Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
active koper

Park vodnih športov »Active Koper« dopolnjuje ponudbo aktivnosti

Datum: petek, 5. avgust, 2016

V Kopru se nadaljuje pestro poletno dogajanje, ki se letos odvija tudi na Semedelski promenadi – v parku vodnih športov Active Koper. Prihajajoči vikend se obeta veliko novosti za najmlajše, na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji plesa.

V tečajih snorklanja se bodo otroci (stari morajo biti vsaj 8 let) naučili opazovati podvodni svet s površine in se za kratek čas potopili pod vodo. Naučili se bo izenačiti pritisk v ušesih, pravilne tehnike potopa in kako prazniti dihalko. V varnem okolju in v plitvi vodi bodo organizirani tudi otroški tečaji potapljanja, kjer bodo otrokom predstavljene prvine potapljanja s potapljaško opremo. Za vse, ki še niso splavali, pa bodo na voljo tudi individualni tečaji plavanja.

Ta vikend bo obiskovalcem parka na voljo tudi ponudba Active sadnih zajtrkov, popoldne (ob 19h) pa brezplačni hip hop plesni fitness Kluba študentov občine Koper. Za dodatno sprostitev bo obiskovalcem na voljo tudi energetska masaža vratu in ramenskega obroča.

Ob vsem navedenem park vodnih športov ponuja dopolnjen fun park z wakeboard simulatorjem in demo test SUP-ov. Na voljo bodo SUP-i različnih proizvajalcev in cenovnih razredov ter zagotovljeno  svetovanje pri izbiri deske in vesla.

Obiskovalci parka, pa lahko še naprej izbirajo med več kot 50 različnimi vodnimi in z morjem povezanimi aktivnostmi, med katerimi se lahko odločijo za najeme najrazličnejših plovil od vodnega kolesa, pedalina, kajaka, kanuja, jadrnice, sup-a, windsurfa do najrazličnejših tečajev, demonstracij in številnih zabavnih aktivnosti na morju od wakeboarda z vodnim skuterjem in inštruktorjem, zabavo na vodni tubi ali subgliderju. Zagotovo pa je lahko zanimiva izkušnja spoznavni tečaj ribolova ali posebno doživetje s slovenskimi ribiči.

Park vodnih športov Active Koper bo odprt do 4. septembra vsak vikend in tudi v ponedeljek, na praznični dan, 15. avgusta.

Ponudbo parka vodnih športov si lahko ogledate na www.activekoper.si, kjer lahko tudi rezervirate posamezno aktivnost.

Dnevno dogajanje in utrip v parku vodnih športov pa lahko spremljate na facebook strani https://www.facebook.com/activekoper/.

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Film pod zvezdami 2019

film_pod_zvezdami.jpeg
petek, 21. junij 2019

Med 11. julijem in 3. avgustom Kinodvor in Ljubljanski grad vabita na poletne filmske večere na prostem. V čarobnem ambientu Grajskega dvorišča se bo zvrstil raznolik program filmskih vrhuncev pretekle sezone, pa tudi šest svežih filmov, ki bodo prvič javno predstavljeni na slovenskem platnu. Za otvoritveni film smo izbrali prvenec Urše Menart Ne bom več luzerka, dobitnika vesne za najboljši celovečerni film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
četrtek, 13. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
četrtek, 23. avgust 2018

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

Pljusk 2018 je pred vrati

plaža velenje
petek, 22. junij 2018

Pljusk v letošnje poletje na Velenjski plaži bo tudi tokrat izjemno atraktiven. Vodni spektakel, ki bo potekal v soboto, 23. junija, v okviru Skoka v poletje, bodo znova popestrili ekstremni športniki, ki se bodo pognali po skakalnici in zablesteli v zraku. Od 10. do 14. ure bodo za vse obiskovalce omogočili skoke na mokri in suhi skakalnici.

Grand kino pod zvezdami s pogledom na morje

portoroz-big-1177.jpg
četrtek, 21. junij 2018

Brezčasnost zimzelenih vintage filmov in mirno morje ob koncu dneva. Sliši se kot pravljica na obali. Predstavljajte si udobne sedeže, ležalnike, nad vami zvezdnato nebo, v eni roki hladna pijača, v drugi sveža pokovka in prijeten morski vetrič v laseh. Pred vami pa ogromen zaslon in filmski obrazi, ki smo jih spremljali še na navadnih televizorjih. Sliši se kot iz filma. A ni. To kuliso boste lahko doživeli tudi sami.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
sreda, 13. junij 2018

Festival JUNIJ V LJUBLJANI letos praznuje 10. obletnico in vas ponovno vabi v središče Ljubljane vse do 21. junija na Kongresni trg, kjer boste lahko uživali v vrhunskih umetniških stvaritvah s področij plesa, gledališča in glasbe. Dopoldanski in popoldanski dogodki so namenjeni otroškim prireditvam, večeri pa vrhunskim umetniškim stvaritvam.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije