Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
active koper

Park vodnih športov »Active Koper« dopolnjuje ponudbo aktivnosti

Datum: petek, 5. avgust, 2016

V Kopru se nadaljuje pestro poletno dogajanje, ki se letos odvija tudi na Semedelski promenadi – v parku vodnih športov Active Koper. Prihajajoči vikend se obeta veliko novosti za najmlajše, na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji plesa.

V tečajih snorklanja se bodo otroci (stari morajo biti vsaj 8 let) naučili opazovati podvodni svet s površine in se za kratek čas potopili pod vodo. Naučili se bo izenačiti pritisk v ušesih, pravilne tehnike potopa in kako prazniti dihalko. V varnem okolju in v plitvi vodi bodo organizirani tudi otroški tečaji potapljanja, kjer bodo otrokom predstavljene prvine potapljanja s potapljaško opremo. Za vse, ki še niso splavali, pa bodo na voljo tudi individualni tečaji plavanja.

Ta vikend bo obiskovalcem parka na voljo tudi ponudba Active sadnih zajtrkov, popoldne (ob 19h) pa brezplačni hip hop plesni fitness Kluba študentov občine Koper. Za dodatno sprostitev bo obiskovalcem na voljo tudi energetska masaža vratu in ramenskega obroča.

Ob vsem navedenem park vodnih športov ponuja dopolnjen fun park z wakeboard simulatorjem in demo test SUP-ov. Na voljo bodo SUP-i različnih proizvajalcev in cenovnih razredov ter zagotovljeno  svetovanje pri izbiri deske in vesla.

Obiskovalci parka, pa lahko še naprej izbirajo med več kot 50 različnimi vodnimi in z morjem povezanimi aktivnostmi, med katerimi se lahko odločijo za najeme najrazličnejših plovil od vodnega kolesa, pedalina, kajaka, kanuja, jadrnice, sup-a, windsurfa do najrazličnejših tečajev, demonstracij in številnih zabavnih aktivnosti na morju od wakeboarda z vodnim skuterjem in inštruktorjem, zabavo na vodni tubi ali subgliderju. Zagotovo pa je lahko zanimiva izkušnja spoznavni tečaj ribolova ali posebno doživetje s slovenskimi ribiči.

Park vodnih športov Active Koper bo odprt do 4. septembra vsak vikend in tudi v ponedeljek, na praznični dan, 15. avgusta.

Ponudbo parka vodnih športov si lahko ogledate na www.activekoper.si, kjer lahko tudi rezervirate posamezno aktivnost.

Dnevno dogajanje in utrip v parku vodnih športov pa lahko spremljate na facebook strani https://www.facebook.com/activekoper/.

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Knjižnica pod krošnjami

knjiznica_pod_krosnjami.jpeg
ponedeljek, 3. avgust 2020

Knjižnica pod krošnjami je projekt za popestritev prostega časa, ki obiskovalcem na prostem ponuja v branje knjige, stripe, revije in časopise v različnih jezikih. Izposoja v knjižnici je brezplačna.

Piknik kino na Bledu

piknik kino
četrtek, 23. julij 2020

Pod okriljem Kina Bežigrad bo v Mali Zaki ponovno zaživel Piknik kino. Ta ob gledanju filma pod milim nebom ustvari romantično kino atmosfero in nepozabno doživetje. Obiskovalci se filmskim uspešnicam predajo kar iz ležalnikov, odej in napihljivih blazin, ki jih lahko prinesejo s seboj, ali pa si jih izposodijo na prizorišču in hkrati uživajo v sveži pokovki in ostalih prigrizkih. Kino Bežigrad bo letos na Bledu postregel z nekaterimi največjimi filmskimi uspešnicami in obudil večne zgodbe svetovno znanih filmskih karakterjev.

Naj kopališče: Vodno mesto Atlantis - Ohladitev v centru mesta

Atlantis
četrtek, 16. julij 2020

Tudi preteklo soboto se je ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija odpravila novim dogodivščinam naproti. Teh nikoli ne manjka in ne zmanjka v ljubljanskem Vodnem mestu Atlantis. Vselej poskrbijo za novosti, za nepozabna doživetja in razvajanja. Da tam vedo, kako se rečem streže, dokazujejo tudi številni prejeti nazivi za Naj kopališče in Naj wellness.

Mesta plaža Celje odpira svoja vrata

Mestna plaža Celje
četrtek, 9. julij 2020

Priljubljena poletna točka Celjank in Celjanov Mestna plaža na Savinjskem nabrežju odpira svoja vrata v petek, 10. julija, ob 16. uri. Mestna plaža bo odprta vsak dan med 7.00 in 22.00 vse do konca poletja in bo nudila osvežilne pijače, sladoled ter prigrizke, manjkal ne bo niti zanimiv spremljevalni program.

Naj kopališče: Velenjska plaža navdušuje

velenjska plaža
torek, 30. junij 2020

Glede na spremenjene razmere in veliko gnečo na slovenskem morju, nam bo letos prav prišel vsak namig, kje se ohladiti v teh vročih poletnih dneh. Ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija se je zato odpravila raziskat ponudbo zadnja leta vse bolj priljubljenega naravnega kopališča – Velenjske plaže.

V Atlantis se vrača Piknik kino

piknik kino atlantis
sreda, 24. junij 2020

V juliju in avgustu vam zopet obljubljamo kino na prostem s srcem in dušo, ki pod milim nebom ustvari romantično atmosfero in prvovrstno kino doživetje.

Gremo v letni kino!

letni kino ljubljana
torek, 23. junij 2020

Po odprtju Kinodvorišča v atriju Slovenskih železnic v mestnem kinu v Kinu Dvor nadaljujejo s pripravami na Film pod zvezdami in Letni Kinodvor na Kongresnem trgu.

Gremo na Kinodvorišče

kinodvorisce.jpeg
torek, 16. junij 2020

V Kinodvoru bodo tudi letos filme prikazovali pod zvezdnim nebom. Ob lepem poletnem vremenu se tako Kinodvorova večerna projekcija preseli na Kinodvorišče, v sosednji atrij Slovenskih železnic. Vhod v atrij je skozi Dvorano Kinodvora. Prva projekcija bo na Kinodvorišču potekala to sredo, 17. junija ob 21.30, ko si boste v prisotnosti režiserja Siniše Gačića ogledali slovenski dokumentarni film Hči Camorre. Film prihaja na redni spored takoj po zaključku 22. Festivala dokumentarnega filma.

Noči v Stari Ljubljani

noci_stara_lj.jpeg
petek, 23. avgust 2019

Noči v Stari Ljubljani zadnje dni avgusta oživijo staro mestno jedro s številnimi brezplačnimi prireditvami, ki potekajo istočasno, na vrsti prizorišč. Program festivala je namenjen ljudem vseh generacij, zaznamujeta pa ga predvsem etno in jazz glasba. Letošnja rdeča nit festivala je glasba etničnih manjšin.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije