Pomurje

Dogodki:

Grossman

13. Grossmannov festival fantastičnega filma in vina

Kdaj: torek, 11. julij 2017 - sobota, 15. julij 2017

13. Grossmannov festival fantastičnega filma in vina v Ljutomeru ponovno prinaša pet dni groze in smeha - pregled najboljšega iz aktualne ponudbe žanrskih filmov ob poklonu večnim klasikom ter tudi bogat spremljevalni program s strokovnimi srečanji, delavnicami, razstavami in glasbo, seveda ob obiskih številnih gostov in pokušinah vrhunskih tekmovalnih vin. Od torka do sobote, od 11. do 15. julija 2017, se bo v Ljutomeru zvrstilo največ filmskega programa doslej.

Grossmann za trinajstico postaja širši festival - več programa, več prizorišč, več vsebine za širše občinstvo, posebej izpostavljamo otroške delavnice in zdaj že tradicionalni Začarani kino za otroke in mladino. Seveda že vsi komaj čakamo tudi na letošnji spektakularni Zombie Walk in novost – Zombi šolo.

Otvoritev Grossmanna, ki se začne V TOREK, 11. JULIJA OB 18. URI, bo tradicionalno pospremila simbolična vinska cesta. Kot otvoritveni film bo prikazana znanstvenofantastična mojstrovina Fritza Langa Metropolis, ki letos slavi častitljivih 90 let. V živo jo bo spremljal Mitja Reichenberg.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije