Salomon spro

Salomon S/PRO HV – skrajno udoben smučarski čevelj za celodnevne užitke na snegu

Datum: četrtek, 18. februar, 2021

Smučarski čevelj S/PRO HV prinaša vrhunske lastnosti Salomonovega legendarnega čevlja S/PRO tudi smučarjem s širšimi stopali. Ustvarjen je za smučarje, ki iščejo udobje in vrhunsko prileganje stopalu, z jasnim ciljem – uživanjem med celodnevnimi spusti po belih strminah.

Zelo udobni, odzivni in slabega 1,8 kilograma težki smučarski čevlji Salomon S/PRO HV so popolna izbira za vse smučarje, ki se želijo med celodnevno rekreativno vožnjo počutiti zelo prijetno. V njih so inženirji izredno uspešno združili udobje, potrebno za celodnevno uživanje na snegu, z učinkovitim prenosom energije.

Za bolj prijeten občutek med smučanjem je Salomon izdelal novo konstrukcijo školjke, ki je ojačana s steklenimi vlakni, kar čevlju daje večjo agilnost in lahkotnost ter zagotavlja odličen prenos moči na robnike. Notranji čevelj, pomenljivo poimenovan kar My CustomFit 3D Comfort, je izdelan iz obstojne pene, ki bo isto raven udobja ohranjala dlje časa. Notranji čevelj se bo med segrevanjem, torej ob stiku s telesno temperaturo, zmehčal in prevzel obliko smučarjevega stopala, gležnjev in pete. Dobesedno objel bo nogo. Smučarski čevlji Salomon S/PRO HV so zato nadvse primerni za vse rekreativne smučarje, ki se želijo med celodnevno rekreativno smuko počutiti prijetno in udobno.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije