Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
Atlantis

Naj kopališče: Vodno mesto Atlantis - Ohladitev v centru mesta

Datum: četrtek, 16. julij, 2020

Tudi preteklo soboto se je ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija odpravila novim dogodivščinam naproti. Teh nikoli ne manjka in ne zmanjka v ljubljanskem Vodnem mestu Atlantis. Vselej poskrbijo za novosti, za nepozabna doživetja in razvajanja. Da tam vedo, kako se rečem streže, dokazujejo tudi številni prejeti nazivi za Naj kopališče in Naj wellness.

Mestna plaža

Atlantis je v grobem razdeljen na tri dele: Svet doživetij, Dežela savn in Termalni tempelj. "Trenutno je zaradi razmer odprt le Svet doživetij, ki ponuja v pokritem delu bazen doživetij z mirno reko, valovalni bazen ter vodna igrala za otroke in notranji tobogan. Na zunanjem delu pa sta na voljo klasičen in otroški bazen, velika površina z vodnimi igrali in še en tobogan," je ekipi opisala Nataša Keršič Razinger, direktorica Vodnega mesta Atlantis in dodala, da so lepo vabljeni vsi, ki si v teh vročih poletnih dneh želijo ohladitve ali sončnih žarkov. Za najmlajše je še posebej zabavno ob vikendih, ko dogajanje še popestri Atlantisova maskota, delfinček Atlas.

Odpiralni čas je od 9:00 do 20:00 zvečer, ob petkih in sobotah pa obratujejo do 21:00. Za parkiranje je odlično poskrbljeno, saj ponujajo brezplačno parkiranje tako v garaži, kot tudi na odprtem parkirišču pred vhodom.

 

atlantis_tecaji1.jpgVarnost na prvem mestu

Kljub številnim omejitvam zarado Covida 19, si kopalci radi privoščijo osvežitev.  "Kot najvišjo prioriteto smo si zadali varnost obiskovalcev, zato kopalce že ob vhodu opozarjamo, da morajo v zaprtih delih kopališča nositi maske – torej na recepciji, v toaletnih prostorih, garderobah. Na ležalnikih in v bazenih pa se maska lahko sname. Z naše strani res dosledno razkužujemo obbazenske površine, tuša, sanitarije in vse površine, ki se jih obiskovalci dotikajo. Tudi kar se tiče prezračevanja pazimo, da kroženja zraka ni, ampak ves čas v objekt vpihujejo le svež zrak. Zaradi omejitev števila obiskovalcev so že nekaj časa na voljo le 3 urne karte, ki se med tednom, če ni gneče, lahko tudi podaljšajo," je ekipi povedala Keršič Razingerjeva in dodala še, da pri njih ni odlično poskrbljeno le za osvežitev, temveč tudi za okrepitev, saj si gostje lahko privoščijo odličen domač sladoled, dobrote z žara, pice in druge poslastice iz kuhinje.

 

Počitniško varstvo

V času počitnic bodo za otroke pripravili tudi super počitniško varstvo, kjer bo poskrbljeno za animacijo, prehrano, na voljo pa bodo tudi dodatne aktivnosti kot so: učenje kitajščine ali angleščine, učenje tenisa in še marsikaj. Varstvo bo na voljo vsak dan od 7. do 17. ure, več informacij pa lahko najdete na spletni strani www.atlantis-vodnomesto.si.

 

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Operna noč v Mestnem parku

operna noč
torek, 1. september 2020

Operni spektakel pod mariborskimi zvezdami, v petek, 4. septembra 2020. Uživajte ob najlepših opernih arijah v naravnem ambientu mariborskega mestnega parka in doživite nepozabno romantično noč ob veličastnem zaključku operne sezone. Zdaj že tradicionalni koncert opernih arij in zborov, ki ga organizira SNG Maribor, je v užitek tako ljubiteljem opere in klasične glasbe kot tudi radovednim mimoidočim obiskovalcem.

TrNOVfest

trnfest.jpg
torek, 11. avgust 2020

Eden največjih in najstarejših ljubljanskih festivalov Trnovfest, bo letos praznoval že devetindvajseto obletnico na stalni lokaciji v Trnovem, na dvorišču Centra slovanskih kultur France Prešeren.

Knjižnica pod krošnjami

knjiznica_pod_krosnjami.jpeg
ponedeljek, 3. avgust 2020

Knjižnica pod krošnjami je projekt za popestritev prostega časa, ki obiskovalcem na prostem ponuja v branje knjige, stripe, revije in časopise v različnih jezikih. Izposoja v knjižnici je brezplačna.

Piknik kino na Bledu

piknik kino
četrtek, 23. julij 2020

Pod okriljem Kina Bežigrad bo v Mali Zaki ponovno zaživel Piknik kino. Ta ob gledanju filma pod milim nebom ustvari romantično kino atmosfero in nepozabno doživetje. Obiskovalci se filmskim uspešnicam predajo kar iz ležalnikov, odej in napihljivih blazin, ki jih lahko prinesejo s seboj, ali pa si jih izposodijo na prizorišču in hkrati uživajo v sveži pokovki in ostalih prigrizkih. Kino Bežigrad bo letos na Bledu postregel z nekaterimi največjimi filmskimi uspešnicami in obudil večne zgodbe svetovno znanih filmskih karakterjev.

Naj kopališče: Vodno mesto Atlantis - Ohladitev v centru mesta

Atlantis
četrtek, 16. julij 2020

Tudi preteklo soboto se je ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija odpravila novim dogodivščinam naproti. Teh nikoli ne manjka in ne zmanjka v ljubljanskem Vodnem mestu Atlantis. Vselej poskrbijo za novosti, za nepozabna doživetja in razvajanja. Da tam vedo, kako se rečem streže, dokazujejo tudi številni prejeti nazivi za Naj kopališče in Naj wellness.

Mesta plaža Celje odpira svoja vrata

Mestna plaža Celje
četrtek, 9. julij 2020

Priljubljena poletna točka Celjank in Celjanov Mestna plaža na Savinjskem nabrežju odpira svoja vrata v petek, 10. julija, ob 16. uri. Mestna plaža bo odprta vsak dan med 7.00 in 22.00 vse do konca poletja in bo nudila osvežilne pijače, sladoled ter prigrizke, manjkal ne bo niti zanimiv spremljevalni program.

Naj kopališče: Velenjska plaža navdušuje

velenjska plaža
torek, 30. junij 2020

Glede na spremenjene razmere in veliko gnečo na slovenskem morju, nam bo letos prav prišel vsak namig, kje se ohladiti v teh vročih poletnih dneh. Ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija se je zato odpravila raziskat ponudbo zadnja leta vse bolj priljubljenega naravnega kopališča – Velenjske plaže.

V Atlantis se vrača Piknik kino

piknik kino atlantis
sreda, 24. junij 2020

V juliju in avgustu vam zopet obljubljamo kino na prostem s srcem in dušo, ki pod milim nebom ustvari romantično atmosfero in prvovrstno kino doživetje.

Gremo v letni kino!

letni kino ljubljana
torek, 23. junij 2020

Po odprtju Kinodvorišča v atriju Slovenskih železnic v mestnem kinu v Kinu Dvor nadaljujejo s pripravami na Film pod zvezdami in Letni Kinodvor na Kongresnem trgu.

Gremo na Kinodvorišče

kinodvorisce.jpeg
torek, 16. junij 2020

V Kinodvoru bodo tudi letos filme prikazovali pod zvezdnim nebom. Ob lepem poletnem vremenu se tako Kinodvorova večerna projekcija preseli na Kinodvorišče, v sosednji atrij Slovenskih železnic. Vhod v atrij je skozi Dvorano Kinodvora. Prva projekcija bo na Kinodvorišču potekala to sredo, 17. junija ob 21.30, ko si boste v prisotnosti režiserja Siniše Gačića ogledali slovenski dokumentarni film Hči Camorre. Film prihaja na redni spored takoj po zaključku 22. Festivala dokumentarnega filma.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije