Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
Atlantis

Sodelujte v nagradni igri "Z Vzajemno v Atlantis"

Datum: sreda, 17. november, 2010

Vzajemna d.v.z. PE Ljubljana vas v času od 15. 11. 2010 do 24. 12. 2010 vabi k sodelovanju v nagradni igri "Z Vzajemno v Atlantis".

Pravila in pogoje nagradne igre in možnosti sodelovanja si lahko ogledate na www.vzajemna.si.

Hitreje do postavitve diagnoze

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste zaradi zdravstvenih težav obiskali svojega zdravnika, ta pa vas je napotil na pregled k specialistu? Kljub napotnici ste si morali obisk organizirati sami, ob tem pa ste verjetno doživeli tudi neprijetno presenečenje. Ugotovili ste, da boste na pregled morali čakati nekaj mesecev, morda celo več.

S sklenjenim zavarovanjem Vzajemna Diagnoza se lahko izognete dolgi čakalni dobi v javnem zdravstvenem sistemu. Že z enim klicem v asistenčni center Vzajemne, na brezplačno telefonsko številko 080 20 60, lahko hitro pridete do specialista v mreži Vzajemna Net in do ustrezne diagnoze. Tako lahko hitro pričnete z ustreznim zdravljenjem.

Zavarovanje vam krije stroške pregledov, diagnostičnih in terapevtskih postopkov ter protibolečinskih terapij v višini 80 % celotne vrednosti posamezne storitve in sicer do višine letne zavarovalne vsote 2.000 EUR. Specialistični zdravstveni pregled lahko opravite tudi pri izvajalcih samoplačniških zdravstvenih storitev, ki niso vključeni v mrežo Vzajemna Net. V tem primeru je zavarovalnina omejena na največ 30 EUR za posamezno storitev, obisk pa si organizirate sami.

Pomembno je vedeti

  • Čakalne dobe za posamezne specialistične in terapevtske storitve so lahko zelo dolge in se samo še podaljšujejo.
  • Za pregled pri specialistu ortopedu in kardiologu ali pri pregledu z magnetno resonanco lahko ponekod čakate tudi več mesecev.
  • V primeru, da se odločite za samoplačniški pregled, bo ta sicer občutno skrajšal čakalno dobo, toda občutno olajšal tudi vaš proračun.
  • Iskanje primernega specialista in organizacija pregleda vam lahko vzameta veliko časa in energije.

Zavarovalne premije in vsote

Letna zavarovalna vsota: 2.000 EUR. Višina premije je odvisna od starosti zavarovanca ob sklenitvi, od uvrstitve v bonusni razred ter popustov.


Popusti

Vzajemna ob letnem plačilu premije nudi 3-odstotni popust. Popust na zvestobo v višini 5 % v prvem zavarovalnem letu pripada zavarovancem, ki imajo pri Vzajemni urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje, oziroma katero koli zavarovanje s trajanjem več kot 12 mesecev. Vzajemna vas z dodatnim popustom na premijo nagradi za vsako leto, v katerem ne koristite zavarovanja. Najvišji popust iz tega naslova lahko znaša do 50 %.

Si želite specialističnih pregledov brez čakalnih dob?

Zavarovanje Vzajemna Diagnoza vam omogoča pot do hitre diagnoze, specialistične obravnave in hitrejšega zdravljenja. Z zavarovanjem Vzajemna Diagnoza ste neodvisno od zdravstvenega sistema pregledani v najkrajšem času in lahko pričnete z zdravljenjem.

Pogrešate nasvet, pomoč in asistenco pri iskanju pravega specialista?

Asistenčni center vam predlaga vam najbližje specialiste, uredi termin pregleda po vaši želji in vam nudi celovito informacijo. Naročanje je hitro in enostavno, pokličete 080 20 60 in poskrbijo za vas.


Darilo ob sklenitvi!

Vsi, ki se boste v času od 15.11.2010 24.12.2010 odločili za sklenitev zavarovanja Vzajemna Diagnoza prejmete kupon za 20% popust na 2-urno, 4-urno in dnevno vstopnico za vse tri tematske sklope v ponudbi Atlantisa.

Oglasno sporočilo
Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Noči v Stari Ljubljani

noci_stara_lj.jpeg
petek, 23. avgust 2019

Noči v Stari Ljubljani zadnje dni avgusta oživijo staro mestno jedro s številnimi brezplačnimi prireditvami, ki potekajo istočasno, na vrsti prizorišč. Program festivala je namenjen ljudem vseh generacij, zaznamujeta pa ga predvsem etno in jazz glasba. Letošnja rdeča nit festivala je glasba etničnih manjšin.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Film pod zvezdami 2019

film_pod_zvezdami.jpeg
sreda, 31. julij 2019

Vse do 3. avgusta Kinodvor in Ljubljanski grad vabita na poletne filmske večere na prostem. V čarobnem ambientu Grajskega dvorišča se bo zvrstil raznolik program filmskih vrhuncev pretekle sezone, pa tudi šest svežih filmov, ki bodo prvič javno predstavljeni na slovenskem platnu. Za otvoritveni film smo izbrali prvenec Urše Menart Ne bom več luzerka, dobitnika vesne za najboljši celovečerni film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Metaldays

metaldays
petek, 19. julij 2019

Vsako leto v juliju se Tolmin spremeni v raj za ljubitelje metal glasbe. Festival je pridobil status pravih metalskih počitnic, saj traja cel teden - od 21.-27. julija2019.

Ana Desetnica

ana_desetnica.jpg
sreda, 3. julij 2019

Mednarodni festival uličnih gledališč Ana Desetnica predstavlja sodobne ustvarjalne tokove na področju uličnega gledališča. Odlikujeta ga izdelanost umetniškega koncepta in prizadevanje organizatorjev, da festivalski utrip vsako leto zaživi z roko v roki z utripom mesta.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
četrtek, 13. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije