Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
btc kolo

Ženska kolesarska ekipa BTC City Ljubljana je ekipa leta

Datum: ponedeljek, 20. november, 2017

Kolesarska zveza Slovenije je na Večeru zvezd, na Ljubljanskem gradu, podelila nagrade najboljšim v zadnjem letu. Nagrado za ekipo leta med cestnimi kolesarji je dodelila ženski kolesarski ekipi BTC City Ljubljana. Med podporniki ekipe je tudi Slovenska turistična organizacija, ki se je priznanja izjemno razveselila in ekipi prisrčno čestita.

Maja Oven, direktorica sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi BTC je ob prejeti nagradi povedala:"Priznanje kolesarske zveze Slovenija nam pomeni zelo veliko in je nagrada ter potrditev vse večje kakovosti ekipe v svetovnem merilu ter posledično dobrega dela. »Srčnost nas dela svetovne«, je slogan ženske kolesarske ekipe BTC City Ljubljana. Odrekanje, trdo delo, volja in podpora partnerjev, med njimi tudi Slovenske turistične organizacije, ki verjamejo v žensko energijo, so nas pripeljali na svetovni kolesarski zemljevid. Na ta način se vsako leto povečuje tudi prepoznavnost  Slovenije, kot atraktivne, zelene, aktivne ter trajnostno naravnane kolesarske destinacije.  Ekipa je dosegla 7. mesto v ekipnem kronometru in še vrsto odličnih uvrstitev na največjih dirkah ženskega World Toura. Izpostaviti velja 4.mesto Eugenie Bujak, ki je letos dobila slovensko državljanstvo, na ženski verziji španske Vuelte, in  4.mesto v francoskem Plouayu. Uspehi vznikajo iz predanosti skupnemu cilju. Velike zasluge gredo še mnogim posameznikom in partnerjem, ki verjamejo v neomajnost kolesarske energije in v dekleta, ki vztrajno poganjajo pedala. Ekipa se je na lestvici ženskega World Toura iz 12. mesta v letu 2016 v 2017 povzpela na 11. mesto. Še večji skok je kolesarkam uspel na lestvici mednarodne kolesarske zveze, kjer so iz lanskega 13. mesta letos napredovale v prvo deseterico, in sicer na 9. mesto.  Ekipo sestavljajo dekleta iz osmih držav, ob trasah pa zanje navija na milijone navijačev, več kot polovica dirk Women World Toura pa ima neposreden prenos na največji športni TV - Eurosportu in nacionalnih televizijah držav organizatoric dirk, pogosto pa se pojavlja tudi na naslovnicah športnih medijev."

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

Ženske smuči Atomic Cloud: ko se združita kakovost in stil

atomic cloud
sreda, 6. marec 2019

Serija ATOMIC CLOUD je nedvomno ena najbolj prodajanih kolekcij ženskih smuči na svetu. Marlies Raich (Schild) smuči iz serije Cloud opisuje kot smuči za smučarke, ki želijo brezkompromisno smučanje združiti z izjemnim stilom.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije