Poletni utrip

Podravka igrarije v Termah Snovik

igrarije_snovik1.jpg
ponedeljek, 6. avgust 2012

Predzadnja preizkušnja v sklopu slovenskih Term in Podravkinih igrarij je za končana. 4. avgusta je vreme odlično postreglo in pomagalo pri  ustvarjanju zabavno tekmovalnega družinskega duha.  V Termah Snovik so zopet iskali družino, ki se bo zahvaljujoč svojim rezultatom uvrstila v finalno tekmovanje za vrhunsko nagrado.

Se pridete s Podravko poigrat v Terme 3000?

ponedeljek, 6. avgust 2012

To soboto (11. avgust) bo v Termah 3000 srčno in veselo, saj Podravka pripravlja celodnevni vrtiljak zabave za vso družino. Cel dan vas bo razveseljeval medvedek Lino, okrepčali se boste s slastnimi palačinkami-čalapinkami in si za spomin na celodnevno rajanje prilepili tudi pisane Lino tatuje.

Tržiške poletne prireditve 2012

trziske_poletne_prireditve.jpg
četrtek, 2. avgust 2012

Tržiške poletne prireditve se v avgustu nadaljujejo in ob koncertih in druženju prinašajo priložnost za sprostitev.  Še vedno velja slogan »Za vsakogar nekaj: pridite in poglejte!«

Kamfest 2012 je pred vrati

kamfest.jpg
sreda, 1. avgust 2012

Od 10. do 19. avgusta 2012 se bo na več prizoriščih v najlepšem mestu pod Kamniško-savinjskimi Alpami odvila že 9. izvedba poletnega kulturnega festivala z razgledom. Program bo namenjen vsem generacijam.

Ptujska poletna noč 2012

ptujska_noc.jpg
sreda, 1. avgust 2012

V petek, 3. avgusta, in v soboto, 4. avgusta se bodo od 20. do 4. ure zjutraj na kar sedmih lokacijah v starem mestnem jedru predstavile številne glasbene skupine in DJ-ji z glasbo za vse okuse. V nedeljo, 5. avgusta pa bo že od 15. ure dalje in vse do polnoči zabava še na mestni tržnici.

Se pridete s Podravko poigrat v Terme Snovik?

torek, 31. julij 2012

To soboto (4. avgust) bo v Termah Snovik srčno in veselo, saj Podravka pripravlja celodnevni vrtiljak zabave za vso družino. Cel dan vas bo razveseljeval medvedek Lino, okrepčali se boste s slastnimi palačinkami-čalapinkami in si za spomin na celodnevno rajanje prilepili tudi pisane Lino tatuje.

Podravka igrarije v Termah Ptuj

torek, 31. julij 2012

V sklopu karavane po slovenskih termah so na tretji lokaciji zopet zabeležili trinajst odličnih rezultatov, ki so jih na Podravkinih igrarijah dosegle sodelujoče družine. 28. julija so v Termah Ptuj iskali novo družino, ki se bo lahko potegovala za nadvse atraktivno nagrado. Zopet so za uvrstitev v finale šteli zgolj rezultati, doseženi v različnih preizkušnjah.

Ribiški praznik tudi letos v Izoli

ribiski_praznik.jpg
ponedeljek, 30. julij 2012

Ribiški praznik je tradicionalna prireditev s 40-letno tradicijo, ki jo v mesecu avgustu organizira Center za kulturo, šport in prireditve Izola. Praznik rib in ribičev je prava mediteranska fešta, ki se ponaša z bogato gostinsko ponudbo, zlasti z ribjo kulinariko, nastopi znanih glasbenikov, številnimi zabavnimi igrami ter športnimi in kulturnimi prireditvami.

Zavod za kulturo Bled vabi na pestro kulturno dogajanje na Blejskem gradu

grad zvečer1.jpg
petek, 27. julij 2012

Na Blejskem gradu se bo v poletnih mesecih zvrsti preko petdeset različnih glasbenih, gledaliških in drugih dogodkov. Pestro kulturno dogajanje se je pričelo z odprtjem razstave del mednarodno priznane umetnice Ejti Štih in nadaljevalo z nastopom madžarske skupine FOUR BONES QUARTET, s katerim se je zaključil tudi letošnji 17. Festival Bled. V avgustu je čas še za tradicionalni Okarina etno festival, ki bo potekal v dveh delih,  od 2. do 5. avgusta na Blejskem gradu in od 9. do 12. avgusta v Zdraviliškem parku.

Terme Čatež vabijo

catez_junij_2012 (4).JPG
četrtek, 26. julij 2012

Obiščite največji zunanji bazenski kompleks daleč naokoli, ki omogoča zabavo za vse generacije in se spustite se po novi Termalni formuli na poletni Termalni rivieri v Termah Čatež, ali pa obiščite največji vodni park na slovenski obali.

Na kopanje v Terme Krka

poceni_pocitnice.jpg
četrtek, 26. julij 2012

Poletje v MGLC

grad_tivoli.jpeg
sreda, 25. julij 2012

MGLC v Gradu Tivoli vsak torek zvečer pripravlja brezplačne poletne prireditve, ki vključujejo likovne delavnice za otroke, koncerte ter filmske projekcije.

Moravski dnevi v Termah 3000

sreda, 25. julij 2012

V Termah 3000 v Moravskih Toplicah bodo v času od 27. do 29. julija potekali MORAVSKI DNEVI – dnevi zabave, kulinaričnih užitkov in sprostitev.

Akcijska ponudba bazenskega kompleksa Term Topolšica

topolsica_poletje.jpg
sreda, 25. julij 2012

To poletje vas vreme ne bo presenetilo. V primeru dežja vam v Wellness centru Zala, podarijo kavo ali kepico sladoleda, upokojenci pa imajo ob delavnikih ob nakupu tri urne vstopnice za bazene -25% popust.

TIC Kamnik in TIC Mali grad poleti s podaljšanim delovnim časom

mali-grad.jpg
torek, 24. julij 2012

Zavod za turizem in šport v občini Kamnik je podaljšal obratovalni čas Turistično informacijskega centra Kamnik ter Turistično informacijske točke na Malem gradu. Vsako prvo sredo v mesecu pa ste vsi občani in druga zainteresirana javnost vabljeni na dan odprtih vrat, kjer bodo predstavniki Zavoda z veseljem prisluhnili vašim predlogom za razvoj turizma v občini.

Družinska pustolovščina v Aqualuni

24_aqualuna.jpg
torek, 24. julij 2012

2 odrasla + 1,2,3 otroci + hrana in pijača + »živalsko dobra« majica + plavanje + nori tobogani + sonce + zabava … že od 44 EUR dalje.

Mednarodni poletni festival Trnfest 2012 vabi

trnfest.jpg
ponedeljek, 23. julij 2012

Mednarodni poletni festival TRNFEST je eno najbolj priljubljenih poletnih kulturno umetniških dogajanj v Ljubljani. Od 31. julija do 1. septembra 2012 na Kudovem letnem odru!

Počitnice? Zakaj ne v Atlantisu?

atlantis1.jpg
ponedeljek, 23. julij 2012

Letošnje poletje je v Atlantisu še posebej pestro, saj so za obiskovalce - tudi za najmlajše, pripravili kar nekaj novosti!

Se pridete s Podravko poigrat v Terme Ptuj?

podravka igrarije čatež
ponedeljek, 23. julij 2012

V soboto, 28. julija bo v Termah Ptuj srčno in veselo, saj Podravka pripravlja celodnevni vrtiljak zabave za vso družino. Cel dan vas bo razveseljeval medvedek Lino, okrepčali se boste s slastnimi palačinkami-čalapinkami in si za spomin na celodnevno rajanje prilepili tudi pisane Lino tatuje.

Podravka igrarije v Termah Snovik prestavljene

podravka igrarije čatež
petek, 20. julij 2012

Obveščamo vas, da so Podravka igrarije, ki naj bi jutri, 21. julija potekale v Termah Snovik, zaradi slabe vremenske napovedi, prestavljene na 4. avgust!

Najnovejše v tej rubriki

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

varstvo_atlantis1.jpg
ponedeljek, 4. maj 2015

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tudi tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

Straža in Grajsko kopališče Bled poleti

grajskokopaliebled_tobogan1.jpg
torek, 28. april 2015

Na Straži so že lani pripravili vrsto novosti, s katerimi so obogatili ponudbo. Poletnemu sankanju in pustolovskemu parku se je pridružila Dežela ljudskih pravljic, blizu je tudi manjše otroško igrišče.

63. Ljubljana Festival

63lf.jpeg
torek, 28. april 2015

Ljubljansko poletje bo tudi letos zaznamoval Ljubljana Festival, eden najpomembnejših poletnih festivalov v Evropi. Potekal bo od 28. junija do 28. septembra 2015.

Letos Modro zastavo pridobilo 16 slovenskih kopališč in marin

Modra zastava
petek, 24. april 2015

Mednarodna komisija za Modro zastavo 2015 je potrdila vseh 16 kandidatov za pridobitev Modre zastave 2015.

Otvoritev poletne sezone v Termah Paradiso

otvoritev_paradiso.jpg
torek, 21. april 2015

V petek, 24. aprila 2015, otvoritev poletne sezone & gratis kopanje za vse

V soboto, 25. aprila 2015, gratis za otroke do 12. leta starosti

Zunanji bazen v Svetu doživetij Vodnega mesta Atlantis

atlantis_zunanjibazen.jpg
četrtek, 16. april 2015

Zunanji rekreacijski bazen v Svetu doživetij bo ponovno pričel obratovati v soboto, 18. 4. 2015!

Otvoritev poletne Termalne rivere v Termah Čatež

catez_poletje.jpg
torek, 14. april 2015

Poletna Termalna riviera bo svoja vrata ponovno odprla 24. 4. 2015! Ta dan bo kopanje brezplačno.

Termalna formula - napeto do zadnje sekunde

termalna_formula.jpg
četrtek, 18. september 2014

V letošnji finalni dirki, ki je potekala v soboto, 13. septembra ob 15. uri, se je kljub kislemu vremenu, zbrala kar lepa četica tekmovalcev. Vsi so se želeli preizkusiti in osvojiti privlačno nagrado - 365 vstopov na Termalno riviero. Med njimi tudi izkušeni tekmovalci, ki so že lani posegali po najvišjih mestih.

Poletna sezona na Rogli in v Termah Zreče se poslavlja

rogla.jpg
torek, 9. september 2014

Letošnja poletna sezona je vsekakor zelo posebna, saj so jo ves čas spremljaje nič kaj poletne vremenske razmere z obilnim deževjem in relativno nizkimi temperaturami, ki so v veliki meri vplivale tudi na poslovanje, kar se kaže predvsem v 20% manjšem številu dnevnih kopalcev v termalnih bazenih Term Zreče ter primerljivo manjšem številu dnevnih obiskovalcev Rogle.

Na Gorenjski plaži pričakujejo deset tisočega obiskovalca

gorenjska_plaza_avgust.jpg
sreda, 27. avgust 2014

Minilo je mesec dni od odprtja Gorenjske plaže v Tržiču. Na mestu starega bazena, ki je polnih pet desetletij nudil poletno osvežitev, je v letošnjem letu zrasel objekt, ki vsem generacijam Tržičank in Tržičanov ter drugim obiskovalcem nudi koristno in zabavno preživljanje prostega časa.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije