Pomurje

Dogodki:

zdravilišče radrenci

Oddih za vso družino v Zdravilišču Radenci

Datum: torek, 18. junij, 2019

V minulih dneh smo končno dolčakali visoke, poletne temperature. In te so kot nalašč za odkrivanje slovenskih kopališč, pa naj gre za morska, rečna, termalna, bazenska ali druga. Ker je izbor za naj slovenska kopališča v polnem teku, se je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« odpravila na kopališče, natančneje v Zdravilišče Radenci.

Legendarna zdravilna voda

Zdravilišče Radenci prav gotovo pozna vsak slovenec in njihova termomineralna voda je zagotovo legendarna. S prvim junijem letošnjega leta so odprli nov salon zdravja, kjer lahko zaužijete zdravilno vodo in si privoščite kopel za roke.

Kot je ekipi povedal Boris Borkovič, vodja kopališča Zdravilišča Radenci, se v zdravilišče res trudijo za čistočo vode in uporabljajo naravni CO2 za čiščenje bazenov, ker še pripomore k čistoči vode. Gostom ponujajo termomineralno vodo, ki ima 32-36 stopinj, navadna voda pa 28-29 stopinj, tako da vsak lahko najde bazen ali razvajanje zase. Sproščanje ponujajo tudi v različnih savnah, gostje pa si zelo radi privoščijo tudi le v parku, kjer se v zeleni okolici v miru in tišini naužijejo svežega zraka.

Aktivno poletje

Poleti za svoje goste poskrbijo tudi z različnimi oblikami telovadbe, goste pa  prevzame tudi kulinarika in specialitete kot so: šunka, gibanica, dudule, prekmurska zaseka in druge dobrote. 

Zdravilišče je predvsem namenjeno gostom, ki imajo težave s srcem, seveda pa so dobrodošli tudi vsi ostali gostje. Ti se v Radence radi vračajo, saj je osebje že pregovorno prijazno, poleg tega pa imajo tudi številne pokrite bazenske površine, tako da tudi slabo vreme ni ovira za čudovite počitnice.

Vse podrobnosti na www.zdravilisce-radenci.si !

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije