Posavje

Dogodki:

kulinarika-2.jpg

Okusi Posavja

Datum: petek, 8. september, 2017

Okusi Posavja na ulice starega krškega mestnega jedra prinašajo pestro festivalsko dogajanje, ki bo postreglo z naborom izbranih in okusnih doživetij. Zato vabljeni v soboto, 9. septembra 2017, od 17. ure dalje na prijetno druženje ob zanimivem dogajanju, kjer se bo v okviru festivala vina, kulinarike in umetnosti zvrstila kopica dovršenih okusov "za vse okuse".

Okoliški vinarji bodo postregli z izbrano kapljico, ki s svojim svojstvenim in razpoznavnim izborom podaja bogastvo okusov, ki jih ponuja Vinorodna dežela Posavje. Vsekakor posavska vina prinašajo odličen izbor rdečih in belih vin ter navdušujejo s svojo vrhunsko kakovostjo. Na voljo bo – za vsakega nekaj – od nežnih penin do polnih okusov lokalnih vin.
Ob dobri kapljici ne gre zanemariti niti izvrstne kulinarične ponudbe, ki jo odlikujejo sveže lokalne surovine in domačnost okoliša, ki zagotavlja pravšnje krepčilo in zvrhane ulične porcije.

Festival pa prinaša tudi razvajanje za vse glasbene sladokusce, za katere bo s svojimi hiti poskrbel Petar Grašo z zasedbo. Hkrati bosta za vmesno ulično pozibavanje in zabavo skrbela še DJ Urbadur in DJ Who s spevnimi popevkami iz 70. let.
Z nami bodo tudi Društvo likovnikov Krško OKO, Manca narejeno s srcem, Inštitut za svobodo oblačenja Brestanica, rokodelke DU Krško, KUD Artotipija...

Več informacij o dogodku

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije