Promocijske aktivnosti

Potrebujete učinkovito e-promocijo?

Turistično informativni spletni portal www.dj-slovenija.si je eden vodilnih informativnih portalov, specializiran za turizem, ki celovito pokriva tekoče informacije s področja turizma, dogodkov, prireditev ter nasvete za aktivno preživljanja prostega časa.

cms_object_id_56950

V okviru portala izdajamo turistično informativne e-novice, katerih odzivi so zelo dobri. Prejemniki so navdušeni nad koristnimi informacijami in namigi, ki jih tedensko prejemajo.

»Rada bi se vam zahvalila za novice, ki jih prejemam, saj sem na račun vaših nasvetov že večkrat obiskala zanimive prireditve, ki jih prej nisem poznala. Hvala in še tako naprej.« Maja iz Škofje Loke

Možnosti oglaševanja na www.dj-slovenija.si:

1.    Oglaševanje z bannerji:

pozicije.jpg

 

mail.jpg2.    E-novice »Dobro jutro, Slovenija« na cca. 33.000 naslovov

3.    Objava novic in PR obvestil na www.dj-slovenija.si

Brezplačno ob naročilu katerekoli od oglaševalskih aktivnosti. Možna je tudi uvedba nove rubrike z ekskluzivno vsebino naročnika. Rubriko se lahko po dogovoru tedensko vključuje v uredniške e-novice.

Zakaj izbrati e-novice »Dobro jutro, Slovenija?

target.jpgZ njimi dosežete več kot 33.000 Slovencev,  ki jih zanimajo potovanja in turizem. Novice izhajajo 1x tedensko in so med prejemniki zelo priljubljene. Gre za ciljno usmerjen medij, v katerem lahko uspešno promovirate storitve in proizvode, ki bi zanimali slovenske popotnike.

Z e-novicami »Dobro jutro, Slovenija:

  • Pošljete svoje sporočilo kvalitetni bazi, ki se redno čisti. Zagotavljamo visoko dostavljivost s profesionalno ameriško tehnologijo Mad Mimi.
  • Oglašujete ciljno in tako optimizirate učinek vašega marketinga.
  • Ob vsakem pošiljanju prejmete podrobno statistično poročilo, ki ga lahko spremljate. Tako so vam omogočene neposredne meritve učinkov vaše promocije.

Brezplačno vam pomagamo oblikovati učinkovito sporočilo s svojim znanjem in izkušnjami direktnega marketinga.

Sodelovali smo že s številnimi uspešnimi podjetji: BTC, Petrol, OMV, Zavarovalnica Triglav, Vzajemna, Salomon, Porsche Slovenija, Crocs, Studio Moderna, Terme Čatež, Terme Krka, Thermana Laško, Terme Olimia, Sava d.d., Hit d.d., Terme Snovik in mnogi drugi.

Primer ekskluzivnega sponzoriranega e-poštnega sporočila:

mailing.jpg

Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo ugoden in učinkovit paket promocijskih aktivnosti.

 

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije