Poletni utrip

Nazaj na rubriko Poletni utrip
Thermana4

Veliko poletnega dogajanja, zabav in prireditev v Thermani Laško

Datum: četrtek, 18. julij, 2013

Jupiiii Jeeee!!! Izlet na bazen! Ljubite vodo, čofotanje, spuste po toboganu, brezskrbno poležavanje ob bazenu, potem se poveselite odhoda v deželo vodnih doživetij in pestrega dogajanja ter se prepustite bazenu z valovi, vodni drči, hitri reki. Najmlajši ... in tudi starejši :)

In kaj vse čaka na vas?
 • Masaža na bazenih Termalnega Centra samo 10 € za 15 minut popolnega sproščanja. Promocijska cena velja samo v času poletnega dogajanja.
 • Brezplačno potapljanje - preizkušanje v potapljanju in spoznavanje potapljaške opreme v naslednjih terminih: 13., 14., 27., 28. julij ter 10., 11., 31. avgust, od 11. do 17. ure. Z vami bo animacijska skupina PRO DIVE Centra Maribor.
 • JOGA na bazenih z indijskim mojstrom ob 10.30. in 18. uri (vsak dan, razen v četrtek).
 • Pivo Fest, ko se boste lahko ob kopanju hladili tudi z vrčkom NEFILTRIRANEGA PIVA po posebnih cenah, se razvajali s posebno kulinarično pivovsko ponudbo in s pivovskim wellnessom (pivovske masaže na bazenu). Termin: 17. in 18.8.2013,
 • Družinski dan na bazenih, v nedeljo, 28.7.2013, od 11. do 17. ure, ko pripravljajo družinske igre v in ob bazenih ter nagradno igro, kjer bodo med obiskovalce podelili karte za kopanje.
 • Športna poletna prireditev Eko športanje - vodni športi, v soboto, 24.8.2012, ko pripravljajo:
  o    10.00 - 14.00 – ustvarjalne delavnice ter skupaj s Plavalno zvezo Slovenije prikaz pravilne tehnike plavanja in plavanje za dojenčke;
  o    14.00 – 18.00 – ŽUR s skupino King Foo, glasbena skupina prekaljenih glasbenih mačkov (kitarist Peter Hudnik, basist Matej Sušnik in tokrat za bobni - maestro Rok Golob) ter mačke (Urške Majdič).
 • Miss Thermane 2013 - po odličnem lanskem odzivu bodo tudi letošnje poletje iskali Miss Thermane 2013.
  Prijavite se tiste, ki veliko svojega časa posvečate zdravemu načinu življenja, svojemu telesu, lepoti in športnim aktivnostim. In tiste, ki izpolnjujete pogoje, in sicer starost 18 – 25 let ter imate slovensko državljanstvo. Prireditev se bo odvila 31.8.2013. Prijava mora vključevati: ime, priimek, rojstne podatke, naslov, telefonsko številko, e-naslov, kratko predstavitev ter fotografijo. Prijave sprejemajo do 1.8.2013 na e-naslov janja.urankar@thermana.si.

Informacije

T: 03 734 89 00
E: termalni.center@thermana.si
 
Nazaj na rubriko Poletni utrip

Najnovejše v tej rubriki

Noči v Stari Ljubljani

noci_stara_lj.jpeg
petek, 23. avgust 2019

Noči v Stari Ljubljani zadnje dni avgusta oživijo staro mestno jedro s številnimi brezplačnimi prireditvami, ki potekajo istočasno, na vrsti prizorišč. Program festivala je namenjen ljudem vseh generacij, zaznamujeta pa ga predvsem etno in jazz glasba. Letošnja rdeča nit festivala je glasba etničnih manjšin.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Film pod zvezdami 2019

film_pod_zvezdami.jpeg
sreda, 31. julij 2019

Vse do 3. avgusta Kinodvor in Ljubljanski grad vabita na poletne filmske večere na prostem. V čarobnem ambientu Grajskega dvorišča se bo zvrstil raznolik program filmskih vrhuncev pretekle sezone, pa tudi šest svežih filmov, ki bodo prvič javno predstavljeni na slovenskem platnu. Za otvoritveni film smo izbrali prvenec Urše Menart Ne bom več luzerka, dobitnika vesne za najboljši celovečerni film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Metaldays

metaldays
petek, 19. julij 2019

Vsako leto v juliju se Tolmin spremeni v raj za ljubitelje metal glasbe. Festival je pridobil status pravih metalskih počitnic, saj traja cel teden - od 21.-27. julija2019.

Ana Desetnica

ana_desetnica.jpg
sreda, 3. julij 2019

Mednarodni festival uličnih gledališč Ana Desetnica predstavlja sodobne ustvarjalne tokove na področju uličnega gledališča. Odlikujeta ga izdelanost umetniškega koncepta in prizadevanje organizatorjev, da festivalski utrip vsako leto zaživi z roko v roki z utripom mesta.

Junij v Ljubljani

junij_lj.jpeg
četrtek, 13. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Letni kino na Kongresnem trgu

letni kino ljubljana
torek, 28. avgust 2018

Po vzoru dveh imenitnih mestnih trgov v Bologni in Locarnu tudi Ljubljana svoje prebivalce in obiskovalce vsako leto obdari s tremi brezplačnimi projekcijami vrhuncev sedme umetnosti.

Komedija pod zvezdami

komedija pod zvezdami
sreda, 22. avgust 2018

Pred koncem poletja ste vsi ljubitelji gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči vabljeni na Ljubljanski grad, na festival smeha v čarobnem grajskem okolju, visoko nad vsakdanom in čisto blizu zvezd - tistih na nebu in tistih, ki svetijo z odra.

Film pod zvezdami

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 19. julij 2018

Film pod zvezdami je letni kino na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča. V najbolj zvezdnatem kinu v mestu je na ogled izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, spored pa dopolnjujejo premiere in predpremiere.

Active Koper z julijem vse dni v tednu

active koper
ponedeljek, 2. julij 2018

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije