Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
igrarije_snovik1.jpg

Podravka igrarije v Termah Snovik

Datum: ponedeljek, 6. avgust, 2012

Predzadnja preizkušnja v sklopu slovenskih Term in Podravkinih igrarij je za končana. 4. avgusta je vreme odlično postreglo in pomagalo pri  ustvarjanju zabavno tekmovalnega družinskega duha.  V Termah Snovik so zopet iskali družino, ki se bo zahvaljujoč svojim rezultatom uvrstila v finalno tekmovanje za vrhunsko nagrado.

Mednarodna udeležba je poskrbela za pestro dogajanje na to, sicer olimpijsko soboto. Med številnimi tujimi gosti iz Nizozemske, Irske, Bolgarije in drugod, ki počitnice preživljajo v termah in se potepajo po prelepi Sloveniji, je bilo precej kandidatov, ki so se želeli preizkusiti v Podravkinem tekmovanju. Seveda so se lahko igrali in si priigrali praktične nagrade, a finalno družino so iskali med domačimi gosti... in našli so jo.

igrarije_snovik2.jpgNa kopališču Term Snovik so se gostje lahko zabavali v družbi maskote Lina, v ustvarjalnem kotičku dobili Lino tatoo in se sladkali s slastnimi palačinkami z Lino lado. Za popestritev pa je poskrbel tudi poseben gost, prijazen in simpatičen Palček Snoviček. Kot že večkrat poprej, so tudi tokrat malenkost začinili tekmovalne naloge. Namesto tarče so točke zbirali z metom poštene kocke in seštevali dosežene pike. Vrtenje hulahup obroča je splošno popestrilo dogajanje, saj so med obiskovalci kopališča iskali tudi kandidate posameznike za doseganje novih rekordov. In... našli so mladeniča, ki je poskrbel, da so bili vsi rekordi dneva porušeni.  Sicer pa so se družine tokrat preizkusile v novi igri "Lovljenje Lino zaklada". Zbirka nabranih Lino kovancev iz bazena ne bi zadostovala za letalsko karto do Floride, pa vendar so se je tekmovalci lotili z vso resnostjo in zagnanostjo. Sledila je izdelava ladjice iz papirja ter pihanje te po vodni gladini do pristanišča. Zaključek je ponavadi osvežujoč, saj s spretnostjo in taktiko tekmovalci poskrbijo za to, da "V brisači" iz bazena v 15-ih sekundah prinesejo v zbiralno posodo čim več vode.

igrarije_snovik3.jpgV družbi Podravkinih igrarij je bilo do sedaj že skoraj 150 družin. V tako veliki konkurenci si je 19 družin skozi kvalifikacije zagotovilo tekmovalno pozicijo na finalnem tekmovanju. Katera družina bo odpotovala na brezplačen izlet v Disnayland čez lužo pa bo odvisno od tega, kako se bodo odrezali na zadnji preizkušnji: velikem finalnem tekmovanju 25. avgusta v Thermani Laško.

Tudi vi se lahko potegujete za potovanje v Disneyland na Florido!

Ekipa Podravke vas bo zabavala še:

11. 8. v Termah 3000

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Noči v Stari Ljubljani

noci_stara_lj.jpeg
petek, 23. avgust 2019

Noči v Stari Ljubljani zadnje dni avgusta oživijo staro mestno jedro s številnimi brezplačnimi prireditvami, ki potekajo istočasno, na vrsti prizorišč. Program festivala je namenjen ljudem vseh generacij, zaznamujeta pa ga predvsem etno in jazz glasba. Letošnja rdeča nit festivala je glasba etničnih manjšin.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Film pod zvezdami 2019

film_pod_zvezdami.jpeg
sreda, 31. julij 2019

Vse do 3. avgusta Kinodvor in Ljubljanski grad vabita na poletne filmske večere na prostem. V čarobnem ambientu Grajskega dvorišča se bo zvrstil raznolik program filmskih vrhuncev pretekle sezone, pa tudi šest svežih filmov, ki bodo prvič javno predstavljeni na slovenskem platnu. Za otvoritveni film smo izbrali prvenec Urše Menart Ne bom več luzerka, dobitnika vesne za najboljši celovečerni film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Metaldays

metaldays
petek, 19. julij 2019

Vsako leto v juliju se Tolmin spremeni v raj za ljubitelje metal glasbe. Festival je pridobil status pravih metalskih počitnic, saj traja cel teden - od 21.-27. julija2019.

Ana Desetnica

ana_desetnica.jpg
sreda, 3. julij 2019

Mednarodni festival uličnih gledališč Ana Desetnica predstavlja sodobne ustvarjalne tokove na področju uličnega gledališča. Odlikujeta ga izdelanost umetniškega koncepta in prizadevanje organizatorjev, da festivalski utrip vsako leto zaživi z roko v roki z utripom mesta.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
četrtek, 13. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije