Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
otroske.png

Otroške radosti v Atlantisu za več kot 100 otrok

Datum: sreda, 24. november, 2010

Ob svetovnem dnevu otroka je ZPMS tudi z Atlantisom več kot 100 otrokom omogočila celodnevno brezskrbno rajanje v Atlantisu z znanimi Slovenci.

Ob svetovnem dnevu otroka je Zveza prijateljev mladine Slovenije,  skupaj s podporniki projekta Grawe zavarovalnico, Vodnim mestom Atlantis in družbo Kompas d.d., več kot stotim otrokom omogočila celodnevno brezskrbno rajanje v Vodnem mestu Atlantis, skupaj v družbi znanih Slovencev.

Dobrodelni projekt je nastal v počastitev 20. novembra, svetovnega dneva otroka. Namen projekta je nastal v želji polepšati konec tega in pričetek novega leta otrokom iz socialno ogroženih družin.

Z otroci so se v Vodnem mestu Atlantis zabavali tudi številni znani Slovenci

  • Iztok Čop,
  • Alenka Bikar,
  • Vid Valič,
  • Iris Mulej,
  • Črt Slavec,
  • Franci Kek,
  • Petra Slapar in
  • Robert Lavtar.
Tudi z njihovo pomočjo in pozitivno energijo so otrokom pričarali resničen dan otroških radosti.

Majda Struc, generalna sekretarka ZPMS: "Dobro delo za otroke je največje dobro delo. V ZPMS smo veseli vsakega podpornika dobrodelnih projektov za otroke. Ob svetovnem dnevu otroka želimo s takšnimi dogodki kot je Otroške radosti, opozoriti, da je potrebno vsak dan za vse otroke narediti radosten."

Iztok Čop, veslaški šampion: "Položaj otrok se je zaradi današnjega hitrega tempa življenja poslabšal. Pomešali smo vrednote, ki štejejo. Odrasli smo veliko od doma, premalo se posvečamo otrokom. Otroci potrebujejo predvsem našo ljubezen in čas, materialne stvari jim ne pomenijo veliko. Odrasli, za srečo otrok bomo največ naredili s pozornostjo in ljubeznijo."

Iris Mulej, manekenka: "Prav in potrebno je, da smo v teh hudih časih še posebej pozorni na otroke iz socialno ogroženih družin. Tudi sama prihajam iz socialno ogrožene družine. K sreči je moja zlata mama z veliko ljubezni in truda poskrbela, da tega skorajda nisem čutila. Bodimo vsi pripravljeni pomagati, ne spreglejmo otrok v stiski. ZPM in podpornikom projekta Otroške radosti vsa pohvala, saj si bodo takšen dogodek otroci za vse življenje zapomnili.
Stisko otrok zelo razumem, saj sem preko moje mame, ki skrbi za dve punčki v rejništvu neposredno v stiku. Pomagajmo otrokom po svojih močeh, saj jih slabe okoliščine lahko zaznamujejo za vse življenje. Vsak otrok bi moral živeti srečno."Vir: BTC City

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Noči v Stari Ljubljani

noci_stara_lj.jpeg
petek, 23. avgust 2019

Noči v Stari Ljubljani zadnje dni avgusta oživijo staro mestno jedro s številnimi brezplačnimi prireditvami, ki potekajo istočasno, na vrsti prizorišč. Program festivala je namenjen ljudem vseh generacij, zaznamujeta pa ga predvsem etno in jazz glasba. Letošnja rdeča nit festivala je glasba etničnih manjšin.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Film pod zvezdami 2019

film_pod_zvezdami.jpeg
sreda, 31. julij 2019

Vse do 3. avgusta Kinodvor in Ljubljanski grad vabita na poletne filmske večere na prostem. V čarobnem ambientu Grajskega dvorišča se bo zvrstil raznolik program filmskih vrhuncev pretekle sezone, pa tudi šest svežih filmov, ki bodo prvič javno predstavljeni na slovenskem platnu. Za otvoritveni film smo izbrali prvenec Urše Menart Ne bom več luzerka, dobitnika vesne za najboljši celovečerni film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Metaldays

metaldays
petek, 19. julij 2019

Vsako leto v juliju se Tolmin spremeni v raj za ljubitelje metal glasbe. Festival je pridobil status pravih metalskih počitnic, saj traja cel teden - od 21.-27. julija2019.

Ana Desetnica

ana_desetnica.jpg
sreda, 3. julij 2019

Mednarodni festival uličnih gledališč Ana Desetnica predstavlja sodobne ustvarjalne tokove na področju uličnega gledališča. Odlikujeta ga izdelanost umetniškega koncepta in prizadevanje organizatorjev, da festivalski utrip vsako leto zaživi z roko v roki z utripom mesta.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
četrtek, 13. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije