Savinjska

Dogodki:

danijela.jpg

Razvajaj se v Velenju

Kdaj: sreda, 8. marec 2017 - nedelja, 12. marec 2017

Mestna občina Velenje v sodelovanju s SAŠA inkubatorjem že četrto leto zapored ob dnevu žena pripravlja projekt Razvajaj se v mestu, s katerim želijo v mestno središče privabiti čim več občanov in tudi drugih obiskovalcev.

 

K sodelovanju so povabili lokale, ki imajo svoje prostore v središču mesta, da v času od 8. do 12. marca pripravijo posebno ponudbo za žene. Povabilu se je odzvalo je več kot 30 gostincev, trgovcev in obrtnikov. Njihovo ponudbo predstavljajo v zgibanki, ki so jo izdali ob tej priložnosti.

V okviru projekta bodo v soboto, 11. marca 2017, ob 10. uri na ploščadi pred Centrom Nova pripravili tudi modno revijo. Dekleta in žene bodo na to sobotno dopoldne razveselili tudi s cvetjem. Svoj glasbeni program bodo obiskovalcem modne revije predstavili člani vokalne Skupine Eros, nogometaši Nogometnega kluba Rudar Velenje pa bodo delili vstopnice za nogometno tekmo.

V petek, 10. marca, se bo ob 20. uri v Rdeči dvorani Velenje pričel 5. tradicionalni koncert ob dnevu žena Z glasbo za lepši jutri. Nastopil bo Petar Grašo z Danijelo, kot posebni gostje pa bodo na koncertu sodelovali člani Šaleškega študentskega okteta.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije