Savinjska

Dogodki:

Terme Olimia

NAJ KOPALIŠČE: Stari gremo na safari!

Datum: sreda, 30. junij, 2021

Na vroč sobotni dan je ekipa Dobro jutro, Slovenija zagotovo sprejela pravo odločitev, ko je obiskala Podčetrtek oziroma Aqualuno v Termah Olimia. Le-te nudijo ogromno možnosti za pravo poletno ohladitev - kopanje, zabava, spuščanje po drčah in nenazadnje ogromen safari park, ki navdušuje tako otroke kot odrasle.

V teh dneh kljub Covidu v Termah Olimia vlada pravo poletno vzdušje. Vsi tisti, ki še ne veste kam in kako v vročih poletnih dneh, boste v spodnjih vrsticah zagotovo našli primeren predlog zase, saj imajo v Podčetrtku in Termah Olimia  v vsakem letnem času vedno veliko za pokazati in ponuditi. Že sam kraj z vasico Olimje navdušuje s svojo podobo.  Na svoj račun pridejo tudi športniki, pohodniki, kolesarji, ki lahko raziskujejo kraj, saj se tukaj najde veliko urejenih kolesarskih in pešpoti. Poleg tega pa je tukaj tudi dovolj drugih možnosti rekreacije - urejena so teniška igrišča, možnost igranja košarke, odbojke na mivki.

Popolna ponudba za vodne užitkarje, ljubitelje narave in športne navdušence

S sproščanjem ukrepov je čas, da se sprostimo tudi ljudje. "Vidimo, da je želja gostov po sprostitvi velika, zato se za sezono ne bojimo, če bodo le epidemiološke razmere ostale v podobnih okvirih, kot so trenutno. Pri nas vedno stremimo k raznoliki ponudbi, tako da vsak najde nekaj zase. Ljubitelji vode in adrenalina lahko uživajo v naših bazenskih kapacitetah v termalnem parku Aqualuna, ki velja za pravo poletno zabavišče, saj se tam lahko zabavajo na 16-ih toboganih, bazenu z valovi in mnogimi animacijami. Tistim, ki imajo raje malo bolj mirno preživljanje prostega časa priporočamo obisk centra Termalija ali malo bolj prestižnega velnes centra Orhidelia.  Za popolno sprostitev so na voljo tudi vrhunske storitve savna in wellness centra." je ekipi povadal Vasja Čretnik, vodja prodaje in marketinga ter dodal, da je med tednom je kopališče odprto od 9:00 do 20:00, med vikendi pa odprejo celo uro prej. Urejeno je tudi za parkiranje, tako da se na pot lahko odpravite brez skrbi.

Terme Olimia so torej prava destinacija tako za dnevni obisk, kot tudi za preživljanje krajših ali daljših počitnic. Prav tako, kot je raznolika njihova ponudba storitev, nudijo tudi različne možnosti nastanitvenih kapacitet. Družinam z malimi otroci priporočajo predvsem bivanje v apartmajih v apart hotelu Rosa, za vse, ki si želijo popolnega udobja pa sodoben hotel Sotelia.

Za vse, ki radi raziskujejo, obiskujejo lepo in neokrnjeno naravo so idealne urejene kolesarske in pešpoti Podčetrtka, skoraj obvezen je tudi obisk vasi Olimje,  s tretjo najstarejšo lekarno v Evropi, znamenitim samostanom in čokoladnico. Priporočamo pa tudi ogled farme jelenov – Jelenov greben.  

Aqua Safari in počitnice polne doživetij

V Termah Olima za otroke ponujajo posebno atrakcijo, ki ji rečejo tudi živalsko dobra zabava, saj se ni potrebno odpraviti na safari v Afriko, dovolj je, da se obiskovalci pripeljejo v Podčetrtek, kjer lahko spoznajo preko 100 živali razstavljenih v naravni velikosti in pravega videza. Obiskovalci lahko vidijo kako velik je v resnici afriški slon, kako visoke so žirafe, kako dolgi so krokodili, spoznajo kače, leve, nilske konje, ... vse živali, ki jih je dejansko moč srečati na pravem safariju. Ob vseh živalih pa so postavljene tudi informativne table na katerih so zanimive inforamcije – v katerem delu sveta te živali živijo, kaj jedo, koliko mladičev imajo, kako dolgo živijo ipd. Pripravili so tudi posebne pakete z imenom "Stari, gremo na safari", ki so tako cenovno kot tudi vsebinsko vsebinsko zanimivi - preverite na  www.terme-olimia.com

 

 

 


© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije