Poletni utrip

Odbita formula osvežitve

catez_junij_2012 (4).JPG
ponedeljek, 27. avgust 2012

Za vse otroke do 14. leta kopanje na TERMALNI RIVIERI TERM ČATEŽ za SAMO 1 EUR! (ob spremstvu odrasle osebe, velja od 27.8. do 30.9.2012)

Vrhunec poletja na bazenih Thermane Laško

Thermana1
četrtek, 23. avgust 2012

Pripravite kopalke, brisačo, dobro voljo in se pojdite zabavat na bazene Thermane Laško, kjer so ob vrhuncu poletja pripravili: razglasitev MISS Thermane 2012, zabavo s Kingstoni, sladkanje s palačinkami, izdelovanje Lino tattoo-jev, glasbene in likovne delavnice za najmlajše, predstavo in vragolije čisto pravih gusarjev. Ter razglasitev zmagovalne družine Podravkinih igrarij, ki bo odpotovala na počitnice v Disneyland na Florido!

Podravka igrarije v Termah 3000

četrtek, 16. avgust 2012

Zadnja preizkušnja v sklopu slovenskih Term in Podravkinih igrarij je končana. 11. avgusta so bili na obisku v Termah 3000, kjer jim je vreme nekoliko ponagajalo, vendar so kljub temu pridobili precej tekmovalnih družin, ki so se zabavale v družbi Podravke, po drugi strani pa ciljale na najboljše rezultate, ki bi jim omogočili potovanje na Florido.

Finale Podravka igrarij

igrarije_snovik1.jpg
ponedeljek, 13. avgust 2012

Niti mesec dni nas ne loči do tradicionalnega velikega finalnega tekmovanja »Podravkine igrarije«! Na finalnem dogodku, ki bo potekal 25. avgusta v Thermani Laško, bo med sabo tekmovalo 20 družin iz vse Slovenije, ki so od maja do avgusta na različnih lokacijah po Sloveniji sodelovale v predtekmovanjih in dosegle najboljše rezultate na posameznih Podravkinih igrarijah.

Vrhunec poletnega dogajanja na Bernardinu

petek, 10. avgust 2012

Pestro poletno dogajanje v Portorožu bo doživelo vrhunec na tradicionalni prireditvi BERNARDINFEST. Zabavno glasbeni program se bo odvijal ves teden in je prilagojen različnim okusom domačih in tujih obiskovalcev. Prireditve se začnejo v soboto, 11.8. v Laguni Bernardin, s Srednjeveškim večerom, nastopom mečevalcev in bruhalcev ognja. Program vključuje ABBA show, koncert Slavka Ivančiča s klapo Solinar in zabavo s Primorskimi fanti.

Poletni glasbeni spektakel v Termah Olimia

sreda, 8. avgust 2012

Vabljeni na enkratno simfonično koncertno predstavitev projekta “Wonderful Youth Orchestra – the European spirit of the youth“. 9. avgusta 2012 ob 20.00 v Dvorani “Primula”, Wellness hotela Sotelia v Podčetrtku.

Podravka igrarije v Termah Snovik

igrarije_snovik1.jpg
ponedeljek, 6. avgust 2012

Predzadnja preizkušnja v sklopu slovenskih Term in Podravkinih igrarij je za končana. 4. avgusta je vreme odlično postreglo in pomagalo pri  ustvarjanju zabavno tekmovalnega družinskega duha.  V Termah Snovik so zopet iskali družino, ki se bo zahvaljujoč svojim rezultatom uvrstila v finalno tekmovanje za vrhunsko nagrado.

Se pridete s Podravko poigrat v Terme 3000?

ponedeljek, 6. avgust 2012

To soboto (11. avgust) bo v Termah 3000 srčno in veselo, saj Podravka pripravlja celodnevni vrtiljak zabave za vso družino. Cel dan vas bo razveseljeval medvedek Lino, okrepčali se boste s slastnimi palačinkami-čalapinkami in si za spomin na celodnevno rajanje prilepili tudi pisane Lino tatuje.

Tržiške poletne prireditve 2012

trziske_poletne_prireditve.jpg
četrtek, 2. avgust 2012

Tržiške poletne prireditve se v avgustu nadaljujejo in ob koncertih in druženju prinašajo priložnost za sprostitev.  Še vedno velja slogan »Za vsakogar nekaj: pridite in poglejte!«

Kamfest 2012 je pred vrati

kamfest.jpg
sreda, 1. avgust 2012

Od 10. do 19. avgusta 2012 se bo na več prizoriščih v najlepšem mestu pod Kamniško-savinjskimi Alpami odvila že 9. izvedba poletnega kulturnega festivala z razgledom. Program bo namenjen vsem generacijam.

Ptujska poletna noč 2012

ptujska_noc.jpg
sreda, 1. avgust 2012

V petek, 3. avgusta, in v soboto, 4. avgusta se bodo od 20. do 4. ure zjutraj na kar sedmih lokacijah v starem mestnem jedru predstavile številne glasbene skupine in DJ-ji z glasbo za vse okuse. V nedeljo, 5. avgusta pa bo že od 15. ure dalje in vse do polnoči zabava še na mestni tržnici.

Se pridete s Podravko poigrat v Terme Snovik?

torek, 31. julij 2012

To soboto (4. avgust) bo v Termah Snovik srčno in veselo, saj Podravka pripravlja celodnevni vrtiljak zabave za vso družino. Cel dan vas bo razveseljeval medvedek Lino, okrepčali se boste s slastnimi palačinkami-čalapinkami in si za spomin na celodnevno rajanje prilepili tudi pisane Lino tatuje.

Podravka igrarije v Termah Ptuj

torek, 31. julij 2012

V sklopu karavane po slovenskih termah so na tretji lokaciji zopet zabeležili trinajst odličnih rezultatov, ki so jih na Podravkinih igrarijah dosegle sodelujoče družine. 28. julija so v Termah Ptuj iskali novo družino, ki se bo lahko potegovala za nadvse atraktivno nagrado. Zopet so za uvrstitev v finale šteli zgolj rezultati, doseženi v različnih preizkušnjah.

Ribiški praznik tudi letos v Izoli

ribiski_praznik.jpg
ponedeljek, 30. julij 2012

Ribiški praznik je tradicionalna prireditev s 40-letno tradicijo, ki jo v mesecu avgustu organizira Center za kulturo, šport in prireditve Izola. Praznik rib in ribičev je prava mediteranska fešta, ki se ponaša z bogato gostinsko ponudbo, zlasti z ribjo kulinariko, nastopi znanih glasbenikov, številnimi zabavnimi igrami ter športnimi in kulturnimi prireditvami.

Zavod za kulturo Bled vabi na pestro kulturno dogajanje na Blejskem gradu

grad zvečer1.jpg
petek, 27. julij 2012

Na Blejskem gradu se bo v poletnih mesecih zvrsti preko petdeset različnih glasbenih, gledaliških in drugih dogodkov. Pestro kulturno dogajanje se je pričelo z odprtjem razstave del mednarodno priznane umetnice Ejti Štih in nadaljevalo z nastopom madžarske skupine FOUR BONES QUARTET, s katerim se je zaključil tudi letošnji 17. Festival Bled. V avgustu je čas še za tradicionalni Okarina etno festival, ki bo potekal v dveh delih,  od 2. do 5. avgusta na Blejskem gradu in od 9. do 12. avgusta v Zdraviliškem parku.

Terme Čatež vabijo

catez_junij_2012 (4).JPG
četrtek, 26. julij 2012

Obiščite največji zunanji bazenski kompleks daleč naokoli, ki omogoča zabavo za vse generacije in se spustite se po novi Termalni formuli na poletni Termalni rivieri v Termah Čatež, ali pa obiščite največji vodni park na slovenski obali.

Na kopanje v Terme Krka

poceni_pocitnice.jpg
četrtek, 26. julij 2012

Poletje v MGLC

grad_tivoli.jpeg
sreda, 25. julij 2012

MGLC v Gradu Tivoli vsak torek zvečer pripravlja brezplačne poletne prireditve, ki vključujejo likovne delavnice za otroke, koncerte ter filmske projekcije.

Moravski dnevi v Termah 3000

sreda, 25. julij 2012

V Termah 3000 v Moravskih Toplicah bodo v času od 27. do 29. julija potekali MORAVSKI DNEVI – dnevi zabave, kulinaričnih užitkov in sprostitev.

Akcijska ponudba bazenskega kompleksa Term Topolšica

topolsica_poletje.jpg
sreda, 25. julij 2012

To poletje vas vreme ne bo presenetilo. V primeru dežja vam v Wellness centru Zala, podarijo kavo ali kepico sladoleda, upokojenci pa imajo ob delavnikih ob nakupu tri urne vstopnice za bazene -25% popust.

Najnovejše v tej rubriki

Otvoritev poletne sezone v Termah Paradiso

otvoritev_paradiso.jpg
torek, 21. april 2015

V petek, 24. aprila 2015, otvoritev poletne sezone & gratis kopanje za vse

V soboto, 25. aprila 2015, gratis za otroke do 12. leta starosti

Zunanji bazen v Svetu doživetij Vodnega mesta Atlantis

atlantis_zunanjibazen.jpg
četrtek, 16. april 2015

Zunanji rekreacijski bazen v Svetu doživetij bo ponovno pričel obratovati v soboto, 18. 4. 2015!

Otvoritev poletne Termalne rivere v Termah Čatež

catez_poletje.jpg
torek, 14. april 2015

Poletna Termalna riviera bo svoja vrata ponovno odprla 24. 4. 2015! Ta dan bo kopanje brezplačno.

Termalna formula - napeto do zadnje sekunde

termalna_formula.jpg
četrtek, 18. september 2014

V letošnji finalni dirki, ki je potekala v soboto, 13. septembra ob 15. uri, se je kljub kislemu vremenu, zbrala kar lepa četica tekmovalcev. Vsi so se želeli preizkusiti in osvojiti privlačno nagrado - 365 vstopov na Termalno riviero. Med njimi tudi izkušeni tekmovalci, ki so že lani posegali po najvišjih mestih.

Poletna sezona na Rogli in v Termah Zreče se poslavlja

rogla.jpg
torek, 9. september 2014

Letošnja poletna sezona je vsekakor zelo posebna, saj so jo ves čas spremljaje nič kaj poletne vremenske razmere z obilnim deževjem in relativno nizkimi temperaturami, ki so v veliki meri vplivale tudi na poslovanje, kar se kaže predvsem v 20% manjšem številu dnevnih kopalcev v termalnih bazenih Term Zreče ter primerljivo manjšem številu dnevnih obiskovalcev Rogle.

Na Gorenjski plaži pričakujejo deset tisočega obiskovalca

gorenjska_plaza_avgust.jpg
sreda, 27. avgust 2014

Minilo je mesec dni od odprtja Gorenjske plaže v Tržiču. Na mestu starega bazena, ki je polnih pet desetletij nudil poletno osvežitev, je v letošnjem letu zrasel objekt, ki vsem generacijam Tržičank in Tržičanov ter drugim obiskovalcem nudi koristno in zabavno preživljanje prostega časa.

Vroče ta hip v Termah Čatež

catez.jpg
torek, 26. avgust 2014

Prepustite se sončnim žarkom, številnim vodnim atrakcijam in preživite peostanek poletja v Termah Čatež.

Podaljšanje poletja v Termah Olimia

olimia_maj.jpg
ponedeljek, 25. avgust 2014

Izkoristite podaljšanje poletnih paketov po ugodnih cenah in si privoščite sprostitev v termalnih bazenih, nora doživetja v Aqualuni, okusno vitalno hrano in odkrivanje čarobnih kotičkov kozjanskega.

Čateška noč

cateska noc
sreda, 20. avgust 2014

Vrača se ČATEŠKA NOČ, ki bo razveseljevala 23.8. od 20. ure dalje z nastopom Natalije Verboten in Rebeke Dremelj.

Atlantis: Bazeni nepozabnih doživetij!

atlantis-svet-dozivetij.jpg
ponedeljek, 11. avgust 2014

Spust po toboganu, ki vam požene kri po žilah in osvežujoč pljusk v bazen, trenutki preprostega uživanja na valovih, navdušujoče plavanje s tokom skozi podzemno jamo, uživanje v razkošju whirlpoolov, predajanje vodnim kapljicam slapa, ki ena za drugo polzijo po vaši nežni koži, razvajanje v notranjih in zunanjih bazenih, laguni ter na atolu, ki lahko traja in traja in traja.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije