salomon ženske

Salomon S/MAX W – najboljše ženske smuči

Datum: ponedeljek, 15. februar, 2021

Nova kolekcija Salomonovih smuči prinaša najboljše ženske smuči doslej. Smuči Salomon S/MAX W so ustvarjene za ženske, ki iščejo stabilnost in užitke v zavojih. Nastale so kot plod temeljite analize in razumevanja potreb smučark, inženirska ekipa pa je ustvarila popolno ravnovesje med lahkotnostjo in ostrino. Nov kalup in sendvič konstrukcija s polnim dvojnim jedrom sta poskrbela za lažje, a nič manj zmogljive smuči.

Smuči Salomon S/MAX W maksimalno zarežejo v snežno podlago, zato lahko z njimi samozavestno napadete katerokoli strmino. Za slalomsko tehniko specializiran robnik Edge Amplifier namreč zagotavlja kar 30 odstotkov večji oprijem in izkoristek energije tudi v najkrajših zavojih, hkrati pa smuči ohranjajo pravo količino upogiba pod vezjo za večjo odzivnost in okretnost. Z njimi bo zahteven tečaj slaloma postal veselica, preprost cik-cak spust po vaših najljubših zasneženih bregovih pa bo vedno znova narisal nasmešek na obraz.

Pod črto so Salomon S/MAX W vsestranske smuči za celodnevne užitke na urejenih smučarskih terenih. Takoj ko nanje stopite v smučarskih čevljih, imate vse, kar potrebujete za izpeljavo popolnega zavoja.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije