Posavje

Dogodki:

paradiso.jpg

NAJ KOPALIŠČE: Terme Paradiso – biser Posavja

Datum: torek, 21. julij, 2020

Vročo poletno soboto si je ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija rezervirala za razvajanje v najmlajših slovenskih termah.  Tokrat se je v okviru akcije Naj kopališče namreč odpravila v Posavje, kjer je preverila kaj obiskovalcem ponujajo Terme Paradiso v Dobovi, ki se že kar nekaj let zapored ponašajo z nazivom Naj kopališče v svoji kategoriji.

Zaradi varnosti brez animacijskih programov

Zgodba Term Paradiso se je pričela leta 2010, ko so najprej zgradili manjši hotel in center za sprostitev. Leto kasneje so dogradili zunanji in pokriti bazen, kasneje pa še otroški bazen in manjši tobogan, nato vodni park, 3 glamping hiške, v lanskem letu pa so tudi razširili hotel. Letos so dodali še dva nova otroška tobogana v zunanjem delu kopališča.

»Za animacijske programe se letos zaradi vzdrževanja varne razdalje nismo odločili, se pa trudimo na druge načine, npr. pripravljamo show cooking večere in vabimo goste na raziskovanje naše bližnje okolice,« je ekipi povedala Martina Cizelj iz marketinga in dodala: »Pri nas nudimo razvajanje za vse generacije. Za otroke so najbolj zanimivi tobogani, njihovim staršem in starim staršem pa se ni treba bati, da bi se otroci izgubili, saj jih imajo ves čas na očeh.«

 

Veselo in zabavno kljub poostreni varnosti na kopališču

paradiso2»Tudi pri nas seveda upoštevamo vse ukrepe glede novega Corona virusa; maske so obvezne v garderobah, sanitarijah, v gostinskih obratih in na recepciji. Potrebno je paziti tudi na razkuževanje rok, sicer pa je na bazenih veselo in zabavno kot se za poletje na bazenu tudi spodobi. Zaenkrat zunanjih obiskovalcev ni veliko, tako da do sedaj omejitev glede števila kopalcev še nismo imeli « je ekipi razložila Cizejeva.

 

Pristen in domač odnos do gosta

V prijetnem, sodobnem hotelu kategorije štirih zvezdic  zagotavljajo intimnost, mir in dobro počutje vsakomur. »Z zasedenostjo smo trenutno zelo zadovoljni – tudi na račun turističnih bonov. V hotelu bi se še dalo dobiti kakšno nočitev, glamping hiške pa so že polno zasedene vse do konca sezone,« je povedala Cizeljeva in dodala, da upajo ne lepo vreme v septembru, ki bi pomagalo podaljšati sezono tudi v jesen.

 

Odlična kakovost kopalne vode

Ne samo s prijaznostjo in pestrim programom, svoje goste prepričajo tudi s čisto in visoko kakovostno kopalno vodo, ki pripomore k lajšanju revmatičnih težav in tegob po operativnih stanjih gibalnega sistema. »Temperatura vode je med 31 in 33 stopinj, ampak nudi odlično ohladitev tudi v teh vročih poletnih dneh,« je pojasnila ga. Cizelj in dodala, da redno skrbijo za čiščenje in razkuževanje vseh obbazenskih površin, ležalnikov ipd.

 

Zanimiva tudi okolica

Poleg čofotanja v bazenih in spuščanja po razburljivih toboganih, ponuja okolica zanimive možnosti za aktiven družinski oddih. »V bližini term so številne kolesarske in sprehajalne poti, priporočamo pa tudi vožnjo z brodom čez reko Savo, obisk Lovskega muzeja in mini ZOO-ja. Goste z veseljem napotimo tudi v Bizeljsko, v repnice, na ogled Kostanjevice na Krki in Kostanjeviške jame ali katerega od srednjeveških gradov,« je še dodala Cizljeva.

 

 

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije