobju letošnjega leta znašal dobrih 25 milijonov evrov in je bil za skoraj 4 milijone evrov višji v primerjavi z enakim obdobjem lani.

Dobičkonosnost je ena izmed temeljnih novih usmeritev Zavarovalnice Triglav in v okviru le-te so pripravili novosti, ki jih predstavljajo tudi na letošnjem MOS. V sejemski ponudbi MOS Zavarovalnica Triglav predstavlja široko paleto zavarovanj, v ospredju so avtomobilska zavarovanja, ki so poleti doživela 13 novosti.

Udeleženci bodo lahko ves cas sejma sodelovali v nagradni igri Pametno je imeti dobro zavarovan avto ali si pridobili informativni izračun za avtomobilsko zavarovanje po meri. To je le nekaj iz ponudbe, ki je bila prvi dan sejma bogatejša še za predstavitev zavarovanj terjatev in s predstavitvijo kavcijskih zavarovanj.

Zavarovalnica Triglav se zaveda, da so dobra poslovna razmerja temelj zaupanja in uspešnega poslovanja. Kljub težkim gospodarskim razmeram ohranja konkurenčnost in trgu ponuja kakovostne storitve. Strateški cilj največje zavarovalnice je dobičkonosnost in varnost, ki jo želi zagotoviti v gospodarskem okolju, kjer posluje. Udeležba na sejmu prinaša celosten vpogled v glavne izzive za prihodnost podjetnikov in obrtnikov v širšem poslovnem okolju. V tem okviru tudi Zavarovalnica Triglav vidi svoj izziv.

Splet: Zavarovalnica Triglav

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 19. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

Ženske smuči Atomic Cloud: ko se združita kakovost in stil

atomic cloud
sreda, 6. marec 2019

Serija ATOMIC CLOUD je nedvomno ena najbolj prodajanih kolekcij ženskih smuči na svetu. Marlies Raich (Schild) smuči iz serije Cloud opisuje kot smuči za smučarke, ki želijo brezkompromisno smučanje združiti z izjemnim stilom.

Atomic Revent: udobje in prileganje, kot ga še niste izkusili

Atomic 2018
torek, 26. februar 2019

Družino REVENT sestavljajo smučarske čelade REVENT AMID, ki nudijo kar 40 % več zaščite od zahtevanih standardov in smučarska očala REVENT, ki zagotavljajo odlično vidljivost in izjemno široko vidno polje.

Smučarski testi Salomon in Atomic

Salomon 2017
sreda, 20. februar 2019

Ker vemo, da je odločitev o pravi smučarski opremi težka, smo v sodelovanju z Atomicom ali Salomonom, dvema izmed vodilnih blagovnih znamk na področju inovacij v alpskem smučanju, za vas pripravili testne dneve. Tam boste za nasvet o pravi izbiri smuči in ostale opreme lahko povprašali izkušene promotorje, ki vas bodo znali usmeriti in vam na testiranje ponuditi nekaj takega, kar vam bo resnično ustrezalo.

Atomic Redster s tehnologijo SERVOTEC:

atomic1
torek, 12. februar 2019

Tekmovalno smučanje od opreme zahteva doseganje maksimalne hitrosti pri kateri se ohranja popoln nadzor in stabilnost. Zato smo razvili tehnologijo SERVOTEC, ki vse to zagotavlja in jo vgradili tudi v smuči za rekreativne smučarje

Smučarski čevlji Salomon

Salomon cevlji
sreda, 6. februar 2019

»Zavedamo se, da niti dve stopali nista enaki, še naši lastni ne. Da bi botrovali takemu izzivu, smo morali razmišljati izven okvirov.«

V Atlantisu si boste lahko privoščili prav posebno vrtinčenje

Wellness Atlantis
ponedeljek, 4. februar 2019

10. februarja 2019 prihaja v Atlanitsovo Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trst.

Popestrite svoje užitke na snegu z novo linijo Salomon smuči S/MAX

Salomon blast
sreda, 30. januar 2019

 
Nova linija smuči Salomon S/MAX bo zadovoljila tako najbolj zahtevne smučarje, kot tudi tise, ki si želijo predvsem varnosti in užitka na smučeh.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije