Savinjska

Dogodki:

Aqualuna-Terme-Olimia-Podcetrtek-Slovenia.jpg

Naj kopališče: Aqualuna – kopališče za vse generacije

Datum: ponedeljek, 13. julij, 2020

Medtem ko so se v soboto kolone vozil vile proti morju, se jim je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« izognila tako, da so ubrali drugačno pot. Zapeljali so se proti vzhodu države in pristali v občini Podčetrtek, kjer tamkajšnje Terme Olimia že od nekdaj veljajo za odlično počitniško točko vedoželjnih, avanturističnih in kulinaričnih turistov, ki radi pogledajo tudi čez rob bazena in si privoščijo nadvse zanimive počitnice. Letos bodo te sicer malo drugačne, kot smo jih vajeni, a v Aqualuni zatrjujejo, da ne bodo zato nič manj zabavne.

Ko šola vrata zapre, jih Aqualuna odpre

Kot je ekipi zaupala Petra Debelak, vodja animacije je v Aqualuni tudi te dni živahno in veselo kot nekoč. Seveda pa se tudi pri njih ne morejo izogniti posebnim varnostnim zahtevam. Število kopalcev omejeno, zato tistim, ki jih planirajo obiskati priporoča, da, zlasti ob vikendih, pred obiskom preverijo kakšna je zasedenost termalnega parka. Znotraj parka bo seveda potrebno upoštevati vsa varnostna navodila, razkuževanje, razdalje med kopalci in podobno. So pa vsi tobogani in ležalniki pripravljeni za goste, čaka vas tudi valovalni bazen z najvišjimi valovi v Sloveniji, vznemirljive vodne drče, številne  steze za spuste, za najbolj drzne pa seveda znameniti tobogan King Kobra, najbolj divji tobogan v Sloveniji.

Zabava, sprostitev in rekreacija zagotovljena

aqualuna_2500.jpgKot je še povedala Debelakova, bo letos nekoliko sprememb pri animaciji in prireditvah na bazenu. Tu bodo bolj pozorni na razdalje med kopalci, kljub temu pa v juliju in avgustu pripravljajo vodno aerobiko, tek po vodni blazini, tekmovanje v hitrostnem drčanju, odbojko na mivki,…

Termalni park za vse generacije

Aqualuna je res termalni park za vse generacije. Namreč za vrati parka vas čakajo številne priložnosti družinsko zabavo, druženje in sprostitev. Npr. če se želite sprostiti, si lahko izberete relax bazen – sprostitveni bazen s hidrozračnimi masažami in vodnim slapom. Za najmlajše imamo številne otroške bazene z otroškimi drčami, tobogani, trdnjava za otroke, prekucna vedra, vodne pištole, plezalne mreže, vodni izbruhi in še marsikaj. Posebnost Aqualune pa je Aqua safari, kjer si lahko ogledati živali v naravni velikosti. Skratka, veliko zabave za vse starostne skupine.

Zanimiva tudi okolica

V neposredni bližini parka se nahaja petzvezdični Kamp Natura, kjer so lani uredili 29 novih parcel z elektriko in TV signalom. Na voljo sta tudi dva prostora za žar in posedanje in prijetno večerno kramljanje. Poleg kampa je tudi glamping Olimia Adria Vilage, ki ponuja bivanje v luksuznih šotorih.

Več informacij o ponudbi, najdete na njihovi spletni strani.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije