Poletni utrip

Podravka igrarije v Termah Olimia

aqualuna1.jpg
sreda, 18. julij 2012

Izziv na drugi letošnji lokaciji, kjer so s Podravkinimi igrarijami iskali novega finalista, je potekal 14. julija v Aqualuni v Podčetrtku. Kljub nekoliko "zadržanim vremenskim razmeram" se je za udeležbo v finalno tekmovanje, ki bo 25. avgusta, potegovalo 13 slovenskih družin.

Prenovljen kopališki park, kavarna in kamp v Višnji Gori

četrtek, 12. julij 2012

Bazen je bil zgrajen pred 2. svetovno vojno in je večino časa v toplih mesecih razveseljeval daljno in bližnjo okolico. Takrat je bilo v Sloveniji le nekaj bazenov. Svojo osnovno podobo je ohranil vse do danes! Povsem prenovljeno kopališče, ki so ga otvorili konec junija, se odpre ob 10. in zapre ob 19. uri.

V Atlantis ponovno prihaja Letni Kino City

Madagascar 3
torek, 3. julij 2012

V BTC Cityju se to poletje znova odpira Letni kino City, ki bo s pestrim filmskim programom postregel kar na peščeni plaži.

Podravka igrarije v Termah Čatež

podravka igrarije čatež
petek, 29. junij 2012

Pretekli vikend so v Termah Čatež potekale prve Podravkine igrarije v slovenskih termah. Za udeležbo v finalno tekmovanje, ki bo 25. avgusta, se je borilo 17 slovenskih družin. Tudi tuji gostje niso ostali ravnodušni, zato so jim omogočili možnost za sodelovanje v posamičnih igrah. Poljski, italjanski in nemški gostje so bili za sodelovanje nagrajeni z veliko Podravkino kopalno brisačo.

Nova adrenalinska novost v Termah Čatež - Termalna formula

sreda, 20. junij 2012

V Termah Čatež so včeraj premierno in v slogu prave Formule 1, z Miranom Ališičem na čelu, predstavili letošnji hit poletja - trojni vzporedni tobogan imenovan "TERMALNA FORMULA," ki bo namenjen dodatni animaciji na poletni Termalni rivieri, saj bo vse do septembra potekala vodna tekma za veliko nagrado Term Čatež.

Enotna vstopnica za vodne parke Sava Hotels & Resorts

sreda, 13. junij 2012

Pozabite na zamudno brskanje po spletu in primerjanje cen – izberite kopalno vstopnico Aqupass Sava Hotels & Resorts – zagotavlja vam enotno in posebej ugodno ceno za celodnevni ali 4-urni obisk 6-ih kopaliških centrov.

Otvoritev kopališča Laguna

laguna.jpg
torek, 12. junij 2012

Kopališče Laguna bo v letu 2012 previdoma odprto v petek, 15. junija 2012, uradna otvoritev sezone 2012 pa bo v soboto, 16. junija.

Odprtje kopališča Kodeljevo

kodeljevo1.jpg
ponedeljek, 11. junij 2012

Letno kopališče Kodeljevo bo svoja vrata odprlo 15. 6. od 13:00 do 19:00 ure. Vse kopalce bodo pričakali z zanimivim programom ter popusti in darili.

Brezplačno kopanje za otroke v Aquaparku

aquapark.png
četrtek, 7. junij 2012

V Aquapark Hotelu Žusterna v Kopru bo v nedeljo, 10. 6. 2012, vodna zabava z brezplačnim kopanjem za otroke do 18. leta*!

Začetek turistične sezone v Izoli

četrtek, 24. maj 2012

Prvič letos se bo začetek turistične sezone v Občini Izola odvijal na poseben način, s festivalom Bepifest, ki ga organizira Turistično združenje Izola.

Vabljeni na pravo pustolovščino Divjega zahoda

kavbojski_voz.jpg
torek, 22. maj 2012

V kampu Terme Čatež so se utaborili kavboji in s sabo pripeljali KAVBOJSKI VOZ.

Tudi letos v Termah Ptuj najmnožičnejše plavalno tekmovanje v Sloveniji

Terme Ptuj
sreda, 9. maj 2012

Z odprtjem zunanjih bazenov v Termalnem Parku Terme Ptuj konec aprila so Terme Ptuj naznanile začetek poletne kopalne sezone, ki jo tudi letos spremljajo raznovrstna športna, zabavna in kulturna doživetja.

Dneva odprtih vrat na poletni Termalni rivieri

četrtek, 19. april 2012

V Čatežu že odštevajo dneve, ko bo od 25. aprila dalje zopet vrišč in krik na poletni Termalni rivieri. Na več kot 10.000 m2 termalnih vodnih površin.

Oglejte si reportaže posnete v okviru akcije Naj kopališče 2011

ponedeljek, 12. september 2011

V poletnih mesecih smo tudi letos v okviru akcije Naj kopališče posneli nekaj TV reportaž, ki si jih lahko v krajši obliki ogledate tudi na YouTube-u. Vabljeni k ogledu!

Oglejte si prispevek s tekmovanja v toboganskem spustu za medije

petek, 2. september 2011

Vabljeni k ogledu prispevka, ki ga je v nedeljo v Termah Ptuj posnela ekipa TUR TV-ja.

4. Državno prvenstvo v toboganskem spustu za medije je za nami

img_2828.JPG
ponedeljek, 29. avgust 2011

V Termah Ptuj je bil avgust poln zanimivih prireditev. Po B.A.S.E. jumperjih, ki so obiskovalcem jemali dih prvi vikend, so po kratkem predahu sledile Rimske igre, ki na Ptuj vsako leto privabijo več obiskovalcev. Zadnji avgustovski vikend pa je že tradicionalno rezerviran za Državno prvenstvo v toboganskem spustu, ki je tokrat potekalo že šestič, za predstavnike medijev pa četrtič.

V rimski povorki sodelovalo več kot 1300 udeležencev

pb0s7201-640x480.JPG
ponedeljek, 22. avgust 2011

Četrte rimske igre, ki so Terme Ptuj in ptujske mestne ulice minuli konec tedna odele v preobleko stare rimske Petovione, je soustvarjalo štirideset organiziranih skupin iz Slovenije, Avstrije, Hrvaške, Italije, Srbije, Madžarske in Poljske. Najmnožičnejšo poletno prireditev na Ptuju si je po ocenah organizatorjev ogledalo čez trideset tisoč obiskovalcev, v osrednji rimski povorki pa je sodelovalo več kot tisoč tisto udeležencev.

Šmartno, pravljična vas in Sanje v Medani

pravljicna_vas.jpg
ponedeljek, 22. avgust 2011

V ponedeljek, 22. avgusta, bo za en teden oživelo Šmartno, pravljična vas.

Noči v Stari Ljubljani 2011: Sozvočje različnosti

noci_v_stari_ljubljani.jpeg
ponedeljek, 22. avgust 2011

Noči v stari Ljubljani s koncerti in drugimi prireditvami na ulicah in trgih v starem delu mesta vsako leto tradicionalno sklenejo festival Poletje v stari Ljubljani, simbolično pa označujejo tudi zaključek poletnega utripa mesta.

Podravkin družinski festival v Thermani Laško

podravka_thermana.jpg
ponedeljek, 22. avgust 2011

Znanih je vseh 15 finalnih družin, ki se bodo 3.9.2011 ob 10. uri v Thermani Laško potegovale za glavno nagrado: Družinski izlet v Disneyland v ZDA. V okviru Družinskega festivala v Termalnem Centru bo izbrana še 16. družina ki se bo pridružila ostalim finalistom in se potegovala za pravljično nagrado.

Najnovejše v tej rubriki

Čateška noč

cateska noc
sreda, 20. avgust 2014

Vrača se ČATEŠKA NOČ, ki bo razveseljevala 23.8. od 20. ure dalje z nastopom Natalije Verboten in Rebeke Dremelj.

Atlantis: Bazeni nepozabnih doživetij!

atlantis-svet-dozivetij.jpg
ponedeljek, 11. avgust 2014

Spust po toboganu, ki vam požene kri po žilah in osvežujoč pljusk v bazen, trenutki preprostega uživanja na valovih, navdušujoče plavanje s tokom skozi podzemno jamo, uživanje v razkošju whirlpoolov, predajanje vodnim kapljicam slapa, ki ena za drugo polzijo po vaši nežni koži, razvajanje v notranjih in zunanjih bazenih, laguni ter na atolu, ki lahko traja in traja in traja.

Terme Olimia fest

terme-olimia-fest460x420.jpg
petek, 8. avgust 2014

15. in 16. avgusta, od 18. ure dalje. Čakajo vas tržnica domačih izdelkov, pestra kulinarična ponudba, pester zabavni animacijski program za odrasle in otroke, nagradne igre z bogatimi nagradami in nočni spektakel – ognjemet.

V Radljah ob Dravi odprli Vodni park Reš

vodni_park_res_radlje_ob_dravi.jpg
torek, 5. avgust 2014

V Radljah ob Dravi so v soboto odprli Vodni park Reš, prvo umetno kopališče v Sloveniji, ki ga ne bo treba čistiti s klorom. Dogodek so popestrili s pestrim glasbenim in družabnim dogajanjem.

Snovičkov festival

Snovickov_festival
ponedeljek, 4. avgust 2014

V nedeljo je v Termah Snovik potekal Snovičkov festival, festival namenjen otrokom. Gostitelj je bil obiskovalcem Term Snovik dobro znani Palček Snoviček, k sebi v goste pa je povabil še druge maskote, ki so otroke spremljale ob različnih delavnicah, na katerih so si najmlajši pridobivali nagradice in žige.

Snovičkov festival v Termah Snovik

snovickov_festival.jpg
ponedeljek, 28. julij 2014

Nedelja, 3. avgust 2014

od 10. do 16. ure

Velenjska plaža

velenjska_plaza.jpg
ponedeljek, 28. julij 2014

Mestna občina Velenje je v lanskem letu začela z obnovo čolnarne in urejanjem plaže ob Velenjskem jezeru. V čolnarni so uredili sanitarije in na plaži postavili tuše, obalo uredili s prodom in v sodelovanju s Premogovnikom Velenje dodali nove lesene tribune za sončenje.

Gorenjska plaža v Tržiču v pričakovanju prvih kopalcev

Nočna idila na Gorenjski plaži.jpg
četrtek, 17. julij 2014

Tržič v tem mesecu odpira Gorenjsko plažo, sodobno opremljen večnamenski kompleks, ki bo obogatil turistično ponudbo mesta, hkrati pa nudil vsem generacijam Tržičank in Tržičanov ter ostalim obiskovalcem koristno in zabavno preživljanje prostega časa.

Odprtje Gorenjske plaže

gorenjska plaza.jpg
ponedeljek, 14. julij 2014

V Občini Tržič bodo v petek, 25. julija 2014, ob 19. uri odprli GORENJSKO PLAŽO, sodoben kompleks z bazeni in prireditvenim prostorom, gostinski del pa še čaka najemnika.

V Termah Čatež odprl svojo mrežo najvarnejši adrenalinski park v Sloveniji

CLIMBOO-park-Terme-Catez-jul2014--0191-s.jpg
sreda, 9. julij 2014

Pretekli konec tedna so v Termah Čatež predstavili novost letošnje sezone – adrenalinski park v poletni Termalni rivieri.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije