Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
terme-catez-za-dan-d-_3-1.png

Terme Čatež tudi v tej sezoni presenečajo z novostmi

Datum: sreda, 29. junij, 2011
Terme Čatež že nekaj let veljajo za eno izmed najbolj uspešnih in rastočih turističnih destinacij. Predvsem v zadnjih letih ,v vsaki turistični sezoni, poskrbijo za atraktivno novost. Pred dvema letoma so navdušili z Indijansko vasjo, lansko sezono z Gusarskim zalivom, letos pa z neverjetno hitro nadgradnjo in obnovo njihovega največjega hotela Terme****, kjer je sedaj skupno 212 sob in 14 apartmajev, ki nudijo udobje za prijetno preživljanje počitnic.S slavnimi ustvarjajo zgodbe


V več kot dvajsetih letih so Terme Čatež obiskale številne znane osebnosti.Ker vsak njihov obisk ustvarja zgodbe, ki vedno znova pritegnejo in povezujejo goste, so se v Termah Čatež odločili, da posebej izbranim znanim osebnostim namenijo prostor v novem hodniku, ki povezuje hotela Čatež in Toplice ter omogoča tudi gostom nastanjenim v hotelu Čatež udoben dostop do Termalne riviere. Tokrat so izbrali tri - Hrvaško nogometno reprezentaco, s katero sodelujejo že več kot desetletje. Njihova prepoznavnost je namreč v Čatež pripeljala štrevilne športne ekipe. Svoje mesto v hodniku slavnih si je prislužil tudi Matjaž Smodiš, ki velja za najvišjo zvezdo slovenske košarke, saj v Termah Čatež izvaja uspešne košarkarske tabore za otroke. Tretja slavna oseba je seveda Severina - zaščitni znak 20-letniceTermalne riviere.
                     cms_object_id_20162        severina.jpg        cms_object_id_20161

"Pri izboru imen smo bili zahtevni, pa vendar je bil izbor prvih treh kot na dlani. Z vsemi tremi smo povezani, hkrati pa so zgled za neke nove projekte, ideje, osebnosti. Veliko je slavnih, ki že obiskujejo Terme Čatež, pridejo na kavo, čateški sladoled, odigrajo ali odpojejo na koncertu, še več jih je, ki k nam enostavno pobegnejo od svojih preštevilnih vsakodnevnih obveznosti. Tako sem prepričanam da bomo v našem hodniku slavnih že kmalu gostili nove obraze"  nam je zaupala Alenka Mokrovič Pogačar, izvršna direktorica za Marketing in prodajo.

Novo peščeno igrišče


dscn1313.JPGEna izmed pridobitev, ki bo še popestrila aktivno preživljanje počitnic je novo peščeno igrišče, tik ob Indijanski vasi in Gusarskem zalivu. Tam se lahko vsi športni navdušenci pomerijo v priljubljeni odbojki ali celo rokometu na mivki.
Igrišče pa je primerno tudi za aktivnejše priprave odbojkarskih ali rokometnih klubov.

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
četrtek, 13. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
četrtek, 23. avgust 2018

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

Pljusk 2018 je pred vrati

plaža velenje
petek, 22. junij 2018

Pljusk v letošnje poletje na Velenjski plaži bo tudi tokrat izjemno atraktiven. Vodni spektakel, ki bo potekal v soboto, 23. junija, v okviru Skoka v poletje, bodo znova popestrili ekstremni športniki, ki se bodo pognali po skakalnici in zablesteli v zraku. Od 10. do 14. ure bodo za vse obiskovalce omogočili skoke na mokri in suhi skakalnici.

Grand kino pod zvezdami s pogledom na morje

portoroz-big-1177.jpg
četrtek, 21. junij 2018

Brezčasnost zimzelenih vintage filmov in mirno morje ob koncu dneva. Sliši se kot pravljica na obali. Predstavljajte si udobne sedeže, ležalnike, nad vami zvezdnato nebo, v eni roki hladna pijača, v drugi sveža pokovka in prijeten morski vetrič v laseh. Pred vami pa ogromen zaslon in filmski obrazi, ki smo jih spremljali še na navadnih televizorjih. Sliši se kot iz filma. A ni. To kuliso boste lahko doživeli tudi sami.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
sreda, 13. junij 2018

Festival JUNIJ V LJUBLJANI letos praznuje 10. obletnico in vas ponovno vabi v središče Ljubljane vse do 21. junija na Kongresni trg, kjer boste lahko uživali v vrhunskih umetniških stvaritvah s področij plesa, gledališča in glasbe. Dopoldanski in popoldanski dogodki so namenjeni otroškim prireditvam, večeri pa vrhunskim umetniškim stvaritvam.

Latino ritmi za uvod v novo sezono na Gorenjski plaži

Gorenjska plaža
četrtek, 31. maj 2018

Na Občini Tržič se že pripravljajo na odprtje nove kopalne sezone na Gorenjski plaži. Po vzoru iz prejšnjih let, bodo tudi letos poletje pozdravili z glasbenim koncertom, ki bo združeval elemente rumbe, reaggea, rocka in vročih latino ritmov.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije