Poletni utrip

Družinska pustolovščina v Aqualuni

24_aqualuna.jpg
torek, 24. julij 2012

2 odrasla + 1,2,3 otroci + hrana in pijača + »živalsko dobra« majica + plavanje + nori tobogani + sonce + zabava … že od 44 EUR dalje.

Mednarodni poletni festival Trnfest 2012 vabi

trnfest.jpg
ponedeljek, 23. julij 2012

Mednarodni poletni festival TRNFEST je eno najbolj priljubljenih poletnih kulturno umetniških dogajanj v Ljubljani. Od 31. julija do 1. septembra 2012 na Kudovem letnem odru!

Počitnice? Zakaj ne v Atlantisu?

atlantis1.jpg
ponedeljek, 23. julij 2012

Letošnje poletje je v Atlantisu še posebej pestro, saj so za obiskovalce - tudi za najmlajše, pripravili kar nekaj novosti!

Se pridete s Podravko poigrat v Terme Ptuj?

podravka igrarije čatež
ponedeljek, 23. julij 2012

V soboto, 28. julija bo v Termah Ptuj srčno in veselo, saj Podravka pripravlja celodnevni vrtiljak zabave za vso družino. Cel dan vas bo razveseljeval medvedek Lino, okrepčali se boste s slastnimi palačinkami-čalapinkami in si za spomin na celodnevno rajanje prilepili tudi pisane Lino tatuje.

Podravka igrarije v Termah Snovik prestavljene

podravka igrarije čatež
petek, 20. julij 2012

Obveščamo vas, da so Podravka igrarije, ki naj bi jutri, 21. julija potekale v Termah Snovik, zaradi slabe vremenske napovedi, prestavljene na 4. avgust!

Na kopanje in zabavo v Termalni Center! Vsak dan, ob vsakem vremenu!

thermana1.jpg
četrtek, 19. julij 2012

Ker vročina tega poletja še prihaja, po ohladitev na bazene Thermane Laško, v deželo vodnih doživetij, kjer se prepustite bazenu z valovi, vodni drči, hitri reki …

Poletje v Arboretumu Volčji Potok

arboretumvoljipotok.JPG
sreda, 18. julij 2012

Arboretum Volčji Potok vam v mesecu juliju ob nakupu dnevne vstopnice podarja kepico sladoleda, ki jo dobite v kavarni Arboretum. Ni lepšega kot sesti na mehko travo, v senco ob pisane grede enoletnic in trajnic, ter se ob ptičjem žgolenju posladkati s sladoledom. Park je pravljično zelen, lep tako v sončnem kot tudi deževnem vremenu, zato ste vabljeni, da ga obiščete.

Podravka igrarije v Termah Olimia

aqualuna1.jpg
sreda, 18. julij 2012

Izziv na drugi letošnji lokaciji, kjer so s Podravkinimi igrarijami iskali novega finalista, je potekal 14. julija v Aqualuni v Podčetrtku. Kljub nekoliko "zadržanim vremenskim razmeram" se je za udeležbo v finalno tekmovanje, ki bo 25. avgusta, potegovalo 13 slovenskih družin.

Prenovljen kopališki park, kavarna in kamp v Višnji Gori

četrtek, 12. julij 2012

Bazen je bil zgrajen pred 2. svetovno vojno in je večino časa v toplih mesecih razveseljeval daljno in bližnjo okolico. Takrat je bilo v Sloveniji le nekaj bazenov. Svojo osnovno podobo je ohranil vse do danes! Povsem prenovljeno kopališče, ki so ga otvorili konec junija, se odpre ob 10. in zapre ob 19. uri.

V Atlantis ponovno prihaja Letni Kino City

Madagascar 3
torek, 3. julij 2012

V BTC Cityju se to poletje znova odpira Letni kino City, ki bo s pestrim filmskim programom postregel kar na peščeni plaži.

Podravka igrarije v Termah Čatež

podravka igrarije čatež
petek, 29. junij 2012

Pretekli vikend so v Termah Čatež potekale prve Podravkine igrarije v slovenskih termah. Za udeležbo v finalno tekmovanje, ki bo 25. avgusta, se je borilo 17 slovenskih družin. Tudi tuji gostje niso ostali ravnodušni, zato so jim omogočili možnost za sodelovanje v posamičnih igrah. Poljski, italjanski in nemški gostje so bili za sodelovanje nagrajeni z veliko Podravkino kopalno brisačo.

Nova adrenalinska novost v Termah Čatež - Termalna formula

sreda, 20. junij 2012

V Termah Čatež so včeraj premierno in v slogu prave Formule 1, z Miranom Ališičem na čelu, predstavili letošnji hit poletja - trojni vzporedni tobogan imenovan "TERMALNA FORMULA," ki bo namenjen dodatni animaciji na poletni Termalni rivieri, saj bo vse do septembra potekala vodna tekma za veliko nagrado Term Čatež.

Enotna vstopnica za vodne parke Sava Hotels & Resorts

sreda, 13. junij 2012

Pozabite na zamudno brskanje po spletu in primerjanje cen – izberite kopalno vstopnico Aqupass Sava Hotels & Resorts – zagotavlja vam enotno in posebej ugodno ceno za celodnevni ali 4-urni obisk 6-ih kopaliških centrov.

Otvoritev kopališča Laguna

laguna.jpg
torek, 12. junij 2012

Kopališče Laguna bo v letu 2012 previdoma odprto v petek, 15. junija 2012, uradna otvoritev sezone 2012 pa bo v soboto, 16. junija.

Odprtje kopališča Kodeljevo

kodeljevo1.jpg
ponedeljek, 11. junij 2012

Letno kopališče Kodeljevo bo svoja vrata odprlo 15. 6. od 13:00 do 19:00 ure. Vse kopalce bodo pričakali z zanimivim programom ter popusti in darili.

Brezplačno kopanje za otroke v Aquaparku

aquapark.png
četrtek, 7. junij 2012

V Aquapark Hotelu Žusterna v Kopru bo v nedeljo, 10. 6. 2012, vodna zabava z brezplačnim kopanjem za otroke do 18. leta*!

Začetek turistične sezone v Izoli

četrtek, 24. maj 2012

Prvič letos se bo začetek turistične sezone v Občini Izola odvijal na poseben način, s festivalom Bepifest, ki ga organizira Turistično združenje Izola.

Vabljeni na pravo pustolovščino Divjega zahoda

kavbojski_voz.jpg
torek, 22. maj 2012

V kampu Terme Čatež so se utaborili kavboji in s sabo pripeljali KAVBOJSKI VOZ.

Tudi letos v Termah Ptuj najmnožičnejše plavalno tekmovanje v Sloveniji

Terme Ptuj
sreda, 9. maj 2012

Z odprtjem zunanjih bazenov v Termalnem Parku Terme Ptuj konec aprila so Terme Ptuj naznanile začetek poletne kopalne sezone, ki jo tudi letos spremljajo raznovrstna športna, zabavna in kulturna doživetja.

Dneva odprtih vrat na poletni Termalni rivieri

četrtek, 19. april 2012

V Čatežu že odštevajo dneve, ko bo od 25. aprila dalje zopet vrišč in krik na poletni Termalni rivieri. Na več kot 10.000 m2 termalnih vodnih površin.

Najnovejše v tej rubriki

V Radljah ob Dravi odprli Vodni park Reš

vodni_park_res_radlje_ob_dravi.jpg
torek, 5. avgust 2014

V Radljah ob Dravi so v soboto odprli Vodni park Reš, prvo umetno kopališče v Sloveniji, ki ga ne bo treba čistiti s klorom. Dogodek so popestrili s pestrim glasbenim in družabnim dogajanjem.

Snovičkov festival

Snovickov_festival
ponedeljek, 4. avgust 2014

V nedeljo je v Termah Snovik potekal Snovičkov festival, festival namenjen otrokom. Gostitelj je bil obiskovalcem Term Snovik dobro znani Palček Snoviček, k sebi v goste pa je povabil še druge maskote, ki so otroke spremljale ob različnih delavnicah, na katerih so si najmlajši pridobivali nagradice in žige.

Snovičkov festival v Termah Snovik

snovickov_festival.jpg
ponedeljek, 28. julij 2014

Nedelja, 3. avgust 2014

od 10. do 16. ure

Velenjska plaža

velenjska_plaza.jpg
ponedeljek, 28. julij 2014

Mestna občina Velenje je v lanskem letu začela z obnovo čolnarne in urejanjem plaže ob Velenjskem jezeru. V čolnarni so uredili sanitarije in na plaži postavili tuše, obalo uredili s prodom in v sodelovanju s Premogovnikom Velenje dodali nove lesene tribune za sončenje.

Gorenjska plaža v Tržiču v pričakovanju prvih kopalcev

Nočna idila na Gorenjski plaži.jpg
četrtek, 17. julij 2014

Tržič v tem mesecu odpira Gorenjsko plažo, sodobno opremljen večnamenski kompleks, ki bo obogatil turistično ponudbo mesta, hkrati pa nudil vsem generacijam Tržičank in Tržičanov ter ostalim obiskovalcem koristno in zabavno preživljanje prostega časa.

Odprtje Gorenjske plaže

gorenjska plaza.jpg
ponedeljek, 14. julij 2014

V Občini Tržič bodo v petek, 25. julija 2014, ob 19. uri odprli GORENJSKO PLAŽO, sodoben kompleks z bazeni in prireditvenim prostorom, gostinski del pa še čaka najemnika.

V Termah Čatež odprl svojo mrežo najvarnejši adrenalinski park v Sloveniji

CLIMBOO-park-Terme-Catez-jul2014--0191-s.jpg
sreda, 9. julij 2014

Pretekli konec tedna so v Termah Čatež predstavili novost letošnje sezone – adrenalinski park v poletni Termalni rivieri.

Na Gorenjski plaži bo kmalu fletno poletno

Gorenjska plaža
četrtek, 3. julij 2014

Projekt »Gorenjska plaža« se počasi zaključuje. Končna podoba kopališča, ki so ga vsi Tržičanke in Tržičani, pa tudi ostali Gorenjci težko čakali in z zanimanjem spremljali celotno obdobje izgradnje, je že vidna. Že v tem mesecu se bodo odprla vrata novega letnega kopališča v Tržiču, z njim pa sodoben bazen, ki bo nudil rekreacijo in ohlajanje na svežem zraku.

Počitniško varstvo otrok v Termah Čatež

varstvo_catez.jpg
petek, 27. junij 2014

V svetu termalnih užitkov Term Čatež je odslej zagotovoljeno tudi varstvo najmlajših.

Dober dan, poletje v Kamniku!

Sutna_street_Photo_associaton_Kamnik__Fotoklub_Kamnik_.JPG
četrtek, 26. junij 2014

Poletje v vseh nas vzbudi posebna pričakovanja. Enkratna in neponovljiva, odvisna od vsakega posameznika. Želje so različne, vsi pa si želimo, da bi vse lepo, preživeto in doživeto še dolgo odzvanjalo v srcih. In Kamnik z okolico vam to lahko ponudi.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije