Poletni utrip

Kopališče Adria Ankaran

torek, 12. julij 2011

Sprehod v Adrii smo začeli v turistično-informativnem centru ob recepciji avtokampa in se pozanimali za kakšen obisk v okolici Ankarana. Turistična promotorja Vanja Rožac in Tim Mavrič sta nam najprej ponudila zemljevid koprskega zaledja, nato pa podrobno predstavila edini slani travnik v Sredozemlju pri sv. Katarini in Beblerjevo planinsko pot.

Previdno v mandraču in tudi med skalami

previdno_v_mandrau_i13098987636.jpg
ponedeljek, 11. julij 2011

Sprehod med istrskimi kopališči smo začeli pri mandraču Valdoltra, ki je v upravljanju koprske Komunale. Ob obali se pod klifi kopališče razteza do nekdaj priljubljenega Gradisovega kopališča in plaže pod avtokampom Vagabund v Ankaranu.

Tudi letos filmski poletni večeri na prostem v BTC Letnem Kinu City

Kino_atlantis
sreda, 6. julij 2011

Med 17. in 25. julijem bo v BTC CITY Ljubljana že drugo leto zapored poletne večere popestril Letni Kino City. Obiskovalci si bodo lahko v devetih zaporednih večerih ogledali devet filmskih uspešnic, med njimi bosta premierno predvajana filma Super 8 in Prvi Maščevalec - Stotnik Amerika. Obiskovalci si bodo lahko filmske uspešnice ogledali z brisač in ležalnikov na peščeni plaži ali pa s sedišč na tribuni odbojkarskega igrišča Vodnega mesta Atlantis.

Bazeni energije z Michael Mind Project

Termalni Park, Terme Ptuj
torek, 5. julij 2011

Klub ptujskih študentov 8. julija 2011, ob 12. uri, vabi v Terme Ptuj na največjo zabavo ob bazenih v Sloveniji, ki letos tradicionalno poteka že 12. leto.

S knjigo na bazen

Knjige
ponedeljek, 4. julij 2011

Vsak četrtek v juliju in avgustu od 17. do 18.30 ure vabljeni na pravljične igrarije na kopališče Domžale.

Dan za zaposlene Poslovne skupine Sava in začetek obratovanja največjega slovenskega tobogana

ponedeljek, 4. julij 2011

Poslovna skupina Sava je v soboto v Termah Ptuj organizirala drugi Dan za zaposlene in njihove družinske člane, udeležili pa so se ga sodelavci iz vseh Savinih družb.

Komedija o loncu v Termah Ptuj

Komedija o loncu
ponedeljek, 4. julij 2011

Terme Ptuj vabijo na ogled predstave Tita Makcija Plavta KOMEDIJA O LONCU.

Poletni izziv prestavljen!

Zmorem 100m
petek, 1. julij 2011

Prireditev Zmorem preplavati 100m je prestavljena na naslednjo soboto, 9.7.!

Tacen Ekstrem 2011

Kajak
četrtek, 30. junij 2011

Ta vikend se v Tacnu obeta priznano mednarodno tekmovanje sodobnih disciplin kajaka in kanuja na divji vodi.

Terme Čatež tudi v tej sezoni presenečajo z novostmi

terme-catez-za-dan-d-_3-1.png
sreda, 29. junij 2011

Terme Čatež že nekaj let veljajo za eno izmed najbolj uspešnih in rastočih turističnih destinacij. Predvsem v zadnjih letih ,v vsaki turistični sezoni, poskrbijo za atraktivno novost. Pred dvema letoma so navdušili z Indijansko vasjo, lansko sezono z Gusarskim zalivom, letos pa z neverjetno hitro nadgradnjo in obnovo njihovega največjega hotela Terme****, kjer je sedaj skupno 212 sob in 14 apartmajev, ki nudijo udobje za prijetno preživljanje počitnic.

Hotelu Wellness Park Laško****superior dodeljen uradni okoljski znak- EU Marjetica

eu_marjeticazs_286304_314821.jpg
sreda, 29. junij 2011

Hotel Wellness Park Laško**** Superior je izpolnil še zadnje kriterije za pridobitev znaka za okolje in tako mu je bil podeljen znak EU Marjetica, ki v Evropski uniji in v Sloveniji velja za uradni okoljski znak.

Grajsko kopališče na Bledu je odprto!

bled_mail.jpg
sreda, 15. junij 2011

Danes, na lep sončen dan, so na Bledu otvorili letošnjo kopalno sezono v Grajskem kopališču. Voda se je že ogrela na prijetnih 20°C in v zavetju mogočne grajske skale lahko uživate v urejenem in čistem okolju.

Odprtje kopališča Kodeljevo

kodeljevo.jpeg
torek, 14. junij 2011

Svoja vrata je odprlo letno kopališče Kodeljevo, ki bo ob lepem vremenu obratovalo vsak dan od 9. do 19. ure.

V poletje z novim toboganom Tajfun in številnimi spremljevalnimi dogodki

Terme Ptuj
ponedeljek, 13. junij 2011

V Termah Ptuj bodo v letošnje poletje stopili z novo pridobitvijo na področju kopališke ponudbe. Največji sistem vodnih drč pri nas, ki so ga v Termalnem Parku postavili pred sedmimi leti in ga s toboganom Planica razširili dve leti kasneje, so obogatili z novo vodno atrakcijo - toboganom TAJFUN. Pričakujejo, da bo nova pridobitev pomembno prispevala k doseganju načrtovanega obiska termalnega parka v poletnih mesecih.

Na prireditve varno in ugodno z vlakom: dodatni nočni vlak iz Ljubljane v Maribor

tiri_ponoci.jpg
petek, 10. junij 2011

Poletna sezona prireditev prinaša v kraje ob železniški progi Ljubljana-Celje-Maribor tudi dodatno nočno povezavo. Od nedelje, 12. junija, do nedelje, 18. septembra, bo med Ljubljano in Mariborom vozil dodatni nočni vlak.

Tudi letos Poletje v Celju, knežjem mestu

poletje_v_celju.jpg
petek, 27. maj 2011

Prve prireditve bodo lahko obiskovalci obiskali že v prvih dnevih junija, prireditveni vrhunec pa se bo tudi letos zgodili v drugi polovici avgusta z dvodnevno srednjeveško prireditvijo na Starem gradu Celje. Projekt se bo zaključil 31. 8. 2011. Poletje v Celju, knežjem mestu je eden redkih, če ne celo edini slovenski projekt poletnih prireditev, ki ponuja pestro prireditveno dogajanje skozi vse tri poletne mesece (junij, julij ter avgust).

Ulovite raketni start v zabavno poletje v Termah 3000

petek, 27. maj 2011

Ali veste, zakaj je termomineralna voda v Termah 3000 črna in kako je slišati kljunčkanje zaljubljenih štorkelj? Morda lahko o tem povprašate malega pernatega štrka Vikija, ki bo s svojim neustrašnim pogumom in simpatičnostjo osvojil vse člane družine, od najmlajših, do najstnikov, očkov in mamic, pa tudi dedkov in babic. Najbolj pogumnim bo Štrk Viki stal ob strani, ko se bodo odpravljali na spust po dihjemajočem toboganu Aqua-loop, bolj umirjenim pa bo pomagal zadeti luknje na bližnjem golfskem igrišču Livada. Z gosti se bo posladkal v slaščičarni Café Praliné, kjer slaščičarji in slaščičarke Term 3000 ustvarjajo slastna presenečenja.

Pomlad in poletje v Termah 3000

petek, 22. april 2011

Oglejte si aktualne dogodke, ki jih v Termah 3000 pripravljajo v spomladanskem in poletnem času.

Začetek poletne sezone v Kranjski Gori

poletno_sankalisce-1.jpg
četrtek, 21. april 2011

Obveščamo vas, da bodo jutri, 22.04.2011 v Kranjski Gori pričeli z obratovanjem poletnega sankališča, panoramskih prevozov na vrh Vitranca, otroškega kolesarskega parka, poletnega tobogana in kolesarskega parka.

Terme Čatež pripravljene na skok v poletje

catez-640x480.jpg
četrtek, 21. april 2011

Od jutri, 22. aprila dalje bo zopet slišati vrišč in krik na poletni Termalni rivieri, ki omogoča vodno zabavo na več kot 10.000 m2 termalnih vodnih površin. Malčki se bodo znova lahko razposajeno zabavali na gusarskem otoku, malo večji na trojčku toboganov in vodnih drčah. Pravi raj je tudi uživanje na 450-metrski počasni reki. Svoj bazen bodo našli tudi ljubitelji plavanja na dolge proge, saj je na poletni Termalni rivieri tudi bazen olimpijskih dimenzij. Najbolj pogumni pa bodo zagotovo preizkusili atraktivni tobogan, black hole bumerang.

Najnovejše v tej rubriki

Pričetek poletne sezone na Krvavcu

krvavec_poletje.jpg
četrtek, 29. maj 2014

Obveščamo vas, da se bo letošnja poletna sezona pričela to soboto, 31. maja 2014 s tradicionalnim, 10. pobiranjem kamna na Krvavcu ter odprtjem Poletnega parka.

Poletje v Termah Olimia

poletje_olimia.jpg
četrtek, 29. maj 2014

Vriskanje, zabava, smeh, velika prijateljstva, prve ljubezni, najboljši animatorji, Aquajungle, Aquasafari, in seveda eden in edini, najbolj divji tobogan v Sloveniji - King Cobra! Vse to in še več tudi to poletje v Termalnem parku Aqualuna!

Ugodna ponudba slovenskih term

topolsica_poletje.jpg
sreda, 28. maj 2014

Za vse tiste, ki že razmišljate kje boste preživeli poletje, smo izbrali nekaj cenovno zelo ugodnih paketov slovenskih term; Term Olimia, Term Snovik, Term Topolšica in Term Čatež.

Utrip mladosti v Termah Snovik

vodna_aerobika_snovik.jpg
sreda, 28. maj 2014

14. 6. 2014 od 10. do 17. ure

Predprodaja vstopnic za Termalni park Aqualuna v Termah Olimia

Aqualuna-_Terme_Olimia-_otroci_na_igralih4G.jpg
četrtek, 22. maj 2014

Izkoristite predprodajno akcijo in kupite vstopnice za Termalni park Aqualuna 30% ceneje.

Akcija velja do 31. 5. 2014.

Predprodaja vstopnic za bazene Term Topolšica

predprodaja_topolsica_poletje_2014.jpg
četrtek, 22. maj 2014

20% popust na vstopnice za kopanje

Poletni plavalni tečaji v Atlantisu

september-prinasa-tudi-nove-termine-plavalnih-tecajev-v-atlantisu.jpg
ponedeljek, 12. maj 2014

Šola se počasi izteka in bližajo se poletne počitnice. Ne glede na to, kje bodo otroci preživeli poletje, pa je ena izmed možnosti za preživljanje prostega časa med počitnicami lahko tudi obisk plavalnih tečajev Vodnega mesta Atlantis.

Varstvo otrok v času poletnih počitnic v Atlantisu

atlantis_pocitnice.jpg
torek, 6. maj 2014

V Vodnem mestu Atlantis med vsakimi šolskimi počitnicami otroke čaka nova pustolovščina. Tako se bodo tudi med poletnimi počitnicami zabavali in kratkočasili ob različnih, zabavnih in zanimivih delavnicah ter igrah.

Družinsko vstopnico za Termalni park Aqualuna dobi ...

king_kobra.jpg
petek, 18. april 2014

Poletje se približuje in z njim tudi najbolj nora zabava v Aqualuni! S pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje si je nepozaben dan v Termalnem parku Aqualuna prislužila Patricija Debelak iz Tišine. Čestitamo!

Brezplačno kopanje v Termah Čatež

brezplacno_kopanje_catez.jpg
petek, 18. april 2014

Ob otvoritvi poletne sezone presenečenje za vse ljubitelje kopanja, navdušence adrenalina, vse željne vodne zabave ... 

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije