Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
Termalni Park, Terme Ptuj

Bazeni energije z Michael Mind Project

Datum: torek, 5. julij, 2011
Klub ptujskih študentov 8. julija 2011, ob 12. uri, vabi v Terme Ptuj na največjo zabavo ob bazenih v Sloveniji, ki letos tradicionalno poteka že 12. leto.

V večernih urah bo obiskovalce v spektakularni ekspoziji elektronske glasbe navduševal osrednji zvezdnik svetovno znanega producentska dvojca MICHAEL MIND PROJECT, avtor hitov Baker street, Love's gonna get you, Show me love, How does it feel in uradne himne Svetovnega prvenstva v nogometu 2011 Ready or not (feat. Sean Kingston).

Dogajanje bo začinjeno z ognjeno predstavo, plesnimi nastopi in žrebom bogatih nagrad.

Nič manj atraktivno ne bo celodnevno dogajanje ob bazenih, ki bo prava osvežitev za vroče poletne dni.  Od 12. ure naprej bodo obiskovalcem v poletnih ritmih boke zibali Josh Somen, Yapa, Šemnički in Stanč.

Hladili (ali greli) se boste s celodnevnimi animacijami v vodi in ob njej, soncem, obilico športnih in rekreativnih aktivnosti z bogatimi nagradami za zmagovalce (odbojka na mivki, nogomet na milnici, nogomet na travi, vlečenje vrvi čez bazen, potapljanje z jeklenkami v podvodni galeriji), spuščanjem po največjih toboganih v Sloveniji, špricanjem z vodnimi pištolicami, plesom, porivanjem (v bazen) in adrenalinskimi preizkušnjami kot so jadranje v bazenu, downhill revolution zorbing, umetniški skoki s 5-metrske skakalnice ter hoja po slacklinu čez bazen.

Da se boste najbolj mokrega žura poletja spomnili še dolgo po njegovem koncu bo skrbela Fundacija Z glavo na zabavo, svojo ljubezen do okolja (in sebe) pa boste izkazovali ob pomoči društva Ekologi brez meja, ki bo s pilotskim projektom, v Sloveniji izvedenim prvič, poskrbelo, da na prireditvi ne bo uporabljen niti en plastični kozarec za enkratno uporabo.

Napolni si baterije na letošnjih nepozabnih Bazenih energije!

Več informacij

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Noči v Stari Ljubljani

noci_stara_lj.jpeg
petek, 23. avgust 2019

Noči v Stari Ljubljani zadnje dni avgusta oživijo staro mestno jedro s številnimi brezplačnimi prireditvami, ki potekajo istočasno, na vrsti prizorišč. Program festivala je namenjen ljudem vseh generacij, zaznamujeta pa ga predvsem etno in jazz glasba. Letošnja rdeča nit festivala je glasba etničnih manjšin.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Film pod zvezdami 2019

film_pod_zvezdami.jpeg
sreda, 31. julij 2019

Vse do 3. avgusta Kinodvor in Ljubljanski grad vabita na poletne filmske večere na prostem. V čarobnem ambientu Grajskega dvorišča se bo zvrstil raznolik program filmskih vrhuncev pretekle sezone, pa tudi šest svežih filmov, ki bodo prvič javno predstavljeni na slovenskem platnu. Za otvoritveni film smo izbrali prvenec Urše Menart Ne bom več luzerka, dobitnika vesne za najboljši celovečerni film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Metaldays

metaldays
petek, 19. julij 2019

Vsako leto v juliju se Tolmin spremeni v raj za ljubitelje metal glasbe. Festival je pridobil status pravih metalskih počitnic, saj traja cel teden - od 21.-27. julija2019.

Ana Desetnica

ana_desetnica.jpg
sreda, 3. julij 2019

Mednarodni festival uličnih gledališč Ana Desetnica predstavlja sodobne ustvarjalne tokove na področju uličnega gledališča. Odlikujeta ga izdelanost umetniškega koncepta in prizadevanje organizatorjev, da festivalski utrip vsako leto zaživi z roko v roki z utripom mesta.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
četrtek, 13. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije