Reportaže

Nazaj na rubriko Reportaže
aqualuna.jpg

Terme Olimia: Počitnice polne doživetij

Datum: ponedeljek, 7. julij, 2014

Ko so vremenoslovci napovedali vročo, s soncem obsijano soboto, so člani ekipe radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« sklenili, da se odpravijo v Terme Olimia. Kopanje, plavanje, nore vožnje po toboganih, sonce, zabava ... vse to jih je pričakalo v Aqualuni, poleg tega pa lahko tam doživite še marsikaj drugega.

Super zabava v Aqualuni

Terme Olimia se nahajajo v osrčju Kozjanskega, nedaleč stran od Celja in v bližini hrvaške meje. Gre za izredno velik turistični kompleks, ki obsega dva hotela, apartmajski hotel, vas Lipo, dva termalna centra, wellness Termalia in večkrat nagrajeni wellness Orhidelia. Center poletne zabave pa je seveda Aqualuna z najhitrejšimi in najbolj zavitimi tobogani, visokimi valovi, aqua džunglo za najmlajše in najbolj norim toboganom King Kobra.

King Kobra paketi za družine

Poleg vsakodnevne animacije pripravljajo tudi nekaj večjih dogodkov, kot sta npr. Brazilija po Braziliji s Kingstoni, ki bo na sporedu 19. julija in že tradicionalni Terme Olimia fest, 15. in 16. avgusta, z veliko znanimi glasbenimi izvajalci, različnimi plesnimi nastopi in drugimi presenečenji.

Kot je ekipi povedal Vasja Čretnik, vodja marketinga in prodaje v Termah Olimia, jih poleti obiskujejo predvsem družine, saj je ponudba za otroke še posebej bogata. Na voljo so tudi cenovno ugodni paketi, imenovani po največjem toboganu – King Kobri, kjer otroci v družbi staršev bivajo brezplačno.
Poleg vsakodnevne animacije pripravljajo tudi nekaj večjih dogodkov, kot sta npr. Brazilija po Braziliji z Kingstoni , ki bo na sporedu 19. Julija in že tradicionalni Terme Olimia fest, 15. in 16. avgusta, z veliko znanimi glasbenimi izvajalci, različnimi plesnimi nastopi in drugimi presenečenji. »Ker je Aqualuna malce odmaknjena od osrčja term, pa si je v wellnessih možno privoščiti tudi mirno razvajanje in sproščanje, zato nas z veseljem obiščejo tudi pari,« je še dodal Čretnik.
Sašo Mratinkovič, organizator dela v Termalnem parku Aqualuna, pa je dodal, da je ob bazenih dobro poskrbljeno tudi za lačne in žejne. »Na voljo so tako malice kot kosila in poskrbljeno je za vse okuse, saj ponujamo tako klasično ponudbo kot tudi zdrave obroke.«

Odkrivanje okolice

Zabavno pa ni le na kopališču ampak tudi v okolici. Zlata vas Evrope Podčetrtek ponuja veliko turističnih znamenitosti. Poleg najstarejše lekarne v Evropi si lahko ogledate še Jelenov greben, Kočo pri čarovnici, pivovarno, čokoladnico, ipd. »Gostje si zelo radi izposodijo kolesa in se odpravijo na raziskovanje,« je ekipi še zaupal Čretnik.
Animatorji pri nas vsak dan poskrbijo za zabavo gostov, program je na sporedu vsako uro – so pa aktivnosti prilagojene tako, da ustrezajo kar največ obiskovalcem.

Vse informacije lahko najdete na www.terme-olimia.com.

Oglejte si tudi TV reportažo:

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Nazaj na rubriko Reportaže

Najnovejše v tej rubriki

NAJ KOPALIŠČE: Bioterme - udobje zdravega bivanja

bioterme_hotel_kompleks.jpg
torek, 6. julij 2021

Ekipo radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« je radovednost tokrat vodila vse do Prlekije. Tokrat so se namreč namenili raziskati ponudbo Bioterm, ki se nahajajo v kraju Mala Nedelja. Poleg zdravilne vode, v kateri se kopajo že od sedemdesetih let in sodobnega, okolju prijaznega hotela, tam lahko najdete še marsikaj zanimivega. Delček tega vam razkrivamo v nadaljevanju.

NAJ KOPALIŠČE: Stari gremo na safari!

Terme Olimia
sreda, 30. junij 2021

Na vroč sobotni dan je ekipa Dobro jutro, Slovenija zagotovo sprejela pravo odločitev, ko je obiskala Podčetrtek oziroma Aqualuno v Termah Olimia. Le-te nudijo ogromno možnosti za pravo poletno ohladitev - kopanje, zabava, spuščanje po drčah in nenazadnje ogromen safari park, ki navdušuje tako otroke kot odrasle.

NAJ KOPALIŠČE: Na razvajanje v butične Terme Paradiso

paradiso.jpg
torek, 22. junij 2021

Poletno vreme je na plano zvabilo tudi ekipo oddaje Dobro jutro, Slovenija. Tokrat se je v okviru akcije Naj kopališče odpravila v Posavje, kjer je preverila kaj obiskovalcem ponujajo najmlajše slovenske terme - Terme Paradiso v Dobovi. Tamkajšnja zdarvilna voda je priporočljiva za lajšanje rezličnih zdravstvenih težav - več pa v nadaljevanju. 

NAJ KOPALIŠČE: V Vodnem mestu Atlantis se znova dogaja!

v-vodnem-mestu-atlan-_1-2.png
četrtek, 17. junij 2021

Ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« se je takoj pa rahljanju ukrepov odpravila novim dogodivščinam naproti. Teh zagotovo nikoli ne manjka in ne zmanjka v Vodnem mestu Atlantis. Vselej poskrbijo za novosti, za nepozabna doživetja in razvajanja. Tako je bilo tudi ob tokratnem obisku.

Terme Snovik gostile prvo mednarodno kolesarsko dirko za Veliko nagrado Gorenjske

kolesarji_snovik.jpg
torek, 1. junij 2021

Minuli vikend so Terme Snovik gostile start prve mednarodne dirke (UCI kategorija 1.2) za Veliko nagrado Gorenjske. Športni dogodek je potekal v organizaciji Kolesarske zveze Slovenije ob pomoči občin Kamnik ter Cerklje na Gorenjskem. Tuje kolesarske ekipe, ki so s svojimi spremljevalnimi ekipami prespale v nastanitvenih objektih najvišje ležečih slovenskih term, so prihajale iz Avstrije, Češke, Slovaške, Italije, Romunije, Ukrajine in Madžarske. Slovenske kolesarske ekipe so se tujim priključile na nedeljskem startu dirke ob 12. uri. 

Znani so zmagovalci jubilejne akcije "Naj kopališče 2020"

aqualuna3.jpg
ponedeljek, 19. oktober 2020

Letošnje poletje je postreglo s posebnimi izzivi, a kljub temu ni skoparilo z lepimi sončnimi dnevi, ki so skupaj s turističnimi boni poskrbeli za dober obisk slovenskih kopališč. Kopalke in kopalci so s pomočjo oddaje »Dobro jutro, Slovenija«, ki poteka na šestih slovenskih radijskih postajah tudi tokrat množično izbrali »Naj kopališče 2020«.

NAJ KOPALIŠČE: Bioterme – kopanje v odlični termalni vodi

Bioterme
četrtek, 30. julij 2020

Ekipo radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« je radovednost pretekli vikend vodila vse do Prlekije. Tokrat so se namreč namenili raziskati ponudbo Bioterm, ki se nahajajo v kraju Mala Nedelja. Poleg zdravilne vode, v kateri se kopajo že od sedemdesetih let,  in sodobnega, okolju prijaznega hotela, tam lahko najdete še marsikaj zanimivega. Delček tega vam razkrivamo v nadaljevanju.

Adrenalinsko vodno doživetje v Termah 3000

aqua loop Terme 3000
četrtek, 11. julij 2019

Ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija dobro pozna lepote Slovenije, saj vsako soboto  izkoristi za potepanja po njej. Tokrat se je odpravila proti vzhodu, v Terme 3000 v Moravskih Toplicah. Tamkajšnji vodni park slovi predvsem po adrenalinskih doživetjih, s svojo ponudbo pa navdušuje tudi tiste, ki si želijo le mirne sprostitve v zdravilni, črni termomineralni vodi.

Na zabavne dogodivščine v Terme Olimia

aqualuna4.jpg
ponedeljek, 8. julij 2019

Ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija se je preteklo soboto ponovno odpravila odkrivat ponudbo slovenskih kopališč.  Tokrat se je ustavila v občini Podčetrtek, kjer tamkajšnje Terme Olimia že od nekdaj veljajo za odlično počitniško točko, njihova okolica pa ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Terme Ptuj so svetovne

Termalni Park, Terme Ptuj
sreda, 26. junij 2019

Še ena vroča sobota je bila odlično izhodišče za vnovično potepanje ekipe oddaje Dobro jutro, Slovenija. Ta se je v okviru akcije Naj kopališče tokrat odpravila raziskovat ponudbo Term Ptuj. Na lastne oči so se prepričali, da tam goste privabljajo z urejenim bazenskim kompleksom in odlično gostinsko ponudbo.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije