Savinjska

Dogodki:

HotelA

V Žalcu odprt nov štirizvezdnični hotel A

Datum: sreda, 28. avgust, 2019

Konec prejšnjega tedna je prve goste sprejel nov štirizvezdični hotel A v Arji vasi. Hotel ima 50 sob ter štiri dodatne za najbolj zahtevne goste in gostom nudi udobje, sprostitev in odlično storitev. Uradno ga bodo uradno odprli v začetku septembra.

Hotel A je zasnovan na podlagi modernih arhitekturnih smernic s 4 zvezdicami, namenjen je vsem vrstam gostov, od manj do najbolj zahtevnih. Hotel premore 54 sob, od tega štiri narejene po meri najzahtevnejših gostov. Del sob je prilagojenih tudi športnikom. Gostinski del hotela lahko sprejme do 100 gostov.

V hotelu je tudi wellness center s savnami in fitnesom ter konferenčna soba za 60 oseb. Hotel, ki je v lasti žalskega podjetnika Enesa Draganovića, trenutno zaposluje 22 ljudi.

Vrednost naložbe je ocenjena na 5,8 milijona evrov. Uradno odprtje Hotela A bo v začetku septembra. Hotel bo vodil Zoran Podkoritnik. Vrednost naložbe je ocenjena na 5,8 milijona evrov. Medtem ko hotel začenja z obratovanjem, pa so že stekle tudi priprave na drugo fazo. Ta predvideva izgradnjo gostinskega objekta s kavarno, slaščičarno, picerijo in restavracijo. Sledila bo še gradnja bencinskega servisa.

Vir:STA

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije