Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
terme-catez-za-dan-d-_3-1.png

Terme Čatež tudi v tej sezoni presenečajo z novostmi

Datum: sreda, 29. junij, 2011
Terme Čatež že nekaj let veljajo za eno izmed najbolj uspešnih in rastočih turističnih destinacij. Predvsem v zadnjih letih ,v vsaki turistični sezoni, poskrbijo za atraktivno novost. Pred dvema letoma so navdušili z Indijansko vasjo, lansko sezono z Gusarskim zalivom, letos pa z neverjetno hitro nadgradnjo in obnovo njihovega največjega hotela Terme****, kjer je sedaj skupno 212 sob in 14 apartmajev, ki nudijo udobje za prijetno preživljanje počitnic.S slavnimi ustvarjajo zgodbe


V več kot dvajsetih letih so Terme Čatež obiskale številne znane osebnosti.Ker vsak njihov obisk ustvarja zgodbe, ki vedno znova pritegnejo in povezujejo goste, so se v Termah Čatež odločili, da posebej izbranim znanim osebnostim namenijo prostor v novem hodniku, ki povezuje hotela Čatež in Toplice ter omogoča tudi gostom nastanjenim v hotelu Čatež udoben dostop do Termalne riviere. Tokrat so izbrali tri - Hrvaško nogometno reprezentaco, s katero sodelujejo že več kot desetletje. Njihova prepoznavnost je namreč v Čatež pripeljala štrevilne športne ekipe. Svoje mesto v hodniku slavnih si je prislužil tudi Matjaž Smodiš, ki velja za najvišjo zvezdo slovenske košarke, saj v Termah Čatež izvaja uspešne košarkarske tabore za otroke. Tretja slavna oseba je seveda Severina - zaščitni znak 20-letniceTermalne riviere.
                     cms_object_id_20162        severina.jpg        cms_object_id_20161

"Pri izboru imen smo bili zahtevni, pa vendar je bil izbor prvih treh kot na dlani. Z vsemi tremi smo povezani, hkrati pa so zgled za neke nove projekte, ideje, osebnosti. Veliko je slavnih, ki že obiskujejo Terme Čatež, pridejo na kavo, čateški sladoled, odigrajo ali odpojejo na koncertu, še več jih je, ki k nam enostavno pobegnejo od svojih preštevilnih vsakodnevnih obveznosti. Tako sem prepričanam da bomo v našem hodniku slavnih že kmalu gostili nove obraze"  nam je zaupala Alenka Mokrovič Pogačar, izvršna direktorica za Marketing in prodajo.

Novo peščeno igrišče


dscn1313.JPGEna izmed pridobitev, ki bo še popestrila aktivno preživljanje počitnic je novo peščeno igrišče, tik ob Indijanski vasi in Gusarskem zalivu. Tam se lahko vsi športni navdušenci pomerijo v priljubljeni odbojki ali celo rokometu na mivki.
Igrišče pa je primerno tudi za aktivnejše priprave odbojkarskih ali rokometnih klubov.

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Operna noč v Mestnem parku

operna noč
torek, 1. september 2020

Operni spektakel pod mariborskimi zvezdami, v petek, 4. septembra 2020. Uživajte ob najlepših opernih arijah v naravnem ambientu mariborskega mestnega parka in doživite nepozabno romantično noč ob veličastnem zaključku operne sezone. Zdaj že tradicionalni koncert opernih arij in zborov, ki ga organizira SNG Maribor, je v užitek tako ljubiteljem opere in klasične glasbe kot tudi radovednim mimoidočim obiskovalcem.

TrNOVfest

trnfest.jpg
torek, 11. avgust 2020

Eden največjih in najstarejših ljubljanskih festivalov Trnovfest, bo letos praznoval že devetindvajseto obletnico na stalni lokaciji v Trnovem, na dvorišču Centra slovanskih kultur France Prešeren.

Knjižnica pod krošnjami

knjiznica_pod_krosnjami.jpeg
ponedeljek, 3. avgust 2020

Knjižnica pod krošnjami je projekt za popestritev prostega časa, ki obiskovalcem na prostem ponuja v branje knjige, stripe, revije in časopise v različnih jezikih. Izposoja v knjižnici je brezplačna.

Piknik kino na Bledu

piknik kino
četrtek, 23. julij 2020

Pod okriljem Kina Bežigrad bo v Mali Zaki ponovno zaživel Piknik kino. Ta ob gledanju filma pod milim nebom ustvari romantično kino atmosfero in nepozabno doživetje. Obiskovalci se filmskim uspešnicam predajo kar iz ležalnikov, odej in napihljivih blazin, ki jih lahko prinesejo s seboj, ali pa si jih izposodijo na prizorišču in hkrati uživajo v sveži pokovki in ostalih prigrizkih. Kino Bežigrad bo letos na Bledu postregel z nekaterimi največjimi filmskimi uspešnicami in obudil večne zgodbe svetovno znanih filmskih karakterjev.

Naj kopališče: Vodno mesto Atlantis - Ohladitev v centru mesta

Atlantis
četrtek, 16. julij 2020

Tudi preteklo soboto se je ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija odpravila novim dogodivščinam naproti. Teh nikoli ne manjka in ne zmanjka v ljubljanskem Vodnem mestu Atlantis. Vselej poskrbijo za novosti, za nepozabna doživetja in razvajanja. Da tam vedo, kako se rečem streže, dokazujejo tudi številni prejeti nazivi za Naj kopališče in Naj wellness.

Mesta plaža Celje odpira svoja vrata

Mestna plaža Celje
četrtek, 9. julij 2020

Priljubljena poletna točka Celjank in Celjanov Mestna plaža na Savinjskem nabrežju odpira svoja vrata v petek, 10. julija, ob 16. uri. Mestna plaža bo odprta vsak dan med 7.00 in 22.00 vse do konca poletja in bo nudila osvežilne pijače, sladoled ter prigrizke, manjkal ne bo niti zanimiv spremljevalni program.

Naj kopališče: Velenjska plaža navdušuje

velenjska plaža
torek, 30. junij 2020

Glede na spremenjene razmere in veliko gnečo na slovenskem morju, nam bo letos prav prišel vsak namig, kje se ohladiti v teh vročih poletnih dneh. Ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija se je zato odpravila raziskat ponudbo zadnja leta vse bolj priljubljenega naravnega kopališča – Velenjske plaže.

V Atlantis se vrača Piknik kino

piknik kino atlantis
sreda, 24. junij 2020

V juliju in avgustu vam zopet obljubljamo kino na prostem s srcem in dušo, ki pod milim nebom ustvari romantično atmosfero in prvovrstno kino doživetje.

Gremo v letni kino!

letni kino ljubljana
torek, 23. junij 2020

Po odprtju Kinodvorišča v atriju Slovenskih železnic v mestnem kinu v Kinu Dvor nadaljujejo s pripravami na Film pod zvezdami in Letni Kinodvor na Kongresnem trgu.

Gremo na Kinodvorišče

kinodvorisce.jpeg
torek, 16. junij 2020

V Kinodvoru bodo tudi letos filme prikazovali pod zvezdnim nebom. Ob lepem poletnem vremenu se tako Kinodvorova večerna projekcija preseli na Kinodvorišče, v sosednji atrij Slovenskih železnic. Vhod v atrij je skozi Dvorano Kinodvora. Prva projekcija bo na Kinodvorišču potekala to sredo, 17. junija ob 21.30, ko si boste v prisotnosti režiserja Siniše Gačića ogledali slovenski dokumentarni film Hči Camorre. Film prihaja na redni spored takoj po zaključku 22. Festivala dokumentarnega filma.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije