Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
catez-640x480.jpg

Terme Čatež pripravljene na skok v poletje

Datum: četrtek, 21. april, 2011
Od jutri, 22. aprila dalje bo zopet slišati vrišč in krik na poletni Termalni rivieri, ki omogoča vodno zabavo na več kot 10.000 m2 termalnih vodnih površin. Malčki se bodo znova lahko razposajeno zabavali na gusarskem otoku, malo večji na trojčku toboganov in vodnih drčah. Pravi raj je tudi uživanje na 450-metrski počasni reki. Svoj bazen bodo našli tudi ljubitelji plavanja na dolge proge, saj je na poletni Termalni rivieri tudi bazen olimpijskih dimenzij. Najbolj pogumni pa bodo zagotovo preizkusili atraktivni tobogan, black hole bumerang.

Za prihajajoče praznike v Termah Čatež (na lokaciji Čateža, Mokric, v dveh koprskih hotelih ter v Marini Portorož) pričakujejo tako domače kot tudi tuje goste, predvsem iz Hrvaške, Italije, Srbije ter drugih bližnjih držav. Trenutno je še nekaj prostih kapacitet tako v hotelih kot tudi v apartmajih oziroma v kampu pod širnim nebom. Pomlad lahko gostje avanturistično doživijo tudi v privlačnem Gusarskem zalivu z 20 plavajočimi hišicami, v Indijanski vasi pa so šotore že postavili indijanci.

Prvomajski animacijski program bo pester in namenjen vsem generacijam. V času velike noči bodo barvali pirhe, izdelovali velikonočne okraske in voščilnice, iskali darila velikonočnega zajčka. Dan bodo gostje lahko pričeli s pozdravom soncu in ga zaključili s pozdravom luni v indijanski vasi, kjer bo organiziran tudi pravi pravcati lov na zaklad ter še vrsta družabnih iger za vso družino. Za otroke so pripravili lutkovno predstavo in vsakodnevne igre z gusarji na poletni Termalni rivieri. Na prvomajsko jutro se bodo gostje lahko udeležili vodenega pohoda na Sv. Vid.

V primeru muhastega aprilskega vremena so v Termah Čatež našli odlično rešitev, in sicer povezovalni most med poletno in zimsko Termalno riviero, ter tako kopalcem omogočili prehod v pokriti bazenski kompleks. Ko sonce pokaže svojo moč, je most tudi najhitrejša pot do zunanjih vodnih atrakcij.

 

Terme Čatež

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Noči v Stari Ljubljani

noci_stara_lj.jpeg
petek, 23. avgust 2019

Noči v Stari Ljubljani zadnje dni avgusta oživijo staro mestno jedro s številnimi brezplačnimi prireditvami, ki potekajo istočasno, na vrsti prizorišč. Program festivala je namenjen ljudem vseh generacij, zaznamujeta pa ga predvsem etno in jazz glasba. Letošnja rdeča nit festivala je glasba etničnih manjšin.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Film pod zvezdami 2019

film_pod_zvezdami.jpeg
sreda, 31. julij 2019

Vse do 3. avgusta Kinodvor in Ljubljanski grad vabita na poletne filmske večere na prostem. V čarobnem ambientu Grajskega dvorišča se bo zvrstil raznolik program filmskih vrhuncev pretekle sezone, pa tudi šest svežih filmov, ki bodo prvič javno predstavljeni na slovenskem platnu. Za otvoritveni film smo izbrali prvenec Urše Menart Ne bom več luzerka, dobitnika vesne za najboljši celovečerni film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Metaldays

metaldays
petek, 19. julij 2019

Vsako leto v juliju se Tolmin spremeni v raj za ljubitelje metal glasbe. Festival je pridobil status pravih metalskih počitnic, saj traja cel teden - od 21.-27. julija2019.

Ana Desetnica

ana_desetnica.jpg
sreda, 3. julij 2019

Mednarodni festival uličnih gledališč Ana Desetnica predstavlja sodobne ustvarjalne tokove na področju uličnega gledališča. Odlikujeta ga izdelanost umetniškega koncepta in prizadevanje organizatorjev, da festivalski utrip vsako leto zaživi z roko v roki z utripom mesta.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
četrtek, 13. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije