Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
Terme 3000

Terme 3000 - Zakladnica dragocenih trenutkov

Datum: ponedeljek, 15. november, 2010

Prepustite se edinstveni črni termomineralni vodi in uživajte v njenih dobrobitih za zdravje, telo in dušo. Privoščite si sprostitvene, negovalne in lepotne tretmaje v wellness centru Thermalium in uživajte v prenovljenem dobrem počutju. Nepozabna doživetja vas bodo vedno znova popeljala v Terme 3000, ki je priljubljena destinacija tako odraslih, seniorjev, najstnikov in malčkov, ki se zabavajo ob vragolijah maskote Štrka Vikija, nekoliko starejši pa na številnih vodnih atrakcijah.

 

BIVANJE PO VAŠEM OKUSU…

Terme 3000 s svojo raznolikostjo ponujajo počitnice za vsakogar. Tu boste našli primerno izbiro hotelskih namestitev tako tisti, ki si želite uglajenosti in prestiža, kot tisti, ki raje bivate v bolj domačem in sproščenem okolju. Vsak hotel ima lastno kopališče, kjer lahko uživate v blagodejnih učinkih vode v bazenih z navadno in s črno termomineralno vodo, prav tako pa vam je na voljo tudi doživljajski bazenski kompleks Term 3000. Če si želite več neodvisnosti, so vam na voljo apartmaji, pustolovcem bo všeč bivanje v panonskih hiškah, kritih s slamo, ljubitelje kampiranja pa čaka prijetno urejen kamp.

 

VSTOPITE V SVET DOBREGA POČUTJA

Samo v wellness centru Thermaliumu lahko svojemu telesu privoščite edinstvene kopeli in masaže, kakršnih ni v ponudbi drugih wellness centrov. Med najbolj priljubljenimi kopelmi je Panonska kopel, ki kopanje v naravni črni termo-mineralni vodi dopolnjuje še z zvočnimi, svetlobnimi in magnetnimi učinki. Tudi masaže so edinstvene, obarvane z lokalnimi značilnostmi. V bogati ponudbi raznovrstnih storitev boste zagotovo našli tako, ki je pisana prav vam na kožo. Obiščete lahko tudi Thai center v hotelu Livada Prestige z najsodobnejšo ponudbo tajskih masaž in tretmajev.

 

KUHARSKI TEČAJ »DUBLE D«

Želite svoje najdražje presenetiti z edinstvenimi kulinaričnimi dobrotami, ki jih boste sami ustvarili? Kuharski tečaj poteka vsak torek do konec meseca novembra pod budnim očesom dveh kuharskih mojstrov  - Danila Kozarja in Danila Čurmana (več na www.terme3000.si ).

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Noči v Stari Ljubljani

noci_stara_lj.jpeg
petek, 23. avgust 2019

Noči v Stari Ljubljani zadnje dni avgusta oživijo staro mestno jedro s številnimi brezplačnimi prireditvami, ki potekajo istočasno, na vrsti prizorišč. Program festivala je namenjen ljudem vseh generacij, zaznamujeta pa ga predvsem etno in jazz glasba. Letošnja rdeča nit festivala je glasba etničnih manjšin.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Film pod zvezdami 2019

film_pod_zvezdami.jpeg
sreda, 31. julij 2019

Vse do 3. avgusta Kinodvor in Ljubljanski grad vabita na poletne filmske večere na prostem. V čarobnem ambientu Grajskega dvorišča se bo zvrstil raznolik program filmskih vrhuncev pretekle sezone, pa tudi šest svežih filmov, ki bodo prvič javno predstavljeni na slovenskem platnu. Za otvoritveni film smo izbrali prvenec Urše Menart Ne bom več luzerka, dobitnika vesne za najboljši celovečerni film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Metaldays

metaldays
petek, 19. julij 2019

Vsako leto v juliju se Tolmin spremeni v raj za ljubitelje metal glasbe. Festival je pridobil status pravih metalskih počitnic, saj traja cel teden - od 21.-27. julija2019.

Ana Desetnica

ana_desetnica.jpg
sreda, 3. julij 2019

Mednarodni festival uličnih gledališč Ana Desetnica predstavlja sodobne ustvarjalne tokove na področju uličnega gledališča. Odlikujeta ga izdelanost umetniškega koncepta in prizadevanje organizatorjev, da festivalski utrip vsako leto zaživi z roko v roki z utripom mesta.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
četrtek, 13. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije