Pomurje

Dogodki:

svicanje_2016

11. Švicanje 2016

Kdaj: sobota, 23. julij 2016

V Klubu mladih Turnišče se že vse od nastanka leta 1999 združuje mladina iz Turnišča in bližnje okolice. Poudarek Kluba mladih Turnišče je na mladinski kulturi, informiranosti mladine v občini, povezovanje z drugimi mladinskimi organizacijami ter prirejanje kulturnih in športnih prireditev.

Letos že enajstič organizirajo festival športa, ustvarjalnosti in mladinske kulture, 'Švicanje 2016''. Slogan prireditve, ki se bo odvijala v Turnišču v soboto, 23. julija 2016, je ''Zašvicajmo skupaj''. Množico mladih iz celotne Slovenije in tudi sosednje Hrvaške ter Madžarske že več kot desetletje spodbujajo k udejstvovanju v športu, kulturi in zdravemu načinu življenja.

Poleg tekmovanj v malem nogometu, ulični košarki, odbojki na mivki, tenisu, strelstvu, ribiška tekmovanja ter tek za pokal Turnišča bodo organizirali tudi vrsto spremljevalnih sprostitvenih aktivnosti, kot so ustvarjalne delavnice, varstva za najmlajše, slackline, skejtanje, polet s padalom, moto show, prosti streli ter met trojk. Vse aktivnosti bo spremljala dobrodelnost. Tudi letos na Švicanju pripravljajo večerni  koncert. Na 11. Švicanju se bodo predstavile mlade alternativne skupine.

Več informacij>>

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije