Savinjska

Dogodki:

MOS

Kljub trudu največjega sejemskega dogodka, 53. MOS-a, letos ne bo

Datum: sreda, 22. julij, 2020

MOS bi letos zabeležil svojo 53. obletnico delovanja. Največjo poslovno-sejemsko prireditev Slovenije, 53. MOS, so letos zaradi nepremostljivih ovir, povezanih s koronavirusom SARS-CoV-2, po posvetovanju s pristojnimi inštitucijami primorani dokončno odpovedati.

MOS je 52. let zapored predstavljal osrednjo poslovno-sejemsko prireditev Slovenije. Številna slovenska in tuja podjetja so si z razstavljanjem na MOS-u zagotavljala veliko večino letnega prometa in širila poslovne kontakte. Organizatorji so vsako leto znova zagotavljali popolno podporo in vrhunsko izvedbo sejma. Celotna ekipa je delovala v skladu s trdnimi vrednotami in vizijo, ki je več kot 50 let ustvarjala nepozabne sejemske dogodke.

Ne glede na neizbežno odpoved 53. MOS-a pa verjamejo, da že prihodnje leto predstavlja nov začetek. V mislih že namreč načrtujejo popolno izvedbo MOS-a in drugih sejemskih dogodkov v letu 2021, za katere so prepričani, da bodo lahko ponovno zaživeli v vsej svoji mogočnosti. Leto 2020 si bomo za vedno zapomnili kot leto vseobsežnih pretresov, ki so se prikradli v vsako poro ne le slovenske, temveč tudi svetovne javnosti.

V prvi vrsti so odločitev sprejeli zaradi zagotavljanja zdravstvene varnosti, pa tudi zaradi želje, da MOS ohrani kakovostno identiteto, ki omogoča razstavljavcem uspešno promocijo širši javnosti.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije