Pomurje

Dogodki:

ssnz.jpg

ENSPA 2017 – Evropska konferenca naravnih zdravilišč in wellnessa

Datum: četrtek, 16. november, 2017

Po petih letih, ko je v Thermani Laško potekala prva strokovna konferenca ENSPA, bo v Zdravilišču Radenci danes ponovno priložnost za izobraževanje, izmenjavo mnenj in izkušenj vseh, ki se pri svojem delu ukvarjajo z medicinsko rehabilitacijo, preventivo in welnessom.

Na konferenci s strokovnimi predavanji s področja balneologije, termalizma, rehabilitacije, hidroterapije in raziskav  v zdraviliški dejavnosti sodelujejo predstavniki najpomembnejših svetovnih in evropskih institucij. Med pomembnejšimi temami bodo na konferenci izpostavljeni tudi svetovni dosežki na področju termalnih raziskav, ki jih bodo na konferenci predstavili domači in tuji strokovnjaki.

Konferenca poteka pod pokroviteljstvom Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in močnim partnerstvom s Slovensko turistično organizacijo in vsemi člani SSNZ.

Skupnost slovenskih naravnih zdravilišč, pobudnik in organizator konference, ki združuje 15 slovenskih naravnih zdravilišč, s tem mednarodnim dogodkom obeležuje tudi svojo 60. obletnico delovanja in prisotnosti med najboljšimi evropskimi ponudniki zdraviliških storitev.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije