Savinjska

Dogodki:

aqualuna4.jpg

Na zabavne dogodivščine v Terme Olimia

Datum: ponedeljek, 2. julij, 2018

Ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija se je preteklo soboto ponovno odpravila odkrivat ponudbo slovenskih kopališč.  Tokrat se je ustavila v občini Podčetrtek, kjer tamkajšnje Terme Olimia že od nekdaj veljajo za odlično počitniško točko, njihova okolica pa ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Vreme ni ovira

V poletnem času je v Termah Olimia vedno živahno in zabavno. Čakajo vas številne vodne atrakcije, kot so vodne drčn, bazen z valovi, za najbolj drzne pa seveda tobogan King Kobra, letos pa tudi novost Giant slide, ki bo poskrbel za novo doživetje in pravšnjo dozo adrenalina. Vrata je Aqualuna odprla na prvi poletni dan in bo vsak dan odprta od 8:00 do 20:00 ob sobotah in nedeljah, čez teden pa od 9:00 dalje.

Z vami je ves dan ekipa animatojrev, ki s številnimi vodnimi igrami, Aqua zumbo, vodno aerobiko, zlatokopom, otroškimi delavnicami, odbojko na mivki in še čem.

Vreme te dni sicer ni najbolj naklonjeno kopanju na prostem, zato v Termah Olimia že nestrpno pričakujejo vroče poletne dni. »Sicer pa pri nas tudi z vremenom ne bo težav, saj je alternativa Termalija Family Wellness, kjer je bazen pokrit, prav tako pa ponuja zabavo za vso družino vsak dan v tednu,« je ekipi zaupala Petra Debelak, vodja animacije in dodala, da so poleg ugodnih cen poskrbeli tudi za bogato animacijo.

 

Nora zabava v vodi in ob njej

Kopanje, plavanje, nore vožnje po toboganih, zabava ... vse to je pričakuje obiskovalce Aqualune. "Z vami je ves dan ekipa animatojrev, ki s številnimi vodnimi igrami, Aqua zumbo, vodno aerobiko, zlatokopom, otroškimi delavnicami, odbojko na mivki in še čem," je ekipi zaupala Petra Debelak, vodja animacije in zagotovila, da gostom v Aqualuni nikoli ni dolgčas. "Letos pridejo na obisk čarovniki, štorasta klovna, ekipa fun 4 you, ki bo prapravila XXL pikado in pravo vodno zabavo."

Cene vstopnic vključujejo vse bazene, tobogane, ležalnike in senčnike, lahko pa se odločite tudi za kombinacijo kopanja s kosilom. Odlično znajo poskrbeti tako za lačno kot za žejne goste, tako da hladilne torbe brez skrbi pustite doma.

 

Glasuj za Naj kopališče 2018 tukaj!

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije