Posavje

Dogodki:

paradiso.jpg

NAJ KOPALIŠČE: Na razvajanje v butične Terme Paradiso

Datum: torek, 22. junij, 2021

Poletno vreme je na plano zvabilo tudi ekipo oddaje Dobro jutro, Slovenija. Tokrat se je v okviru akcije Naj kopališče odpravila v Posavje, kjer je preverila kaj obiskovalcem ponujajo najmlajše slovenske terme - Terme Paradiso v Dobovi. Tamkajšnja zdarvilna voda je priporočljiva za lajšanje rezličnih zdravstvenih težav - več pa v nadaljevanju. 

Pristen in domač odnos do gosta

Zgodba Term Paradiso se je pričela leta 2010, ko so najprej zgradili manjši hotel in center za sprostitev. Leto kasneje so dogradili zunanji in pokriti bazen, v 2012 pa še otroški bazen in manjši tobogan. Z leti so ponudbo še razširili, saj so odprli vodni park, v katerem so počasna reka in dva vodna tobogana – trojni, imenovan multitrack, in adrenalinski tobogan kamikaze, ki ima deset metrov višine. Na voljo je tudi odličen wellness, tako da res vsakdo lahko najde nekaj zase. Šestmesečno zaprtje so izkoristili za ureditev celotnega kompleksa in pripravo novih paketov, zdaj pa z veseljem pričakujejo vsakega gosta posebej. Odprti so od 9:00 do 22:00 vsak dan, na voljo pa so triurne, cednevne, popoldanske in večerne vstopnice, na voljo pa so tudi vstopnice s kosilom.

V prijetnem, sodobnem hotelu kategorije štirih zvezdic  zagotavljajo intimnost, mir in dobro počutje vsakomur. Poleg sproščanja ob termalnem  bazenu ponujajo tudi razvajanje v Oazi osmih savn, ki zajemajo 8 različnih vrst savn ter FKK bazen.  Poleg tega je na voljo pestra izbira lepotilnih programov, fitnes center in mnogotere možnosti preživljanja prostega časa v naravi. 

Svojo prednost pred konkurenco vidijo predvsem v svoji majhnosti. »Pri nas gostje niso samo številke, ampak ljudje z imenom in priimkom. Za vaše dobro počutje in nasmehe se bomo trudili iz dneva v dan, tako da lepo vabljeni v našo družbo!,« je ekipi povedala Martina Cizelj  in dodala, da je njihova prednost tudi domačno vzdušje ter veseli in prijazni ljudje.

Odlična kakovost kopalne vode

Ne samo s prijaznostjo in pestrim programom, svoje goste prepričajo tudi s čisto in visoko kakovostno kopalno vodo, ki pripomore k lajšanju revmatičnih težav in tegob po operativnih stanjih gibalnega sistema. »Bazenski kompleks Term Paradiso je v celoti polnjen z naravno termalno vodo izjemne kakovosti, ki izvira naši v lastni vrtini preko 700m globoko,« je pojasnila ga. Cizelj in dodala, da je splošno dobro počutje zagotovljeno.

Zanimiva okolica

Poleg čofotanja v bazenih in spuščanja po razburljivih toboganih, ponuja okolica zanimive možnosti za aktiven družinski oddih. »V bližini term so številne kolesarske in sprehajalne poti, priporočamo pa tudi vožnjo s kočijo po Dobovi, vožnjo z brodom čez reko Savo, obisk Lovskega muzeja. Goste z veseljem napotimo tudi v Bizeljsko, v repnice, na ogled Kostanjevice na Krki in Kostanjeviške jame ali katerega od srednjeveških gradov,« je še dodala Martina Cizelj.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije