Posavje

Dogodki:

catez_julij_15.jpg

Na poletno dogodivščino v Terme Čatež

Datum: sreda, 12. junij, 2019

Pretekli vikend je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« ponovno izkoristila za vodna doživetja. Odpravili so se v že večkrat preizkušeno destinacijo – Terme Čatež. Tam vsako leto poskrbijo za nova doživetja v vodi in ob njej. Da bo tudi letos pestro in zabavno je ekipo prepričala simpatična Alenka Mokrovič Pogačar.

Nastanitev tako ali drugače

Iz vročih čateških vrelcev, odkritih konec 18. stol. so se Terme Čatež razvile v največje slovensko naravno zdravilišče. Danes so ne glede na vreme in letni čas pravi termalni raj. Raj za lenarjenje, za adrenalinska vodna doživetja ali za preprosto celodnevno uživanje. Kot je ekipi povedala Alenka Mokrovič Pogačar, pomočnica direktorja prodaje in marketinga Term Čatež omogočajo nastanitev na kar štirih lokacijah; v Čatežu, na Mokricah, v Kopru in v Portorožu. »Gostom ponujamo možnost počitnikovanja v šestih hotelih, prijetnih počitniških apartmajih, kot tudi v kampu, kjer je možno najeti tudi vedno bolj priljubljene mobilne hiške,« je še dodala. Poskrbeli so tudi za polnilnice električnih avtomobilov, številna športna igrišča ter kolesarske poti v okolici, ki jih lahko premegate tudi z električnimi kolesi in skuterji. Domet le-teh je kar do 50 kilometrov, tako da so idealna sredstva za izlet v bližnjo okolico.

Gostom ponujamo možnost počitnikovanja v šestih hotelih, prijetnih počitniških apartmajih, kot tudi v kampu, ki smo ga letos še razširili z naseljem mobilnih hišk.

Vodni raj za staro in mlado

»V Termah Čatež ponujamo veliko število raznovrtnih produktov; vodne programe, kurativne in preventivne programe, družabne dogodke, team buildinge, wellness programe in še bi lahko naštevali. Eden naših glavnih adutov ostaja Poletna Termalna Riviera, ki je zagotovo glavni razlog za obisk v poletnih počitnicah, saj je pravi vodni raj za staro in mlado. Na voljo je namreč več kot 12 000 m2 termalnih vodnih površin z mnogimi atrakcijami in bazeni. Termalna voda prihaja iz 11ih vrtin in ima temperaturo 55-65 stopinj celzija. Za kopanje torej vodo še ohlajamo,« je še pojasnila Mokrovič Pogačarjeva. Bazeni so odprti od 9:00 do 20:00 zvečer, v času poletnih počitnic pa vrata odpirajo že ob 8:00.

Vedno nekaj novega

Kljub temu, da je njihova ponudba že zelo bogata se vsako leto se potrudijo in gostom ponudijo nekaj novega. »Ves čas se trudimo, da gostom vsako leto ponudimo nekaj novega. Letos smo gostom omogočili nakup online vstopnic, s čimer se lahko izognejo stanju v vrsti, s pomočjo zapestnice pa se boste po novem lahko kopali povsem brez denarnice,« je ekipi še povedala ga. Alenka.

Poleg vodnih užitkov nudijo v Termah Čatež tudi veliko število restavracij, tako da ni bojazni, da bi kdo ostal lačen ali žejen. Že vrsto let imajo tudi lastno proizvodnjo sladic in peciv, ki so na voljo v dveh slaščičarnah.

Več o ponudbah na spletni strani www.terme-catez.si.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije