Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Ulovite raketni start v zabavno poletje v Termah 3000

Datum: petek, 27. maj, 2011
Ali veste, zakaj je termomineralna voda v Termah 3000 črna in kako je slišati kljunčkanje zaljubljenih štorkelj? Morda lahko o tem povprašate malega pernatega štrka Vikija, ki bo s svojim neustrašnim pogumom in simpatičnostjo osvojil vse člane družine, od najmlajših, do najstnikov, očkov in mamic, pa tudi dedkov in babic. Najbolj pogumnim bo Štrk Viki stal ob strani, ko se bodo odpravljali na spust po dihjemajočem toboganu Aqua-loop, bolj umirjenim pa bo pomagal zadeti luknje na bližnjem golfskem igrišču Livada. Z gosti se bo posladkal v slaščičarni Café Praliné, kjer slaščičarji in slaščičarke Term 3000 ustvarjajo slastna presenečenja.

Kjer je nekoč valovilo Panonsko morje, se danes razprostira doživljajski bazenski kompleks Term 3000, kamor vabi 11 zunanjih in notranjih bazenov, posebni bazeni za otroke, skakalni bazen, plavalne steze, brzice, gejzirji, slapovi, rečni tok, žvrkljajoče kopeli in podvodne masaže… Ob številnih adrenalinskih in zabavnih toboganih ter vodnih drčah se v bazenskem kompleksu prav za vsakogar najde primeren kotiček tudi za sprostitev in preprosto poležavanje v senci velikih panonskih dreves. Čari doživljajskega bazenskega kompleksa so na voljo vsem gostom, hkrati pa imajo vsak svoj bazenski kompleks tudi vsi trije hoteli, hotel Livada Prestige, hotel Ajda in hotel Termal. Gosti lahko izbirajo med različnimi vrstami namestitve, na voljo so trije hoteli, apartmajsko naselje, s slamo kriti bungalovi ter kamp. 

Tudi v letošnjem poletju obiskovalce Term 3000 pričakujejo številni zabavni spremljevalni dogodki, novost v animacijskem programu pa je največji skupinski ples letošnjega poletja, ki ga bodo animatorji skupaj z gosti in obiskovalci kopališča zaplesali 20. avgusta, do takrat pa ga bodo pridno vadili vsak dan ob 13.30 uri (od 25. junija dalje) v doživljajskem bazenskem kompleksu Terme 3000.  

PREKMURJE – RAJ ZA KOLESARJE

Moravske Toplice z okolico nudijo 11 pohodnih in 10 kolesarskih poti, v okviru katerih lahko gosti spoznavajo bogato kulturno dediščino teh krajev. Novost v kolesarski ponudbi destinacije Moravskih Toplic je tudi celodnevni družinski kolesarski izlet po novi Poti užitka iz Moravskih Toplic do Murske sobote. Gosti lahko obiščejo tudi romansko rotundo (Selo) in Plečnikovo cerkev (Bogojina), ljubitelji rokodelstva pa se lahko preizkusijo v lončarjenju, pletenju iz ličja, šibja, slame ali peki medenjakov…Prijazni domačini pa jim bodo lokalne posebnosti predstavili tudi na tržnici »Pridelano doma« ob sredah in četrtkih.

V času poletnih počitnic lahko gosti izbirajo med različnimi ponudbami (2, 3, 5 ali 7 noči), ki so namenjene tako družinam, parom kot dnevnim obiskovalcem. Prav vse pričakuje kakovostna in celovita turistična ponudba z bogatimi animacijskimi vsebinami za najmlajše s štrkom Vikijem, raznolikimi spremljevalnimi dogodki in izvrstno kulinariko. Hotelski gosti skozi vse leto ob prihodu prejmejo knjižico ugodnosti z dodatnimi ugodnostmi pri koriščenju wellness in kulinarične ponudbe. Tudi Wellness center Thermalium razvaja svoje obiskovalce s posebno mesečno ponudbo izbranih storitev po ugodnejših cenah.

cms_object_id_17507

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Noči v Stari Ljubljani

noci_stara_lj.jpeg
petek, 23. avgust 2019

Noči v Stari Ljubljani zadnje dni avgusta oživijo staro mestno jedro s številnimi brezplačnimi prireditvami, ki potekajo istočasno, na vrsti prizorišč. Program festivala je namenjen ljudem vseh generacij, zaznamujeta pa ga predvsem etno in jazz glasba. Letošnja rdeča nit festivala je glasba etničnih manjšin.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Film pod zvezdami 2019

film_pod_zvezdami.jpeg
sreda, 31. julij 2019

Vse do 3. avgusta Kinodvor in Ljubljanski grad vabita na poletne filmske večere na prostem. V čarobnem ambientu Grajskega dvorišča se bo zvrstil raznolik program filmskih vrhuncev pretekle sezone, pa tudi šest svežih filmov, ki bodo prvič javno predstavljeni na slovenskem platnu. Za otvoritveni film smo izbrali prvenec Urše Menart Ne bom več luzerka, dobitnika vesne za najboljši celovečerni film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Metaldays

metaldays
petek, 19. julij 2019

Vsako leto v juliju se Tolmin spremeni v raj za ljubitelje metal glasbe. Festival je pridobil status pravih metalskih počitnic, saj traja cel teden - od 21.-27. julija2019.

Ana Desetnica

ana_desetnica.jpg
sreda, 3. julij 2019

Mednarodni festival uličnih gledališč Ana Desetnica predstavlja sodobne ustvarjalne tokove na področju uličnega gledališča. Odlikujeta ga izdelanost umetniškega koncepta in prizadevanje organizatorjev, da festivalski utrip vsako leto zaživi z roko v roki z utripom mesta.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
četrtek, 13. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije