Savinjska

Dogodki:

plaža velenje

Pljusk 2018 je pred vrati

Datum: petek, 22. junij, 2018

Pljusk v letošnje poletje na Velenjski plaži bo tudi tokrat izjemno atraktiven. Vodni spektakel, ki bo potekal v soboto, 23. junija, v okviru Skoka v poletje, bodo znova popestrili ekstremni športniki, ki se bodo pognali po skakalnici in zablesteli v zraku. Od 10. do 14. ure bodo za vse obiskovalce omogočili skoke na mokri in suhi skakalnici.

Kvalifikacije se bodo pričele ob 15. uri, zmagovalce pa bo ob 20. uri razglasil župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič. Dan bodo zaključili s koncertom skupine Šank Rock.

Skejterji, rolkarji, kolesarji s kolesi BMX in še drugi se bodo lahko na Pljusku na Velenjski plaži spustil po skakalnici in pljusknil v vodo. Suhi del skakalnice ob gladini jezera bo tako namenjen ekstremnim skokom v vodo, ki bodo skušali žirijo znanih obrazov prepričati, da je njihov skok najatraktivnejši.

Da pa ne bosta dogodek in skakalnica zastrašujoča, bo poskrbel tudi "mokri" del skakalnice, po katerem se bodo lahko v vodo pognali navdušenci nad adrenalinom vseh starosti. Skoke bodo omogočili tudi v nedeljo, 24. junija, od 11. do 20. ure, ko bo na Velenjski plaži potekal Beach food festival.

V soboto pričakujejo tudi člane svetovno znane akrobatske skupine Dunking Devils ter člani Urban Roofa. V žiriji, ki bo ocenjevala najbolj atraktivne skoke, pa bodo sedeli Tim Kevin Ravnjak, Gloria Kotnik in Timotej Lampe Ignjić.

Najboljše skoke na mokri in suhi skakalnici ter najboljši "ploh" bo ob 20. uri razglasil župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič.

Dan bodo sklenili s koncertom skupine Šank Rock, ki ga omogoča Gorenje Group, vse skupaj pa prav zagotovo velja kot zagotovilo, da se bo zabava na plaži na predzadnjo junijsko soboto, zavlekla še dolgo v noč. Kot predskupina bo na oder stopila velenjska skupina Klinični testiranci.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije