Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
Terme_olimia3.jpg

Poletje v Termah Olimia in Termalnem parku Aqualuna

Datum: torek, 10. junij, 2014

Počitnice v Termah Olimia in Aqualuni so vsekakor odlična izbira tako za majhne kot tudi za tiste malo večje otroke. Na svoj račun bodo prišli tudi starši ter se prepustili spretnim rokam maserjev ali za trenutek posedeli s kakšnim osvežilnim koktejlom, medtem ko bo za otroke poskrbljeno s strani animacijskega tima Term Olimia.

Tudi letos bodo med spustom po King Cobri nekateri kričali od strahu, drugi od užitka... Si upate tudi vi?

King kobra paket v Wellness hotelu Sotelia in Hotelu Breza

DRUŽINSKI BONUS:

bivanje 2 otrok brezplačno (skupaj z 2 odraslima osebama v sobi)

20. 6. - 13. 7. - dva otroka (prvi do 4,99, drugi do 11,99 let); 13. 7. - 31. 8. – eden otrok (do 11,99 let)

▪ 3x, 4x oz. 7x polpenzion v sobi z balkonom, z obogatenim Olimskim samopostrežnim bifejem in kozjanskim kulinaričnim kotičkom in otroškim olimskim samopostrežnim bifejem
▪ Neomejeno kopanje v bazenih znotraj kompleksa Term Olimia in Term Tuhelj
▪ Nočno kopanje v bazenih Wellness centra Termalija (petek, sobota)
▪ Zabavna, igriva in adrenalinska vodna doživetja v termalnem parku Aqualuna, s prostim vstopom na najbolj adrenalinski tobogan v Sloveniji – KING KOBRA (NOVO v letu 2013)

15% popust za bivanje med 20. 6. in 13. 7., 10% popust za bivanje med 13. 7. in 31. 8. 2014!

Več za vaš denar:

• Za popolno razvajanje: vstop v Savna svet v Wellness centru Termalija (vključeno samo v King kobra paket v Wellness hotelu Sotelia)
• Popolno doživetje destinacije: družinski izlet v Rogatec – muzej na prostem z doživljajskimi delavnicami
• Posebna sprostitev za starše in odlična zabava za otroke: vsak dan 2 urno varstvo za otroke
• Vsak otrok prejme darilo
• Olimska dnevna počitniška animacija

Pohitite z rezervacijo še zadnjih prostih kapacitet v terminu do 20. 6. 2014.

Cene aktualnih ponudb so za Vas znižali do 35%!

Informacije in rezervacije:

+386 3 829 78 36

info@terme-olimia.com

www.terme-olimia.com

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
četrtek, 23. avgust 2018

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

Pljusk 2018 je pred vrati

plaža velenje
petek, 22. junij 2018

Pljusk v letošnje poletje na Velenjski plaži bo tudi tokrat izjemno atraktiven. Vodni spektakel, ki bo potekal v soboto, 23. junija, v okviru Skoka v poletje, bodo znova popestrili ekstremni športniki, ki se bodo pognali po skakalnici in zablesteli v zraku. Od 10. do 14. ure bodo za vse obiskovalce omogočili skoke na mokri in suhi skakalnici.

Grand kino pod zvezdami s pogledom na morje

portoroz-big-1177.jpg
četrtek, 21. junij 2018

Brezčasnost zimzelenih vintage filmov in mirno morje ob koncu dneva. Sliši se kot pravljica na obali. Predstavljajte si udobne sedeže, ležalnike, nad vami zvezdnato nebo, v eni roki hladna pijača, v drugi sveža pokovka in prijeten morski vetrič v laseh. Pred vami pa ogromen zaslon in filmski obrazi, ki smo jih spremljali še na navadnih televizorjih. Sliši se kot iz filma. A ni. To kuliso boste lahko doživeli tudi sami.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
sreda, 13. junij 2018

Festival JUNIJ V LJUBLJANI letos praznuje 10. obletnico in vas ponovno vabi v središče Ljubljane vse do 21. junija na Kongresni trg, kjer boste lahko uživali v vrhunskih umetniških stvaritvah s področij plesa, gledališča in glasbe. Dopoldanski in popoldanski dogodki so namenjeni otroškim prireditvam, večeri pa vrhunskim umetniškim stvaritvam.

Latino ritmi za uvod v novo sezono na Gorenjski plaži

Gorenjska plaža
četrtek, 31. maj 2018

Na Občini Tržič se že pripravljajo na odprtje nove kopalne sezone na Gorenjski plaži. Po vzoru iz prejšnjih let, bodo tudi letos poletje pozdravili z glasbenim koncertom, ki bo združeval elemente rumbe, reaggea, rocka in vročih latino ritmov.

28. Poletni lutkovni pristan

Lutke
petek, 18. avgust 2017

28. Poletni lutkovni pristan, ki ga Lutkovno gledališče Maribor tradicionalno prireja vsko poletje, bo trajal do 28. avgusta.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije