Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
Terme_olimia3.jpg

Poletje v Termah Olimia in Termalnem parku Aqualuna

Datum: torek, 10. junij, 2014

Počitnice v Termah Olimia in Aqualuni so vsekakor odlična izbira tako za majhne kot tudi za tiste malo večje otroke. Na svoj račun bodo prišli tudi starši ter se prepustili spretnim rokam maserjev ali za trenutek posedeli s kakšnim osvežilnim koktejlom, medtem ko bo za otroke poskrbljeno s strani animacijskega tima Term Olimia.

Tudi letos bodo med spustom po King Cobri nekateri kričali od strahu, drugi od užitka... Si upate tudi vi?

King kobra paket v Wellness hotelu Sotelia in Hotelu Breza

DRUŽINSKI BONUS:

bivanje 2 otrok brezplačno (skupaj z 2 odraslima osebama v sobi)

20. 6. - 13. 7. - dva otroka (prvi do 4,99, drugi do 11,99 let); 13. 7. - 31. 8. – eden otrok (do 11,99 let)

▪ 3x, 4x oz. 7x polpenzion v sobi z balkonom, z obogatenim Olimskim samopostrežnim bifejem in kozjanskim kulinaričnim kotičkom in otroškim olimskim samopostrežnim bifejem
▪ Neomejeno kopanje v bazenih znotraj kompleksa Term Olimia in Term Tuhelj
▪ Nočno kopanje v bazenih Wellness centra Termalija (petek, sobota)
▪ Zabavna, igriva in adrenalinska vodna doživetja v termalnem parku Aqualuna, s prostim vstopom na najbolj adrenalinski tobogan v Sloveniji – KING KOBRA (NOVO v letu 2013)

15% popust za bivanje med 20. 6. in 13. 7., 10% popust za bivanje med 13. 7. in 31. 8. 2014!

Več za vaš denar:

• Za popolno razvajanje: vstop v Savna svet v Wellness centru Termalija (vključeno samo v King kobra paket v Wellness hotelu Sotelia)
• Popolno doživetje destinacije: družinski izlet v Rogatec – muzej na prostem z doživljajskimi delavnicami
• Posebna sprostitev za starše in odlična zabava za otroke: vsak dan 2 urno varstvo za otroke
• Vsak otrok prejme darilo
• Olimska dnevna počitniška animacija

Pohitite z rezervacijo še zadnjih prostih kapacitet v terminu do 20. 6. 2014.

Cene aktualnih ponudb so za Vas znižali do 35%!

Informacije in rezervacije:

+386 3 829 78 36

info@terme-olimia.com

www.terme-olimia.com

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Noči v Stari Ljubljani

noci_stara_lj.jpeg
petek, 23. avgust 2019

Noči v Stari Ljubljani zadnje dni avgusta oživijo staro mestno jedro s številnimi brezplačnimi prireditvami, ki potekajo istočasno, na vrsti prizorišč. Program festivala je namenjen ljudem vseh generacij, zaznamujeta pa ga predvsem etno in jazz glasba. Letošnja rdeča nit festivala je glasba etničnih manjšin.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Film pod zvezdami 2019

film_pod_zvezdami.jpeg
sreda, 31. julij 2019

Vse do 3. avgusta Kinodvor in Ljubljanski grad vabita na poletne filmske večere na prostem. V čarobnem ambientu Grajskega dvorišča se bo zvrstil raznolik program filmskih vrhuncev pretekle sezone, pa tudi šest svežih filmov, ki bodo prvič javno predstavljeni na slovenskem platnu. Za otvoritveni film smo izbrali prvenec Urše Menart Ne bom več luzerka, dobitnika vesne za najboljši celovečerni film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Metaldays

metaldays
petek, 19. julij 2019

Vsako leto v juliju se Tolmin spremeni v raj za ljubitelje metal glasbe. Festival je pridobil status pravih metalskih počitnic, saj traja cel teden - od 21.-27. julija2019.

Ana Desetnica

ana_desetnica.jpg
sreda, 3. julij 2019

Mednarodni festival uličnih gledališč Ana Desetnica predstavlja sodobne ustvarjalne tokove na področju uličnega gledališča. Odlikujeta ga izdelanost umetniškega koncepta in prizadevanje organizatorjev, da festivalski utrip vsako leto zaživi z roko v roki z utripom mesta.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
četrtek, 13. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije