Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
Terme_olimia3.jpg

Poletje v Termah Olimia in Termalnem parku Aqualuna

Datum: torek, 10. junij, 2014

Počitnice v Termah Olimia in Aqualuni so vsekakor odlična izbira tako za majhne kot tudi za tiste malo večje otroke. Na svoj račun bodo prišli tudi starši ter se prepustili spretnim rokam maserjev ali za trenutek posedeli s kakšnim osvežilnim koktejlom, medtem ko bo za otroke poskrbljeno s strani animacijskega tima Term Olimia.

Tudi letos bodo med spustom po King Cobri nekateri kričali od strahu, drugi od užitka... Si upate tudi vi?

King kobra paket v Wellness hotelu Sotelia in Hotelu Breza

DRUŽINSKI BONUS:

bivanje 2 otrok brezplačno (skupaj z 2 odraslima osebama v sobi)

20. 6. - 13. 7. - dva otroka (prvi do 4,99, drugi do 11,99 let); 13. 7. - 31. 8. – eden otrok (do 11,99 let)

▪ 3x, 4x oz. 7x polpenzion v sobi z balkonom, z obogatenim Olimskim samopostrežnim bifejem in kozjanskim kulinaričnim kotičkom in otroškim olimskim samopostrežnim bifejem
▪ Neomejeno kopanje v bazenih znotraj kompleksa Term Olimia in Term Tuhelj
▪ Nočno kopanje v bazenih Wellness centra Termalija (petek, sobota)
▪ Zabavna, igriva in adrenalinska vodna doživetja v termalnem parku Aqualuna, s prostim vstopom na najbolj adrenalinski tobogan v Sloveniji – KING KOBRA (NOVO v letu 2013)

15% popust za bivanje med 20. 6. in 13. 7., 10% popust za bivanje med 13. 7. in 31. 8. 2014!

Več za vaš denar:

• Za popolno razvajanje: vstop v Savna svet v Wellness centru Termalija (vključeno samo v King kobra paket v Wellness hotelu Sotelia)
• Popolno doživetje destinacije: družinski izlet v Rogatec – muzej na prostem z doživljajskimi delavnicami
• Posebna sprostitev za starše in odlična zabava za otroke: vsak dan 2 urno varstvo za otroke
• Vsak otrok prejme darilo
• Olimska dnevna počitniška animacija

Pohitite z rezervacijo še zadnjih prostih kapacitet v terminu do 20. 6. 2014.

Cene aktualnih ponudb so za Vas znižali do 35%!

Informacije in rezervacije:

+386 3 829 78 36

info@terme-olimia.com

www.terme-olimia.com

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Operna noč v Mestnem parku

operna noč
torek, 1. september 2020

Operni spektakel pod mariborskimi zvezdami, v petek, 4. septembra 2020. Uživajte ob najlepših opernih arijah v naravnem ambientu mariborskega mestnega parka in doživite nepozabno romantično noč ob veličastnem zaključku operne sezone. Zdaj že tradicionalni koncert opernih arij in zborov, ki ga organizira SNG Maribor, je v užitek tako ljubiteljem opere in klasične glasbe kot tudi radovednim mimoidočim obiskovalcem.

TrNOVfest

trnfest.jpg
torek, 11. avgust 2020

Eden največjih in najstarejših ljubljanskih festivalov Trnovfest, bo letos praznoval že devetindvajseto obletnico na stalni lokaciji v Trnovem, na dvorišču Centra slovanskih kultur France Prešeren.

Knjižnica pod krošnjami

knjiznica_pod_krosnjami.jpeg
ponedeljek, 3. avgust 2020

Knjižnica pod krošnjami je projekt za popestritev prostega časa, ki obiskovalcem na prostem ponuja v branje knjige, stripe, revije in časopise v različnih jezikih. Izposoja v knjižnici je brezplačna.

Piknik kino na Bledu

piknik kino
četrtek, 23. julij 2020

Pod okriljem Kina Bežigrad bo v Mali Zaki ponovno zaživel Piknik kino. Ta ob gledanju filma pod milim nebom ustvari romantično kino atmosfero in nepozabno doživetje. Obiskovalci se filmskim uspešnicam predajo kar iz ležalnikov, odej in napihljivih blazin, ki jih lahko prinesejo s seboj, ali pa si jih izposodijo na prizorišču in hkrati uživajo v sveži pokovki in ostalih prigrizkih. Kino Bežigrad bo letos na Bledu postregel z nekaterimi največjimi filmskimi uspešnicami in obudil večne zgodbe svetovno znanih filmskih karakterjev.

Naj kopališče: Vodno mesto Atlantis - Ohladitev v centru mesta

Atlantis
četrtek, 16. julij 2020

Tudi preteklo soboto se je ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija odpravila novim dogodivščinam naproti. Teh nikoli ne manjka in ne zmanjka v ljubljanskem Vodnem mestu Atlantis. Vselej poskrbijo za novosti, za nepozabna doživetja in razvajanja. Da tam vedo, kako se rečem streže, dokazujejo tudi številni prejeti nazivi za Naj kopališče in Naj wellness.

Mesta plaža Celje odpira svoja vrata

Mestna plaža Celje
četrtek, 9. julij 2020

Priljubljena poletna točka Celjank in Celjanov Mestna plaža na Savinjskem nabrežju odpira svoja vrata v petek, 10. julija, ob 16. uri. Mestna plaža bo odprta vsak dan med 7.00 in 22.00 vse do konca poletja in bo nudila osvežilne pijače, sladoled ter prigrizke, manjkal ne bo niti zanimiv spremljevalni program.

Naj kopališče: Velenjska plaža navdušuje

velenjska plaža
torek, 30. junij 2020

Glede na spremenjene razmere in veliko gnečo na slovenskem morju, nam bo letos prav prišel vsak namig, kje se ohladiti v teh vročih poletnih dneh. Ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija se je zato odpravila raziskat ponudbo zadnja leta vse bolj priljubljenega naravnega kopališča – Velenjske plaže.

V Atlantis se vrača Piknik kino

piknik kino atlantis
sreda, 24. junij 2020

V juliju in avgustu vam zopet obljubljamo kino na prostem s srcem in dušo, ki pod milim nebom ustvari romantično atmosfero in prvovrstno kino doživetje.

Gremo v letni kino!

letni kino ljubljana
torek, 23. junij 2020

Po odprtju Kinodvorišča v atriju Slovenskih železnic v mestnem kinu v Kinu Dvor nadaljujejo s pripravami na Film pod zvezdami in Letni Kinodvor na Kongresnem trgu.

Gremo na Kinodvorišče

kinodvorisce.jpeg
torek, 16. junij 2020

V Kinodvoru bodo tudi letos filme prikazovali pod zvezdnim nebom. Ob lepem poletnem vremenu se tako Kinodvorova večerna projekcija preseli na Kinodvorišče, v sosednji atrij Slovenskih železnic. Vhod v atrij je skozi Dvorano Kinodvora. Prva projekcija bo na Kinodvorišču potekala to sredo, 17. junija ob 21.30, ko si boste v prisotnosti režiserja Siniše Gačića ogledali slovenski dokumentarni film Hči Camorre. Film prihaja na redni spored takoj po zaključku 22. Festivala dokumentarnega filma.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije