Reportaže

Nazaj na rubriko Reportaže
WP Laško

Thermana Laško odprla poletna vrata

Datum: četrtek, 16. junij, 2011
Ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« jo je, kljub deževni soboti, znova mahnila na pot in se ustavila v bližini Celja, natančneje v Laškem. Tu ima zdraviliška in velnes ponudba že dolgoletno tradicijo. Marsikdo Thermano Laško že zelo dobro pozna. Ne glede na to, pa so v tokratnih oglašanjih z gostjo pred mikrofonom zagotovo povedali še kaj novega, aktualnega.

Termalni center za staro in mlado

Termalni center se ponaša z 2.200 m2 površin, notranjimi in zunanjimi bazeni, bazenom z valovi, toboganom, Kneippovo potjo, otroškim vodnim zabaviščem, whirlpooli in bogatim savna centrom.

Pod mogočno stekleno kupolo, ki se v vročih poletni dneh odpre soncu in nudi pogled na modro nebo, se nahaja termalni center z 2.200 m2 površin, notranjimi in zunanjimi bazeni, bazenom z valovi, toboganom, Kneippovo potjo, otroškim vodnim zabaviščem, whirlpooli in bogatim savna centrom. »Tu pod stekleno kupolo potekajo tudi nore rojstnodnevne zabave za najmlajše, plavalni tečaji ter različne oblike vadbe v vodi,« je povedala Mojca Dragar iz Thermane Laško. Razkrila je še, da se je poletje v Thermani že začelo, in sicer med drugim s posebno ponudbo aktualno od 18. junija do 7. avgusta. Ta ponudba poleg standardnih vsebin bivanja in kopanja vključuje tudi dve vožnji z bobkartom na Celjski koči ter bivanje prvega otroka do 12. leta gratis. Če kdo razmišlja, kaj podariti prijatelju za darilo, potem je enkratna in izvirna možnost povabilo na gratis bivanje v Thermano Laško. Za oddih med tednom namreč velja ponudba 1 = 2.

Pomlajeni vstop v poletje

V Thermani Laško imajo tako svoj časopis dobrega počutja kot tudi Thermana klub s tremi različnimi karticami in ugodnostmi, ki jih te prinašajo.

Med trenutno najaktualnejšimi programi je Anti aging program Priori, s pomočjo katerega se zaustavi proces staranja in omogoča pomlajen vstop v poletje. Po posvetu s strokovnjakom se določijo posebni tretmaji, tem pa dodajo še običajni: nega telesa, obraza, pedikura, manikura in make-up ob odhodu.

Kartice ugodnosti

V Thermani Laško imajo tako svoj časopis dobrega počutja kot tudi Thermana klub s tremi različnimi karticami in ugodnostmi, ki jih te prinašajo. Z zlato kartico si člani kluba zagotovijo 15, z modro pa 5 odstotni popust. Posebne ugodnosti za najmlajše pa prinaša Vodomček klub kartica. Že drugo leto zapored pa poteka poletna nagradna igra za zveste obiskovalce. Z družinskim kopanjem in izpolnjenim kuponom oddanim na recepciji si je mogoče prislužiti enoletni brezplačen najem avtomobila C4 Picasso.

Podrobnosti na www.thermana.si!

 

Pripravila:

Tina HUREMOVIČ

 

Poišči Thermano na zemljevidu 

 


Nazaj na rubriko Reportaže

Najnovejše v tej rubriki

Adrenalinsko vodno doživetje v Termah 3000

aqua loop Terme 3000
četrtek, 11. julij 2019

Ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija dobro pozna lepote Slovenije, saj vsako soboto  izkoristi za potepanja po njej. Tokrat se je odpravila proti vzhodu, v Terme 3000 v Moravskih Toplicah. Tamkajšnji vodni park slovi predvsem po adrenalinskih doživetjih, s svojo ponudbo pa navdušuje tudi tiste, ki si želijo le mirne sprostitve v zdravilni, črni termomineralni vodi.

Na zabavne dogodivščine v Terme Olimia

aqualuna4.jpg
ponedeljek, 8. julij 2019

Ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija se je preteklo soboto ponovno odpravila odkrivat ponudbo slovenskih kopališč.  Tokrat se je ustavila v občini Podčetrtek, kjer tamkajšnje Terme Olimia že od nekdaj veljajo za odlično počitniško točko, njihova okolica pa ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Terme Ptuj so svetovne

Termalni Park, Terme Ptuj
sreda, 26. junij 2019

Še ena vroča sobota je bila odlično izhodišče za vnovično potepanje ekipe oddaje Dobro jutro, Slovenija. Ta se je v okviru akcije Naj kopališče tokrat odpravila raziskovat ponudbo Term Ptuj. Na lastne oči so se prepričali, da tam goste privabljajo z urejenim bazenskim kompleksom in odlično gostinsko ponudbo.

Oddih za vso družino v Zdravilišču Radenci

zdravilišče radrenci
torek, 18. junij 2019

V minulih dneh smo končno dolčakali visoke, poletne temperature. In te so kot nalašč za odkrivanje slovenskih kopališč, pa naj gre za morska, rečna, termalna, bazenska ali druga. Ker je izbor za naj slovenska kopališča v polnem teku, se je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« odpravila na kopališče, natančneje v Zdravilišče Radenci.

Na poletno dogodivščino v Terme Čatež

catez_julij_15.jpg
sreda, 12. junij 2019

Pretekli vikend je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« ponovno izkoristila za vodna doživetja. Odpravili so se v že večkrat preizkušeno destinacijo – Terme Čatež. Tam vsako leto poskrbijo za nova doživetja v vodi in ob njej. Da bo tudi letos pestro in zabavno je ekipo prepričala simpatična Alenka Mokrovič Pogačar.

NAJ KOPALIŠČE: Terme Paradiso – rajsko razvajanje za vse generacije

paradiso
sreda, 5. junij 2019

Vročo poletno soboto si je ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija rezervirala za razvajanje v najmlajših slovenskih termah.  Tokrat se je v okviru akcije Naj kopališče namreč odpravila v Posavje, kjer je preverila kaj obiskovalcem ponujajo Terme Paradiso v Dobovi.

Znani so prejemniki naziva Naj wellness 2018/19

Naj wellness
sreda, 24. april 2019

Tudi letos so ljubitelji centrov dobrega počutja s pomočjo turistično informativnega portala www.dj-slovenija.si izbirali wellness centre, ki so skozi celotno sezono najbolj navduševali s svojo urejenostjo in ponudbo.

Smučarski center Golte z ambicioznimi načrti

golte1
petek, 22. februar 2019

V času zimskih počitnic smo obiskali Smučarski center Golte nad Mozirjem, ki se ponaša s sodobnim štiri zvezdinčnim hotelom na 1.400 metrih, do recepcije katerega vas pripelje kar nihalka. Prihodnje leto bodo obeležili že 50 obletnico delovanja. Preverili smo trenutno stanje in razmere na smučišču, z novim direktorjem Mitjem Terčejem pa spregovorili tudi o prihodnjih investicijah in načrtih. Kljub temu, da je bilo ta dan na smučišču preko 1000 obiskovalcev, na žičniških napravah daljših vrst ni bilo, proge ob spomladanskih temperaturah pa so še vedno dobro urejene.

Hotel Slon – 5* storitev v 4* hotelu

Hotel Slon
četrtek, 21. februar 2019

Eno glavnih poslanstev Društva turističnih novinarjev Slovenije je promovirati slovensko turistično ponudbo tako med domačimi kot tujimi gosti, pogosto pa se člani znajdemo pred dilemo, ko nas prav slednji povprašajo po priporočilu za nastanitev v našem glavnem mestu, saj izkušnje iz prve roke pač nimamo. To je bil tudi razlog za organizacijo serije obiskov znamenitih ljubljanskih hotelov, med katerimi je svoja vrata kot prvi odprl Hotel Slon, ki ponaša s kar 460 letno zgodovino in velja za najstarejši hotel v Sloveniji.

NAJ SMUČIŠČE: Zimska zabava na smučišču Kreischberg

Kreischebrg
ponedeljek, 14. januar 2019

Z novim letom je ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija pričela z raziskovanjem ponudbe smučišč v Sloveniji in bližnji okolici. Najprej so pokukali čez mejo na smučišče, ki se rado pohvali z zajamčeno snežno odejo, smučišče Kreischberg. Smučišče je pravi raj tudi za deskarje, ljubitelje teka na smučeh in pohodnike.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije