Poletni utrip

Se pridete s Podravko poigrat v Terme Snovik?

torek, 31. julij 2012

To soboto (4. avgust) bo v Termah Snovik srčno in veselo, saj Podravka pripravlja celodnevni vrtiljak zabave za vso družino. Cel dan vas bo razveseljeval medvedek Lino, okrepčali se boste s slastnimi palačinkami-čalapinkami in si za spomin na celodnevno rajanje prilepili tudi pisane Lino tatuje.

Podravka igrarije v Termah Ptuj

torek, 31. julij 2012

V sklopu karavane po slovenskih termah so na tretji lokaciji zopet zabeležili trinajst odličnih rezultatov, ki so jih na Podravkinih igrarijah dosegle sodelujoče družine. 28. julija so v Termah Ptuj iskali novo družino, ki se bo lahko potegovala za nadvse atraktivno nagrado. Zopet so za uvrstitev v finale šteli zgolj rezultati, doseženi v različnih preizkušnjah.

Ribiški praznik tudi letos v Izoli

ribiski_praznik.jpg
ponedeljek, 30. julij 2012

Ribiški praznik je tradicionalna prireditev s 40-letno tradicijo, ki jo v mesecu avgustu organizira Center za kulturo, šport in prireditve Izola. Praznik rib in ribičev je prava mediteranska fešta, ki se ponaša z bogato gostinsko ponudbo, zlasti z ribjo kulinariko, nastopi znanih glasbenikov, številnimi zabavnimi igrami ter športnimi in kulturnimi prireditvami.

Zavod za kulturo Bled vabi na pestro kulturno dogajanje na Blejskem gradu

grad zvečer1.jpg
petek, 27. julij 2012

Na Blejskem gradu se bo v poletnih mesecih zvrsti preko petdeset različnih glasbenih, gledaliških in drugih dogodkov. Pestro kulturno dogajanje se je pričelo z odprtjem razstave del mednarodno priznane umetnice Ejti Štih in nadaljevalo z nastopom madžarske skupine FOUR BONES QUARTET, s katerim se je zaključil tudi letošnji 17. Festival Bled. V avgustu je čas še za tradicionalni Okarina etno festival, ki bo potekal v dveh delih,  od 2. do 5. avgusta na Blejskem gradu in od 9. do 12. avgusta v Zdraviliškem parku.

Terme Čatež vabijo

catez_junij_2012 (4).JPG
četrtek, 26. julij 2012

Obiščite največji zunanji bazenski kompleks daleč naokoli, ki omogoča zabavo za vse generacije in se spustite se po novi Termalni formuli na poletni Termalni rivieri v Termah Čatež, ali pa obiščite največji vodni park na slovenski obali.

Na kopanje v Terme Krka

poceni_pocitnice.jpg
četrtek, 26. julij 2012

Poletje v MGLC

grad_tivoli.jpeg
sreda, 25. julij 2012

MGLC v Gradu Tivoli vsak torek zvečer pripravlja brezplačne poletne prireditve, ki vključujejo likovne delavnice za otroke, koncerte ter filmske projekcije.

Moravski dnevi v Termah 3000

sreda, 25. julij 2012

V Termah 3000 v Moravskih Toplicah bodo v času od 27. do 29. julija potekali MORAVSKI DNEVI – dnevi zabave, kulinaričnih užitkov in sprostitev.

Akcijska ponudba bazenskega kompleksa Term Topolšica

topolsica_poletje.jpg
sreda, 25. julij 2012

To poletje vas vreme ne bo presenetilo. V primeru dežja vam v Wellness centru Zala, podarijo kavo ali kepico sladoleda, upokojenci pa imajo ob delavnikih ob nakupu tri urne vstopnice za bazene -25% popust.

TIC Kamnik in TIC Mali grad poleti s podaljšanim delovnim časom

mali-grad.jpg
torek, 24. julij 2012

Zavod za turizem in šport v občini Kamnik je podaljšal obratovalni čas Turistično informacijskega centra Kamnik ter Turistično informacijske točke na Malem gradu. Vsako prvo sredo v mesecu pa ste vsi občani in druga zainteresirana javnost vabljeni na dan odprtih vrat, kjer bodo predstavniki Zavoda z veseljem prisluhnili vašim predlogom za razvoj turizma v občini.

Družinska pustolovščina v Aqualuni

24_aqualuna.jpg
torek, 24. julij 2012

2 odrasla + 1,2,3 otroci + hrana in pijača + »živalsko dobra« majica + plavanje + nori tobogani + sonce + zabava … že od 44 EUR dalje.

Mednarodni poletni festival Trnfest 2012 vabi

trnfest.jpg
ponedeljek, 23. julij 2012

Mednarodni poletni festival TRNFEST je eno najbolj priljubljenih poletnih kulturno umetniških dogajanj v Ljubljani. Od 31. julija do 1. septembra 2012 na Kudovem letnem odru!

Počitnice? Zakaj ne v Atlantisu?

atlantis1.jpg
ponedeljek, 23. julij 2012

Letošnje poletje je v Atlantisu še posebej pestro, saj so za obiskovalce - tudi za najmlajše, pripravili kar nekaj novosti!

Se pridete s Podravko poigrat v Terme Ptuj?

podravka igrarije čatež
ponedeljek, 23. julij 2012

V soboto, 28. julija bo v Termah Ptuj srčno in veselo, saj Podravka pripravlja celodnevni vrtiljak zabave za vso družino. Cel dan vas bo razveseljeval medvedek Lino, okrepčali se boste s slastnimi palačinkami-čalapinkami in si za spomin na celodnevno rajanje prilepili tudi pisane Lino tatuje.

Podravka igrarije v Termah Snovik prestavljene

podravka igrarije čatež
petek, 20. julij 2012

Obveščamo vas, da so Podravka igrarije, ki naj bi jutri, 21. julija potekale v Termah Snovik, zaradi slabe vremenske napovedi, prestavljene na 4. avgust!

Na kopanje in zabavo v Termalni Center! Vsak dan, ob vsakem vremenu!

thermana1.jpg
četrtek, 19. julij 2012

Ker vročina tega poletja še prihaja, po ohladitev na bazene Thermane Laško, v deželo vodnih doživetij, kjer se prepustite bazenu z valovi, vodni drči, hitri reki …

Poletje v Arboretumu Volčji Potok

arboretumvoljipotok.JPG
sreda, 18. julij 2012

Arboretum Volčji Potok vam v mesecu juliju ob nakupu dnevne vstopnice podarja kepico sladoleda, ki jo dobite v kavarni Arboretum. Ni lepšega kot sesti na mehko travo, v senco ob pisane grede enoletnic in trajnic, ter se ob ptičjem žgolenju posladkati s sladoledom. Park je pravljično zelen, lep tako v sončnem kot tudi deževnem vremenu, zato ste vabljeni, da ga obiščete.

Podravka igrarije v Termah Olimia

aqualuna1.jpg
sreda, 18. julij 2012

Izziv na drugi letošnji lokaciji, kjer so s Podravkinimi igrarijami iskali novega finalista, je potekal 14. julija v Aqualuni v Podčetrtku. Kljub nekoliko "zadržanim vremenskim razmeram" se je za udeležbo v finalno tekmovanje, ki bo 25. avgusta, potegovalo 13 slovenskih družin.

Prenovljen kopališki park, kavarna in kamp v Višnji Gori

četrtek, 12. julij 2012

Bazen je bil zgrajen pred 2. svetovno vojno in je večino časa v toplih mesecih razveseljeval daljno in bližnjo okolico. Takrat je bilo v Sloveniji le nekaj bazenov. Svojo osnovno podobo je ohranil vse do danes! Povsem prenovljeno kopališče, ki so ga otvorili konec junija, se odpre ob 10. in zapre ob 19. uri.

V Atlantis ponovno prihaja Letni Kino City

Madagascar 3
torek, 3. julij 2012

V BTC Cityju se to poletje znova odpira Letni kino City, ki bo s pestrim filmskim programom postregel kar na peščeni plaži.

Najnovejše v tej rubriki

Zunanji bazen v Svetu doživetij Vodnega mesta Atlantis

atlantis_zunanjibazen.jpg
četrtek, 16. april 2015

Zunanji rekreacijski bazen v Svetu doživetij bo ponovno pričel obratovati v soboto, 18. 4. 2015!

Otvoritev poletne Termalne rivere v Termah Čatež

catez_poletje.jpg
torek, 14. april 2015

Poletna Termalna riviera bo svoja vrata ponovno odprla 24. 4. 2015! Ta dan bo kopanje brezplačno.

Termalna formula - napeto do zadnje sekunde

termalna_formula.jpg
četrtek, 18. september 2014

V letošnji finalni dirki, ki je potekala v soboto, 13. septembra ob 15. uri, se je kljub kislemu vremenu, zbrala kar lepa četica tekmovalcev. Vsi so se želeli preizkusiti in osvojiti privlačno nagrado - 365 vstopov na Termalno riviero. Med njimi tudi izkušeni tekmovalci, ki so že lani posegali po najvišjih mestih.

Poletna sezona na Rogli in v Termah Zreče se poslavlja

rogla.jpg
torek, 9. september 2014

Letošnja poletna sezona je vsekakor zelo posebna, saj so jo ves čas spremljaje nič kaj poletne vremenske razmere z obilnim deževjem in relativno nizkimi temperaturami, ki so v veliki meri vplivale tudi na poslovanje, kar se kaže predvsem v 20% manjšem številu dnevnih kopalcev v termalnih bazenih Term Zreče ter primerljivo manjšem številu dnevnih obiskovalcev Rogle.

Na Gorenjski plaži pričakujejo deset tisočega obiskovalca

gorenjska_plaza_avgust.jpg
sreda, 27. avgust 2014

Minilo je mesec dni od odprtja Gorenjske plaže v Tržiču. Na mestu starega bazena, ki je polnih pet desetletij nudil poletno osvežitev, je v letošnjem letu zrasel objekt, ki vsem generacijam Tržičank in Tržičanov ter drugim obiskovalcem nudi koristno in zabavno preživljanje prostega časa.

Vroče ta hip v Termah Čatež

catez.jpg
torek, 26. avgust 2014

Prepustite se sončnim žarkom, številnim vodnim atrakcijam in preživite peostanek poletja v Termah Čatež.

Podaljšanje poletja v Termah Olimia

olimia_maj.jpg
ponedeljek, 25. avgust 2014

Izkoristite podaljšanje poletnih paketov po ugodnih cenah in si privoščite sprostitev v termalnih bazenih, nora doživetja v Aqualuni, okusno vitalno hrano in odkrivanje čarobnih kotičkov kozjanskega.

Čateška noč

cateska noc
sreda, 20. avgust 2014

Vrača se ČATEŠKA NOČ, ki bo razveseljevala 23.8. od 20. ure dalje z nastopom Natalije Verboten in Rebeke Dremelj.

Atlantis: Bazeni nepozabnih doživetij!

atlantis-svet-dozivetij.jpg
ponedeljek, 11. avgust 2014

Spust po toboganu, ki vam požene kri po žilah in osvežujoč pljusk v bazen, trenutki preprostega uživanja na valovih, navdušujoče plavanje s tokom skozi podzemno jamo, uživanje v razkošju whirlpoolov, predajanje vodnim kapljicam slapa, ki ena za drugo polzijo po vaši nežni koži, razvajanje v notranjih in zunanjih bazenih, laguni ter na atolu, ki lahko traja in traja in traja.

Terme Olimia fest

terme-olimia-fest460x420.jpg
petek, 8. avgust 2014

15. in 16. avgusta, od 18. ure dalje. Čakajo vas tržnica domačih izdelkov, pestra kulinarična ponudba, pester zabavni animacijski program za odrasle in otroke, nagradne igre z bogatimi nagradami in nočni spektakel – ognjemet.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije