Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Ptuj bo čez prihajaoči vikend ponovno gostil karavano BASE skakalcev

Datum: sreda, 3. avgust, 2011
Klub BASE Slovenia in JN EVENTI d.o.o. prihajajoči vikend v Termalnem parku Term Ptuj že drugič organizirata najbolj adrenalinsko prireditev pri nas – Odprto prvenstvo BASE Slovenija . Letošnja novost bo skok iz balona, iz višine 500 metrov, s t.i. »wingsuit« obleko.

V sklopu serije prireditev, ki se letošnje poletje odvijajo v Termah Ptuj, bo prihajajoči vikend, sobota 6. avgust 2011 in nedelja 7. avgust 2011, ponovno rezerviran za BASE skakalce iz vse Evrope. Za samo možnost izvedbe te edinstvene športne prireditve v Sloveniji je zaslužna predvsem naklonjenost gostitelja,  Term Ptuj.

Sicer začetki načrtovanja tovrstnega dogodka pri nas segajo v leto 2004, da pa je bil projekt prvič izveden leta 2010, pa je samo potrditev tega, kako kompleksna je izvedba adrenalinskega tekmovanja na visokem nivoju.

Sicer bo osrednje dogajanje OP B.A.S.E. Slovenija 2011 izvedeno v soboto, 6. avgusta 2011 z začetkom prve serije skokov predvidoma ob 10.15 uri, sledila bo druga serija ob 11.30 uri in finalna serija ob 13.00 uri. Razglasitev najboljših in podelitev nagrad je predvidena ob 17.00 na samem prizorišču, že takoj po uradnem delu tekmovanja pa bodo sledili revijalni skoki, ki se bodo izvajali še vso nedeljo. V primeru slabega vremena v soboto je nedelja rezervirana tudi kot rezervni termin za izvedbo tekmovanja

Vstopnice za Odprto prvenstvo B.A.S.E. Slovenija 2011 so še na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

 

Foto: www.basejump.si

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Noči v Stari Ljubljani

noci_stara_lj.jpeg
petek, 23. avgust 2019

Noči v Stari Ljubljani zadnje dni avgusta oživijo staro mestno jedro s številnimi brezplačnimi prireditvami, ki potekajo istočasno, na vrsti prizorišč. Program festivala je namenjen ljudem vseh generacij, zaznamujeta pa ga predvsem etno in jazz glasba. Letošnja rdeča nit festivala je glasba etničnih manjšin.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Film pod zvezdami 2019

film_pod_zvezdami.jpeg
sreda, 31. julij 2019

Vse do 3. avgusta Kinodvor in Ljubljanski grad vabita na poletne filmske večere na prostem. V čarobnem ambientu Grajskega dvorišča se bo zvrstil raznolik program filmskih vrhuncev pretekle sezone, pa tudi šest svežih filmov, ki bodo prvič javno predstavljeni na slovenskem platnu. Za otvoritveni film smo izbrali prvenec Urše Menart Ne bom več luzerka, dobitnika vesne za najboljši celovečerni film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Metaldays

metaldays
petek, 19. julij 2019

Vsako leto v juliju se Tolmin spremeni v raj za ljubitelje metal glasbe. Festival je pridobil status pravih metalskih počitnic, saj traja cel teden - od 21.-27. julija2019.

Ana Desetnica

ana_desetnica.jpg
sreda, 3. julij 2019

Mednarodni festival uličnih gledališč Ana Desetnica predstavlja sodobne ustvarjalne tokove na področju uličnega gledališča. Odlikujeta ga izdelanost umetniškega koncepta in prizadevanje organizatorjev, da festivalski utrip vsako leto zaživi z roko v roki z utripom mesta.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
četrtek, 13. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije