Poletni utrip

Poletni izziv prestavljen!

Zmorem 100m
petek, 1. julij 2011

Prireditev Zmorem preplavati 100m je prestavljena na naslednjo soboto, 9.7.!

Tacen Ekstrem 2011

Kajak
četrtek, 30. junij 2011

Ta vikend se v Tacnu obeta priznano mednarodno tekmovanje sodobnih disciplin kajaka in kanuja na divji vodi.

Terme Čatež tudi v tej sezoni presenečajo z novostmi

terme-catez-za-dan-d-_3-1.png
sreda, 29. junij 2011

Terme Čatež že nekaj let veljajo za eno izmed najbolj uspešnih in rastočih turističnih destinacij. Predvsem v zadnjih letih ,v vsaki turistični sezoni, poskrbijo za atraktivno novost. Pred dvema letoma so navdušili z Indijansko vasjo, lansko sezono z Gusarskim zalivom, letos pa z neverjetno hitro nadgradnjo in obnovo njihovega največjega hotela Terme****, kjer je sedaj skupno 212 sob in 14 apartmajev, ki nudijo udobje za prijetno preživljanje počitnic.

Hotelu Wellness Park Laško****superior dodeljen uradni okoljski znak- EU Marjetica

eu_marjeticazs_286304_314821.jpg
sreda, 29. junij 2011

Hotel Wellness Park Laško**** Superior je izpolnil še zadnje kriterije za pridobitev znaka za okolje in tako mu je bil podeljen znak EU Marjetica, ki v Evropski uniji in v Sloveniji velja za uradni okoljski znak.

Grajsko kopališče na Bledu je odprto!

bled_mail.jpg
sreda, 15. junij 2011

Danes, na lep sončen dan, so na Bledu otvorili letošnjo kopalno sezono v Grajskem kopališču. Voda se je že ogrela na prijetnih 20°C in v zavetju mogočne grajske skale lahko uživate v urejenem in čistem okolju.

Odprtje kopališča Kodeljevo

kodeljevo.jpeg
torek, 14. junij 2011

Svoja vrata je odprlo letno kopališče Kodeljevo, ki bo ob lepem vremenu obratovalo vsak dan od 9. do 19. ure.

V poletje z novim toboganom Tajfun in številnimi spremljevalnimi dogodki

Terme Ptuj
ponedeljek, 13. junij 2011

V Termah Ptuj bodo v letošnje poletje stopili z novo pridobitvijo na področju kopališke ponudbe. Največji sistem vodnih drč pri nas, ki so ga v Termalnem Parku postavili pred sedmimi leti in ga s toboganom Planica razširili dve leti kasneje, so obogatili z novo vodno atrakcijo - toboganom TAJFUN. Pričakujejo, da bo nova pridobitev pomembno prispevala k doseganju načrtovanega obiska termalnega parka v poletnih mesecih.

Na prireditve varno in ugodno z vlakom: dodatni nočni vlak iz Ljubljane v Maribor

tiri_ponoci.jpg
petek, 10. junij 2011

Poletna sezona prireditev prinaša v kraje ob železniški progi Ljubljana-Celje-Maribor tudi dodatno nočno povezavo. Od nedelje, 12. junija, do nedelje, 18. septembra, bo med Ljubljano in Mariborom vozil dodatni nočni vlak.

Tudi letos Poletje v Celju, knežjem mestu

poletje_v_celju.jpg
petek, 27. maj 2011

Prve prireditve bodo lahko obiskovalci obiskali že v prvih dnevih junija, prireditveni vrhunec pa se bo tudi letos zgodili v drugi polovici avgusta z dvodnevno srednjeveško prireditvijo na Starem gradu Celje. Projekt se bo zaključil 31. 8. 2011. Poletje v Celju, knežjem mestu je eden redkih, če ne celo edini slovenski projekt poletnih prireditev, ki ponuja pestro prireditveno dogajanje skozi vse tri poletne mesece (junij, julij ter avgust).

Ulovite raketni start v zabavno poletje v Termah 3000

petek, 27. maj 2011

Ali veste, zakaj je termomineralna voda v Termah 3000 črna in kako je slišati kljunčkanje zaljubljenih štorkelj? Morda lahko o tem povprašate malega pernatega štrka Vikija, ki bo s svojim neustrašnim pogumom in simpatičnostjo osvojil vse člane družine, od najmlajših, do najstnikov, očkov in mamic, pa tudi dedkov in babic. Najbolj pogumnim bo Štrk Viki stal ob strani, ko se bodo odpravljali na spust po dihjemajočem toboganu Aqua-loop, bolj umirjenim pa bo pomagal zadeti luknje na bližnjem golfskem igrišču Livada. Z gosti se bo posladkal v slaščičarni Café Praliné, kjer slaščičarji in slaščičarke Term 3000 ustvarjajo slastna presenečenja.

Pomlad in poletje v Termah 3000

petek, 22. april 2011

Oglejte si aktualne dogodke, ki jih v Termah 3000 pripravljajo v spomladanskem in poletnem času.

Začetek poletne sezone v Kranjski Gori

poletno_sankalisce-1.jpg
četrtek, 21. april 2011

Obveščamo vas, da bodo jutri, 22.04.2011 v Kranjski Gori pričeli z obratovanjem poletnega sankališča, panoramskih prevozov na vrh Vitranca, otroškega kolesarskega parka, poletnega tobogana in kolesarskega parka.

Terme Čatež pripravljene na skok v poletje

catez-640x480.jpg
četrtek, 21. april 2011

Od jutri, 22. aprila dalje bo zopet slišati vrišč in krik na poletni Termalni rivieri, ki omogoča vodno zabavo na več kot 10.000 m2 termalnih vodnih površin. Malčki se bodo znova lahko razposajeno zabavali na gusarskem otoku, malo večji na trojčku toboganov in vodnih drčah. Pravi raj je tudi uživanje na 450-metrski počasni reki. Svoj bazen bodo našli tudi ljubitelji plavanja na dolge proge, saj je na poletni Termalni rivieri tudi bazen olimpijskih dimenzij. Najbolj pogumni pa bodo zagotovo preizkusili atraktivni tobogan, black hole bumerang.

Poletna ponudba gorskih turističnih centrov bo bogata in razgibana

Gorski turizem
četrtek, 14. april 2011

Predstavniki gorskih turističnih centrov so na včerajšnji novinarski konferenci predstavili povzetek zimske sezone in napovedali aktivnosti in novosti v prihajajoči poletni sezoni. Kljub “slabi” zimi, ki je bila posledica uvedbe enotedenskih zimskih počitnic, slabši kupni moči ter neugodnih vremenskih razmer, so napovedi za poletno sezono obetavne in optimistične. Izmed smučišč trenutno obratuje le še Kanin, predvidoma do konca prvomajskih počitnic, nekateri centri pa so že pričeli s poletno sezono.

Otroške radosti v Atlantisu za več kot 100 otrok

otroske.png
sreda, 24. november 2010

Ob svetovnem dnevu otroka je ZPMS tudi z Atlantisom več kot 100 otrokom omogočila celodnevno brezskrbno rajanje v Atlantisu z znanimi Slovenci.

Sodelujte v nagradni igri "Z Vzajemno v Atlantis"

Atlantis
sreda, 17. november 2010

Vzajemna d.v.z. PE Ljubljana vas v času od 15. 11. 2010 do 24. 12. 2010 vabi k sodelovanju v nagradni igri "Z Vzajemno v Atlantis".

Terme 3000 - Zakladnica dragocenih trenutkov

Terme 3000
ponedeljek, 15. november 2010

Prepustite se edinstveni črni termomineralni vodi in uživajte v njenih dobrobitih za zdravje, telo in dušo. Privoščite si sprostitvene, negovalne in lepotne tretmaje v wellness centru Thermalium in uživajte v prenovljenem dobrem počutju. Nepozabna doživetja vas bodo vedno znova popeljala v Terme 3000, ki je priljubljena destinacija tako odraslih, seniorjev, najstnikov in malčkov, ki se zabavajo ob vragolijah maskote Štrka Vikija, nekoliko starejši pa na številnih vodnih atrakcijah.

Nove skupinske vadbe v Atlantisu

Atlantis
petek, 5. november 2010

Različne skupinske vadbe v Atlantisu: zahtevnejše za aktivnejše, vadbe namenjene ohraniti vitalnost in telesne pripravljenosti ter sprostitvene.

Po zelo dobrih poletnih mesecih tudi jesen v slovenskih naravnih zdraviliščih obetavna

SSNZ logo
ponedeljek, 25. oktober 2010

Septembra so zabeležili 7 % povečanje števila tujih gostov in 10 % več prenočitev. Tudi po koncu poletne sezone se trendi obiskanosti v slovenskih naravnih zdraviliščih nadaljujejo, zabeleženo je znatno povečanje tujih gostov, žal se nadaljuje upad domačih gostov, več pa jih bo v počitniškem tednu.

Jesenske zgodbe Term Ptuj

jesenske-zgodbe-term-_1.png
četrtek, 14. oktober 2010

S tretjimi rimskimi igrami so Terme Ptuj na zahtevnem turističnem trgu okrepile pozicijo destinacije, ki pri oblikovanju turistične ponudbe črpa iz bogate rimske tradicije najstarejšega slovenskega mesta. Hkrati pa naznanjajo prihod jesenske sezone in z njo tematsko povezanih tradicionalnih prireditev.

Najnovejše v tej rubriki

Varstvo otrok v času poletnih počitnic v Atlantisu

atlantis_pocitnice.jpg
torek, 6. maj 2014

V Vodnem mestu Atlantis med vsakimi šolskimi počitnicami otroke čaka nova pustolovščina. Tako se bodo tudi med poletnimi počitnicami zabavali in kratkočasili ob različnih, zabavnih in zanimivih delavnicah ter igrah.

Družinsko vstopnico za Termalni park Aqualuna dobi ...

king_kobra.jpg
petek, 18. april 2014

Poletje se približuje in z njim tudi najbolj nora zabava v Aqualuni! S pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje si je nepozaben dan v Termalnem parku Aqualuna prislužila Patricija Debelak iz Tišine. Čestitamo!

Brezplačno kopanje v Termah Čatež

brezplacno_kopanje_catez.jpg
petek, 18. april 2014

Ob otvoritvi poletne sezone presenečenje za vse ljubitelje kopanja, navdušence adrenalina, vse željne vodne zabave ... 

First minute poletje v Termah Krka

poletje_terme_krka.jpg
ponedeljek, 24. februar 2014

Rezervirajte že danes in privarčujte!

Thermana poletje

WP Laško
petek, 21. februar 2014

Izkoristite posebne ugodnosti: 15% FIRST MINUTE popust do 15.4. ter 2 otroka do 12. leta GRATIS!

First minute poletje 2014 v Termah Olimia

king_kobra.jpg
četrtek, 20. februar 2014

Garantirano najnižje cene za rezervacije do 15. 3. 2014. Prihranite do 30%!

Letošnji avgust najboljši mesec v zgodovini Term Čatež

catez.gif
torek, 3. september 2013

V Termah Čatež so avgusta ustvarili nekaj več kot 128.000 prenočitev oziroma pet odstotkov več kot rekordnega avgusta pred dvema letoma.

Finalna dirka za Veliko nagrado Term Čatež 2013

catez_junij_2012 (4).JPG
ponedeljek, 2. september 2013

Vse dnevne zmagovalce posameznih kategorij vabijo na finalno dirko, ki bo 7. septembra 2013, ob 15. uri za Veliko nagrado Term Čatež 2013 z nagrado - 365 vstopov na Termalno riviero za najboljši tekmovalni par.

Avgustovsko dogajanje v Thermani

KingFoo_edited2.jpg
četrtek, 8. avgust 2013

Zabave in prireditve, ki bodo krojile avgustovsko dogajanje na bazenih Termalnega Centra:

Nagradna igra "Odkleni zaklad!"

odkleni_zaklad.jpg
sreda, 7. avgust 2013

Vodni park Zora v Termah Topolšica vselej ponuja možnosti za vodne vragolije in druga doživetja. V enem od bazenov so odkrili prav poseben zaklad.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije