Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
aqualuna1.jpg

Podravka igrarije v Termah Olimia

Datum: sreda, 18. julij, 2012

Izziv na drugi letošnji lokaciji, kjer so s Podravkinimi igrarijami iskali novega finalista, je potekal 14. julija v Aqualuni v Podčetrtku. Kljub nekoliko "zadržanim vremenskim razmeram" se je za udeležbo v finalno tekmovanje, ki bo 25. avgusta, potegovalo 13 slovenskih družin.

Tisti, ki so za popestritev sobotnega dne izbrali Aqualuno, so se na kopališču lahko zabavali v družbi maskote Lina, se učili koreografije Lino plesa, v ustvarjalnem kotičku dobili Lino tatoo in se sladkali s slastnimi palačinkami z Lino lado. 

aqualuna2.jpgObiskovalci, natančneje družine, ki so sprejele izziv ter se jim pridružile v Podravkinih igrarijah, so se preizkusile v petih preizkušnjah. Vsaka izmed iger je zahtevala sodelovanje med dvema članoma družine, ki sta poskušala po najboljših močeh doseči maksimalno dobre rezultate. Merili so sekunde, šteli zadetke, drugič merili decilitre in na koncu vse skupaj pretopili v točke. Tekmovalci so morali skozi preizkušnje na suhem in v vodi.  Svoje sposobnosti so preizkusili v raznolikih igrah, kot je "zadeni tarčo", vrtenje hulahupa, metanje žoge v plavajoči koš, premagovanje ovir v sklopu vodnega poligona ter ožemanje brisače. 

aqualuna3.jpgOdkrivali so nove talente in bodrili tekmovalni družinski duh. Motivacija za doseganje dobrih rezultatov je bila velika. Družine nimajo na vsakem koraku in vsak dan takšne priložnosti, da bi s skupnimi močmi ob zabavnih trenutkih dobili možnost za brezplačen izlet v Disnayland čez lužo! V Aqualuni so bili rezultati zelo izenačeni, a priložnost za naslednji korak si je priigrala le ena družina, ki je dosegla največ točk na lokaciji. Čaka jih še ena naloga: finalno tekmovanje 25. avgusta v Thermani Laško, kjer se bo zbralo vseh 20 družin, lokalnih zmagovalcev, ki bodo med sabo pomerile v novih nalogah.

Tudi vi se lahko potegujete za potovanje v Disneyland na Florido!

Ekipa Podravke vas bo zabavala še:

28.7. v Termah Ptuj

4. 8. v Termah Snovik

11. 8. v Termah 3000

Finale bo 25. avgusta v Wellness Parku Laško!

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
četrtek, 13. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
četrtek, 23. avgust 2018

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

Pljusk 2018 je pred vrati

plaža velenje
petek, 22. junij 2018

Pljusk v letošnje poletje na Velenjski plaži bo tudi tokrat izjemno atraktiven. Vodni spektakel, ki bo potekal v soboto, 23. junija, v okviru Skoka v poletje, bodo znova popestrili ekstremni športniki, ki se bodo pognali po skakalnici in zablesteli v zraku. Od 10. do 14. ure bodo za vse obiskovalce omogočili skoke na mokri in suhi skakalnici.

Grand kino pod zvezdami s pogledom na morje

portoroz-big-1177.jpg
četrtek, 21. junij 2018

Brezčasnost zimzelenih vintage filmov in mirno morje ob koncu dneva. Sliši se kot pravljica na obali. Predstavljajte si udobne sedeže, ležalnike, nad vami zvezdnato nebo, v eni roki hladna pijača, v drugi sveža pokovka in prijeten morski vetrič v laseh. Pred vami pa ogromen zaslon in filmski obrazi, ki smo jih spremljali še na navadnih televizorjih. Sliši se kot iz filma. A ni. To kuliso boste lahko doživeli tudi sami.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
sreda, 13. junij 2018

Festival JUNIJ V LJUBLJANI letos praznuje 10. obletnico in vas ponovno vabi v središče Ljubljane vse do 21. junija na Kongresni trg, kjer boste lahko uživali v vrhunskih umetniških stvaritvah s področij plesa, gledališča in glasbe. Dopoldanski in popoldanski dogodki so namenjeni otroškim prireditvam, večeri pa vrhunskim umetniškim stvaritvam.

Latino ritmi za uvod v novo sezono na Gorenjski plaži

Gorenjska plaža
četrtek, 31. maj 2018

Na Občini Tržič se že pripravljajo na odprtje nove kopalne sezone na Gorenjski plaži. Po vzoru iz prejšnjih let, bodo tudi letos poletje pozdravili z glasbenim koncertom, ki bo združeval elemente rumbe, reaggea, rocka in vročih latino ritmov.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije