Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
arboretumvoljipotok.JPG

Poletje v Arboretumu Volčji Potok

Datum: sreda, 18. julij, 2012

Arboretum Volčji Potok vam v mesecu juliju ob nakupu dnevne vstopnice podarja kepico sladoleda, ki jo dobite v kavarni Arboretum. Ni lepšega kot sesti na mehko travo, v senco ob pisane grede enoletnic in trajnic, ter se ob ptičjem žgolenju posladkati s sladoledom. Park je pravljično zelen, lep tako v sončnem kot tudi deževnem vremenu, zato ste vabljeni, da ga obiščete.

Aktualno:

Joga v parku

Pridružite se vadbi joge v parku, vsako poletno nedeljo, od 24. junija do 26. avgusta, od 17.00-18.30 ure. Vadba je brezplačna, plačati je potrebno vstopnino v park.

Mantra Gajatri

V današnjem nemirnem obdobju, ko se vse spreminja, posameznik potrebuje oporo v vsakdanjem življenju. Mantra Gajatri je takšna opora in zaščita. Pravilno in redno ponavljanje mantre Gajatri nas varuje pred slabim, prinaša v naše življenje mir, zdravje, blaginjo ter energijo duha. Vabljeni vsako soboto v juliju in avgustu, ob 18. uri, v Zgornjem angleškem parku.

Julijske strokovne predstavitve

V juliju za vrtoljubce pripravljajo strokovno predstavitev Matjaža Mastnaka o poletni negi vrtnic in sklop predstavitev na temo začimb v prehrani. O negi vrtnic se boste lahko poučili v četrtek, 19. julija, ob 18.00; o skrivnosti začib pa med 24. in 29. julijem, ko predavateljici Sanja Lončar in Marija Kočevar Fetah pripravljata sklop predavanj s spremljevalnim dogajanjem.

Poletno kratkočasenje za najmlajše

Otroci se ta vikend lahko udeležite dveh delavnic iz sklopa Mavrične igrarije. Prijave so obvezne na email izvajalca (sad.mavrica@gmail.com). Delavnici sta zadnji v juliju, z njimi bodo ob zadostni udeležbi nadaljevali v avgustu. Sicer pa vas v parku čaka dežela Hut Hut, leseni amfiteater za gladiatorske boje, gusarska ladja išče kapitana, labirint vas popelje na razgledni stolp, odkrijete lahko okostje dinozavra in si z igro v Arboretumu polepšate počitniške dni.

Več informacij: www.arboretum.si

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Noči v Stari Ljubljani

noci_stara_lj.jpeg
petek, 23. avgust 2019

Noči v Stari Ljubljani zadnje dni avgusta oživijo staro mestno jedro s številnimi brezplačnimi prireditvami, ki potekajo istočasno, na vrsti prizorišč. Program festivala je namenjen ljudem vseh generacij, zaznamujeta pa ga predvsem etno in jazz glasba. Letošnja rdeča nit festivala je glasba etničnih manjšin.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Film pod zvezdami 2019

film_pod_zvezdami.jpeg
sreda, 31. julij 2019

Vse do 3. avgusta Kinodvor in Ljubljanski grad vabita na poletne filmske večere na prostem. V čarobnem ambientu Grajskega dvorišča se bo zvrstil raznolik program filmskih vrhuncev pretekle sezone, pa tudi šest svežih filmov, ki bodo prvič javno predstavljeni na slovenskem platnu. Za otvoritveni film smo izbrali prvenec Urše Menart Ne bom več luzerka, dobitnika vesne za najboljši celovečerni film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Metaldays

metaldays
petek, 19. julij 2019

Vsako leto v juliju se Tolmin spremeni v raj za ljubitelje metal glasbe. Festival je pridobil status pravih metalskih počitnic, saj traja cel teden - od 21.-27. julija2019.

Ana Desetnica

ana_desetnica.jpg
sreda, 3. julij 2019

Mednarodni festival uličnih gledališč Ana Desetnica predstavlja sodobne ustvarjalne tokove na področju uličnega gledališča. Odlikujeta ga izdelanost umetniškega koncepta in prizadevanje organizatorjev, da festivalski utrip vsako leto zaživi z roko v roki z utripom mesta.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
četrtek, 13. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije