Poletni utrip

Na kopanje v Terme Krka

poceni_pocitnice.jpg
četrtek, 26. julij 2012

Poletje v MGLC

grad_tivoli.jpeg
sreda, 25. julij 2012

MGLC v Gradu Tivoli vsak torek zvečer pripravlja brezplačne poletne prireditve, ki vključujejo likovne delavnice za otroke, koncerte ter filmske projekcije.

Moravski dnevi v Termah 3000

sreda, 25. julij 2012

V Termah 3000 v Moravskih Toplicah bodo v času od 27. do 29. julija potekali MORAVSKI DNEVI – dnevi zabave, kulinaričnih užitkov in sprostitev.

Akcijska ponudba bazenskega kompleksa Term Topolšica

topolsica_poletje.jpg
sreda, 25. julij 2012

To poletje vas vreme ne bo presenetilo. V primeru dežja vam v Wellness centru Zala, podarijo kavo ali kepico sladoleda, upokojenci pa imajo ob delavnikih ob nakupu tri urne vstopnice za bazene -25% popust.

TIC Kamnik in TIC Mali grad poleti s podaljšanim delovnim časom

mali-grad.jpg
torek, 24. julij 2012

Zavod za turizem in šport v občini Kamnik je podaljšal obratovalni čas Turistično informacijskega centra Kamnik ter Turistično informacijske točke na Malem gradu. Vsako prvo sredo v mesecu pa ste vsi občani in druga zainteresirana javnost vabljeni na dan odprtih vrat, kjer bodo predstavniki Zavoda z veseljem prisluhnili vašim predlogom za razvoj turizma v občini.

Družinska pustolovščina v Aqualuni

24_aqualuna.jpg
torek, 24. julij 2012

2 odrasla + 1,2,3 otroci + hrana in pijača + »živalsko dobra« majica + plavanje + nori tobogani + sonce + zabava … že od 44 EUR dalje.

Mednarodni poletni festival Trnfest 2012 vabi

trnfest.jpg
ponedeljek, 23. julij 2012

Mednarodni poletni festival TRNFEST je eno najbolj priljubljenih poletnih kulturno umetniških dogajanj v Ljubljani. Od 31. julija do 1. septembra 2012 na Kudovem letnem odru!

Počitnice? Zakaj ne v Atlantisu?

atlantis1.jpg
ponedeljek, 23. julij 2012

Letošnje poletje je v Atlantisu še posebej pestro, saj so za obiskovalce - tudi za najmlajše, pripravili kar nekaj novosti!

Se pridete s Podravko poigrat v Terme Ptuj?

podravka igrarije čatež
ponedeljek, 23. julij 2012

V soboto, 28. julija bo v Termah Ptuj srčno in veselo, saj Podravka pripravlja celodnevni vrtiljak zabave za vso družino. Cel dan vas bo razveseljeval medvedek Lino, okrepčali se boste s slastnimi palačinkami-čalapinkami in si za spomin na celodnevno rajanje prilepili tudi pisane Lino tatuje.

Podravka igrarije v Termah Snovik prestavljene

podravka igrarije čatež
petek, 20. julij 2012

Obveščamo vas, da so Podravka igrarije, ki naj bi jutri, 21. julija potekale v Termah Snovik, zaradi slabe vremenske napovedi, prestavljene na 4. avgust!

Na kopanje in zabavo v Termalni Center! Vsak dan, ob vsakem vremenu!

thermana1.jpg
četrtek, 19. julij 2012

Ker vročina tega poletja še prihaja, po ohladitev na bazene Thermane Laško, v deželo vodnih doživetij, kjer se prepustite bazenu z valovi, vodni drči, hitri reki …

Poletje v Arboretumu Volčji Potok

arboretumvoljipotok.JPG
sreda, 18. julij 2012

Arboretum Volčji Potok vam v mesecu juliju ob nakupu dnevne vstopnice podarja kepico sladoleda, ki jo dobite v kavarni Arboretum. Ni lepšega kot sesti na mehko travo, v senco ob pisane grede enoletnic in trajnic, ter se ob ptičjem žgolenju posladkati s sladoledom. Park je pravljično zelen, lep tako v sončnem kot tudi deževnem vremenu, zato ste vabljeni, da ga obiščete.

Podravka igrarije v Termah Olimia

aqualuna1.jpg
sreda, 18. julij 2012

Izziv na drugi letošnji lokaciji, kjer so s Podravkinimi igrarijami iskali novega finalista, je potekal 14. julija v Aqualuni v Podčetrtku. Kljub nekoliko "zadržanim vremenskim razmeram" se je za udeležbo v finalno tekmovanje, ki bo 25. avgusta, potegovalo 13 slovenskih družin.

Prenovljen kopališki park, kavarna in kamp v Višnji Gori

četrtek, 12. julij 2012

Bazen je bil zgrajen pred 2. svetovno vojno in je večino časa v toplih mesecih razveseljeval daljno in bližnjo okolico. Takrat je bilo v Sloveniji le nekaj bazenov. Svojo osnovno podobo je ohranil vse do danes! Povsem prenovljeno kopališče, ki so ga otvorili konec junija, se odpre ob 10. in zapre ob 19. uri.

V Atlantis ponovno prihaja Letni Kino City

Madagascar 3
torek, 3. julij 2012

V BTC Cityju se to poletje znova odpira Letni kino City, ki bo s pestrim filmskim programom postregel kar na peščeni plaži.

Podravka igrarije v Termah Čatež

podravka igrarije čatež
petek, 29. junij 2012

Pretekli vikend so v Termah Čatež potekale prve Podravkine igrarije v slovenskih termah. Za udeležbo v finalno tekmovanje, ki bo 25. avgusta, se je borilo 17 slovenskih družin. Tudi tuji gostje niso ostali ravnodušni, zato so jim omogočili možnost za sodelovanje v posamičnih igrah. Poljski, italjanski in nemški gostje so bili za sodelovanje nagrajeni z veliko Podravkino kopalno brisačo.

Nova adrenalinska novost v Termah Čatež - Termalna formula

sreda, 20. junij 2012

V Termah Čatež so včeraj premierno in v slogu prave Formule 1, z Miranom Ališičem na čelu, predstavili letošnji hit poletja - trojni vzporedni tobogan imenovan "TERMALNA FORMULA," ki bo namenjen dodatni animaciji na poletni Termalni rivieri, saj bo vse do septembra potekala vodna tekma za veliko nagrado Term Čatež.

Enotna vstopnica za vodne parke Sava Hotels & Resorts

sreda, 13. junij 2012

Pozabite na zamudno brskanje po spletu in primerjanje cen – izberite kopalno vstopnico Aqupass Sava Hotels & Resorts – zagotavlja vam enotno in posebej ugodno ceno za celodnevni ali 4-urni obisk 6-ih kopaliških centrov.

Otvoritev kopališča Laguna

laguna.jpg
torek, 12. junij 2012

Kopališče Laguna bo v letu 2012 previdoma odprto v petek, 15. junija 2012, uradna otvoritev sezone 2012 pa bo v soboto, 16. junija.

Odprtje kopališča Kodeljevo

kodeljevo1.jpg
ponedeljek, 11. junij 2012

Letno kopališče Kodeljevo bo svoja vrata odprlo 15. 6. od 13:00 do 19:00 ure. Vse kopalce bodo pričakali z zanimivim programom ter popusti in darili.

Najnovejše v tej rubriki

Vroče ta hip v Termah Čatež

catez.jpg
torek, 26. avgust 2014

Prepustite se sončnim žarkom, številnim vodnim atrakcijam in preživite peostanek poletja v Termah Čatež.

Podaljšanje poletja v Termah Olimia

olimia_maj.jpg
ponedeljek, 25. avgust 2014

Izkoristite podaljšanje poletnih paketov po ugodnih cenah in si privoščite sprostitev v termalnih bazenih, nora doživetja v Aqualuni, okusno vitalno hrano in odkrivanje čarobnih kotičkov kozjanskega.

Čateška noč

cateska noc
sreda, 20. avgust 2014

Vrača se ČATEŠKA NOČ, ki bo razveseljevala 23.8. od 20. ure dalje z nastopom Natalije Verboten in Rebeke Dremelj.

Atlantis: Bazeni nepozabnih doživetij!

atlantis-svet-dozivetij.jpg
ponedeljek, 11. avgust 2014

Spust po toboganu, ki vam požene kri po žilah in osvežujoč pljusk v bazen, trenutki preprostega uživanja na valovih, navdušujoče plavanje s tokom skozi podzemno jamo, uživanje v razkošju whirlpoolov, predajanje vodnim kapljicam slapa, ki ena za drugo polzijo po vaši nežni koži, razvajanje v notranjih in zunanjih bazenih, laguni ter na atolu, ki lahko traja in traja in traja.

Terme Olimia fest

terme-olimia-fest460x420.jpg
petek, 8. avgust 2014

15. in 16. avgusta, od 18. ure dalje. Čakajo vas tržnica domačih izdelkov, pestra kulinarična ponudba, pester zabavni animacijski program za odrasle in otroke, nagradne igre z bogatimi nagradami in nočni spektakel – ognjemet.

V Radljah ob Dravi odprli Vodni park Reš

vodni_park_res_radlje_ob_dravi.jpg
torek, 5. avgust 2014

V Radljah ob Dravi so v soboto odprli Vodni park Reš, prvo umetno kopališče v Sloveniji, ki ga ne bo treba čistiti s klorom. Dogodek so popestrili s pestrim glasbenim in družabnim dogajanjem.

Snovičkov festival

Snovickov_festival
ponedeljek, 4. avgust 2014

V nedeljo je v Termah Snovik potekal Snovičkov festival, festival namenjen otrokom. Gostitelj je bil obiskovalcem Term Snovik dobro znani Palček Snoviček, k sebi v goste pa je povabil še druge maskote, ki so otroke spremljale ob različnih delavnicah, na katerih so si najmlajši pridobivali nagradice in žige.

Snovičkov festival v Termah Snovik

snovickov_festival.jpg
ponedeljek, 28. julij 2014

Nedelja, 3. avgust 2014

od 10. do 16. ure

Velenjska plaža

velenjska_plaza.jpg
ponedeljek, 28. julij 2014

Mestna občina Velenje je v lanskem letu začela z obnovo čolnarne in urejanjem plaže ob Velenjskem jezeru. V čolnarni so uredili sanitarije in na plaži postavili tuše, obalo uredili s prodom in v sodelovanju s Premogovnikom Velenje dodali nove lesene tribune za sončenje.

Gorenjska plaža v Tržiču v pričakovanju prvih kopalcev

Nočna idila na Gorenjski plaži.jpg
četrtek, 17. julij 2014

Tržič v tem mesecu odpira Gorenjsko plažo, sodobno opremljen večnamenski kompleks, ki bo obogatil turistično ponudbo mesta, hkrati pa nudil vsem generacijam Tržičank in Tržičanov ter ostalim obiskovalcem koristno in zabavno preživljanje prostega časa.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije