Savinjska

Dogodki:

hotel grof

Hotel Grof Vransko – nova zelena nastanitev v dolini zelenega zlata

Datum: sreda, 9. september, 2020

Ob lokalno in mednarodno prepoznavnem gostišču v Savinjski dolini se je v mesecu juliju odprl nov 4* hotel Grof. Z zavezanostjo trajnostnemu razvoju je hotel pridobil trajnostni certifikat Zeleni ključ.

Ob avtocesti A1 (Maribor–Ljubljana), le streljaj od izvoza Vransko, ob gostišču z že odmevno lokalno in mednarodno prepoznavnostjo, se je v mesecu juliju 2020 odprl nov, 4* hotel – hotel Grof. Hotel je namenjen vsem tistim, ki iščejo umirjen oddih na dobri lokaciji v zelenem okolju, prostor za organizacijo poslovnega dogodka ali idejo za rekreativno družinsko doživetje z domačim kulinaričnim pridihom.

Zaposleni v hotelu so prepričani, da je družbena odgovornost vsakega od njih, da naslednjim generacijam zapustijo zdravo okolje. Ker spoštujejo naravo in jo imajo radi, so se zavezali k ohranjanju trajnostnega razvoja, zmanjševanju okoljskih bremenitev ter intenzivnemu povezovanju z lokalnimi ponudniki Savinjske doline. Svojo zeleno politiko so v mesecu avgustu tako nadgradili in pridobili trajnostni certifikat Green Key / Zeleni ključ za namestitve, vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji.

S pridobitvijo znaka se je tako novi hotel na slovenskem, evropskem in globalnem trgu tudi formalno pozicioniral kot okolju in družbi prijazna namestitev. V prihodnjem letu pa imajo načrt pridobiti tudi znak kolesarskega hotela, saj že imajo visoke kolesarske trženjske standarde in dobro razvito ponudbo za kolesarjenje v Spodnji Savinjski dolini, ki jo nenehno dopolnjujejo in izboljšujejo.

Vir in foto: Hotel Grof

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije