Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Podravka igrarije v Termah 3000

Datum: četrtek, 16. avgust, 2012

Zadnja preizkušnja v sklopu slovenskih Term in Podravkinih igrarij je končana. 11. avgusta so bili na obisku v Termah 3000, kjer jim je vreme nekoliko ponagajalo, vendar so kljub temu pridobili precej tekmovalnih družin, ki so se zabavale v družbi Podravke, po drugi strani pa ciljale na najboljše rezultate, ki bi jim omogočili potovanje na Florido.

Na kopališču Term 3000 so se gostje tudi tokrat lahko zabavali v standardni družbi maskote Lina, v ustvarjalnem kotičku dobili Lino tatoo in se sladkali s slastnimi palačinkami z Lino lado. Tekmovalni duh je pomagal pri premagovanju "ovir", ki so jih tekmovalcem pripravili. Iz nalog na suhem, ko sta preskakovanje kolebnice in igra  "Ujemi tarčo" so točke lovili v tretji igri, ki je bila za enega tekmovalca "suha", saj je izdeloval ladjico iz papirja, ki jo je nato sotekmovalec po vodi spihal do pristanišča. Počasen prehod iz suhega na mokro okolje je poskrbel, da so tekmovalci z vso zagnanostjo nato iskali Lino zaklad in še zadnjič ožemali mokro brisačo. 

cms_object_id_41472

... in dobili smo 20-to družino, ki se bo na "dan D", 25. avgusta v Thermani Laško potegovala za odlično nagrado. Katera družina bo odpotovala na brezplačen izlet v Disnayland čez lužo pa bo odvisno od tega, kako se bodo odrezali na tej zadnji finalni preizkušnji.

Vsem družinam želimo čim boljših rezultatov, čim bolj zabaven dan in prijetno druženje! Pridružili se nam bodo tudi lanskoletni

zmagovalci, ki bodo lahko z letošnjimi kandidati delili svoje tekmovalne in potovalne izkušnje.

cms_object_id_41471

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Noči v Stari Ljubljani

noci_stara_lj.jpeg
petek, 23. avgust 2019

Noči v Stari Ljubljani zadnje dni avgusta oživijo staro mestno jedro s številnimi brezplačnimi prireditvami, ki potekajo istočasno, na vrsti prizorišč. Program festivala je namenjen ljudem vseh generacij, zaznamujeta pa ga predvsem etno in jazz glasba. Letošnja rdeča nit festivala je glasba etničnih manjšin.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Film pod zvezdami 2019

film_pod_zvezdami.jpeg
sreda, 31. julij 2019

Vse do 3. avgusta Kinodvor in Ljubljanski grad vabita na poletne filmske večere na prostem. V čarobnem ambientu Grajskega dvorišča se bo zvrstil raznolik program filmskih vrhuncev pretekle sezone, pa tudi šest svežih filmov, ki bodo prvič javno predstavljeni na slovenskem platnu. Za otvoritveni film smo izbrali prvenec Urše Menart Ne bom več luzerka, dobitnika vesne za najboljši celovečerni film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Metaldays

metaldays
petek, 19. julij 2019

Vsako leto v juliju se Tolmin spremeni v raj za ljubitelje metal glasbe. Festival je pridobil status pravih metalskih počitnic, saj traja cel teden - od 21.-27. julija2019.

Ana Desetnica

ana_desetnica.jpg
sreda, 3. julij 2019

Mednarodni festival uličnih gledališč Ana Desetnica predstavlja sodobne ustvarjalne tokove na področju uličnega gledališča. Odlikujeta ga izdelanost umetniškega koncepta in prizadevanje organizatorjev, da festivalski utrip vsako leto zaživi z roko v roki z utripom mesta.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
četrtek, 13. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije