Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
aqualuna1.jpg

Podravka igrarije v Termah Olimia

Datum: sreda, 18. julij, 2012

Izziv na drugi letošnji lokaciji, kjer so s Podravkinimi igrarijami iskali novega finalista, je potekal 14. julija v Aqualuni v Podčetrtku. Kljub nekoliko "zadržanim vremenskim razmeram" se je za udeležbo v finalno tekmovanje, ki bo 25. avgusta, potegovalo 13 slovenskih družin.

Tisti, ki so za popestritev sobotnega dne izbrali Aqualuno, so se na kopališču lahko zabavali v družbi maskote Lina, se učili koreografije Lino plesa, v ustvarjalnem kotičku dobili Lino tatoo in se sladkali s slastnimi palačinkami z Lino lado. 

aqualuna2.jpgObiskovalci, natančneje družine, ki so sprejele izziv ter se jim pridružile v Podravkinih igrarijah, so se preizkusile v petih preizkušnjah. Vsaka izmed iger je zahtevala sodelovanje med dvema članoma družine, ki sta poskušala po najboljših močeh doseči maksimalno dobre rezultate. Merili so sekunde, šteli zadetke, drugič merili decilitre in na koncu vse skupaj pretopili v točke. Tekmovalci so morali skozi preizkušnje na suhem in v vodi.  Svoje sposobnosti so preizkusili v raznolikih igrah, kot je "zadeni tarčo", vrtenje hulahupa, metanje žoge v plavajoči koš, premagovanje ovir v sklopu vodnega poligona ter ožemanje brisače. 

aqualuna3.jpgOdkrivali so nove talente in bodrili tekmovalni družinski duh. Motivacija za doseganje dobrih rezultatov je bila velika. Družine nimajo na vsakem koraku in vsak dan takšne priložnosti, da bi s skupnimi močmi ob zabavnih trenutkih dobili možnost za brezplačen izlet v Disnayland čez lužo! V Aqualuni so bili rezultati zelo izenačeni, a priložnost za naslednji korak si je priigrala le ena družina, ki je dosegla največ točk na lokaciji. Čaka jih še ena naloga: finalno tekmovanje 25. avgusta v Thermani Laško, kjer se bo zbralo vseh 20 družin, lokalnih zmagovalcev, ki bodo med sabo pomerile v novih nalogah.

Tudi vi se lahko potegujete za potovanje v Disneyland na Florido!

Ekipa Podravke vas bo zabavala še:

28.7. v Termah Ptuj

4. 8. v Termah Snovik

11. 8. v Termah 3000

Finale bo 25. avgusta v Wellness Parku Laško!

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Noči v Stari Ljubljani

noci_stara_lj.jpeg
petek, 23. avgust 2019

Noči v Stari Ljubljani zadnje dni avgusta oživijo staro mestno jedro s številnimi brezplačnimi prireditvami, ki potekajo istočasno, na vrsti prizorišč. Program festivala je namenjen ljudem vseh generacij, zaznamujeta pa ga predvsem etno in jazz glasba. Letošnja rdeča nit festivala je glasba etničnih manjšin.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Film pod zvezdami 2019

film_pod_zvezdami.jpeg
sreda, 31. julij 2019

Vse do 3. avgusta Kinodvor in Ljubljanski grad vabita na poletne filmske večere na prostem. V čarobnem ambientu Grajskega dvorišča se bo zvrstil raznolik program filmskih vrhuncev pretekle sezone, pa tudi šest svežih filmov, ki bodo prvič javno predstavljeni na slovenskem platnu. Za otvoritveni film smo izbrali prvenec Urše Menart Ne bom več luzerka, dobitnika vesne za najboljši celovečerni film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Metaldays

metaldays
petek, 19. julij 2019

Vsako leto v juliju se Tolmin spremeni v raj za ljubitelje metal glasbe. Festival je pridobil status pravih metalskih počitnic, saj traja cel teden - od 21.-27. julija2019.

Ana Desetnica

ana_desetnica.jpg
sreda, 3. julij 2019

Mednarodni festival uličnih gledališč Ana Desetnica predstavlja sodobne ustvarjalne tokove na področju uličnega gledališča. Odlikujeta ga izdelanost umetniškega koncepta in prizadevanje organizatorjev, da festivalski utrip vsako leto zaživi z roko v roki z utripom mesta.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
četrtek, 13. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije