Posavje

Dogodki:

paradiso_13.jpg

Nova investicija v Termah Paradiso

Datum: torek, 10. januar, 2017

V Termah Paradiso v Dobovi pravkar tečejo intenzivna investicijska dela. Do predvidoma sredine junija 2017 bo butični Spa & Wellness hotel Paradiso **** superior bogatejši za 18 luksuznih dvoposteljnih sob, med katerimi bodo tudi sobe z jacuzzijem, povezane družinske sobe, ter business sobe, ki bodo svoje goste zadovoljevale z mistično podobo in nadstandardno opremo.

V sklopu investicije - razširitve hotela bodo na novo uredili tudi osrednji restavracijski del s 120 sedeži, kuhinjo, otroško igralnico in družabni prostor za odrasle. Prve goste pričakujejo že v juliju.

Sama investicija predstavlja velik potencial, tako za nadaljnji razvoj poslovanja Term Paradiso, kot za Občino Brežice, ki si na račun novih premium deluxe sob lahko obeta večji obisk zahtevnejših gostov. Nove namestitvene kapacitete bodo namreč namenjene predvsem wellness gostom z višjo kupno močjo. Po odprtju novega dela bodo Terme Paradiso zagotavljale okoli 5 novih delovnih mest, največ z gostinsko in turistično izobrazbo.

Terme Paradiso, ki so s poslovanjem pričele v letu 2010, v zadnjih letih  beležijo vse večje število gostov in rast poslovnih rezultatov. Z novo naložbo, v kombinaciji z ostalo turistično ponudbo, pa se bodo, kot najmlajše slovenske terme, poslej lahko postavile ob bok najsodobnejšim termalnim resortom.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije