Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
mali-grad.jpg

TIC Kamnik in TIC Mali grad poleti s podaljšanim delovnim časom

Datum: torek, 24. julij, 2012

Zavod za turizem in šport v občini Kamnik je podaljšal obratovalni čas Turistično informacijskega centra Kamnik ter Turistično informacijske točke na Malem gradu. Vsako prvo sredo v mesecu pa ste vsi občani in druga zainteresirana javnost vabljeni na dan odprtih vrat, kjer bodo predstavniki Zavoda z veseljem prisluhnili vašim predlogom za razvoj turizma v občini.

Turistično informacijski center v samem središču srednjeveškega mesta, na Glavnem trgu 2, je glavna turistična pisarna v občini. Tam lahko turisti in domačini dobijo vse turistične informacije, promocijsko gradivo, si sposodijo kolesa ali uporabijo internet. TIC Kamnik je v poletnem času odprt vsak dan od 9. do 21. ure. Ta odpiralni čas velja tudi za TIC-ovo prodajalnico knjig in spominkov, ki so po večini domače in umetnostne obrti.

V poletnih mesecih je stalno odprta tudi Turistična točka na Malem gradu, ki deluje od 9. do 20. ure. Poleg prodaje vstopnic za dvonadstropno romansko kapelo s kripto Mali grad služi kot pomembna informacijska točka. Tudi tukaj si turisti lahko pridobijo turistične informacije, brezplačno promocijsko gradivo o Kamniku in okolici, si kupijo spominek ali brezalkoholno pijačo.

Podaljšan delovni čas bo veljal do zaključka dogodka 42. Dnevi narodnih noš, 9. septembra.

Zavod za turizem in šport Kamnik pripravlja tudi dneve odprtih vrat za vse občane, predstavnike društev in druge zainteresirane, ki želijo soustvariti izboljšano turistično ponudbo v občini. Vsi tisti, ki imate željo po spremembah in zamisli, kako obogatiti ponudbo, ste vabljeni v prostore Zavoda za turizem in šport Kamnik vsako prvo sredo v mesecu med 16. in 18. uro, prvič v sredo 1. avgusta. Vodstvo zavoda vam bo z veseljem prisluhnilo saj verjame, da je z dialogom mogoče doseči najboljše rezultate.

 

www.kamnik-tourism.si

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Noči v Stari Ljubljani

noci_stara_lj.jpeg
petek, 23. avgust 2019

Noči v Stari Ljubljani zadnje dni avgusta oživijo staro mestno jedro s številnimi brezplačnimi prireditvami, ki potekajo istočasno, na vrsti prizorišč. Program festivala je namenjen ljudem vseh generacij, zaznamujeta pa ga predvsem etno in jazz glasba. Letošnja rdeča nit festivala je glasba etničnih manjšin.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Film pod zvezdami 2019

film_pod_zvezdami.jpeg
sreda, 31. julij 2019

Vse do 3. avgusta Kinodvor in Ljubljanski grad vabita na poletne filmske večere na prostem. V čarobnem ambientu Grajskega dvorišča se bo zvrstil raznolik program filmskih vrhuncev pretekle sezone, pa tudi šest svežih filmov, ki bodo prvič javno predstavljeni na slovenskem platnu. Za otvoritveni film smo izbrali prvenec Urše Menart Ne bom več luzerka, dobitnika vesne za najboljši celovečerni film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Metaldays

metaldays
petek, 19. julij 2019

Vsako leto v juliju se Tolmin spremeni v raj za ljubitelje metal glasbe. Festival je pridobil status pravih metalskih počitnic, saj traja cel teden - od 21.-27. julija2019.

Ana Desetnica

ana_desetnica.jpg
sreda, 3. julij 2019

Mednarodni festival uličnih gledališč Ana Desetnica predstavlja sodobne ustvarjalne tokove na področju uličnega gledališča. Odlikujeta ga izdelanost umetniškega koncepta in prizadevanje organizatorjev, da festivalski utrip vsako leto zaživi z roko v roki z utripom mesta.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
četrtek, 13. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije