Skok v tujino

Nazaj na rubriko Skok v tujino
Obertauern_Winter_27_2.jpg

Družinam prijazen smučarski program na smučišču Obertauern

Datum: petek, 14. oktober, 2016

S privlačnim celovitim paketom 'Bobbyjeva snežna pustolovščina' (Bobby's Schneeabenteuer') bo smučarskemu naraščaju na igriv in uspešen način predstavljeno smučanje in deskanje - in sicer pod karseda ugodnimi in družinam prijaznimi pogoji.


Beli snežni zajec Bobby je maskota mladih zimskih športnikov, zato je otroškim smučarskim programom posodil svoje ime. 'Bobbyjeva snežna pustolovščina' je za otroke do šestega rojstnega dneva na voljo za le 199 evrov na otroka. Paket obsega pet celih dni smučarskega tečaja ali pet polovičnih dni deskarskega tečaja, smučarsko vozovnico za čas tečaja, izposojo opreme za šest dni, namestitev otroka v sobi staršev vključno z enako oskrbo ter prevozom z in na letališče Salzburg. Otroci lahko sodelujejo tudi v otroškem programu, na željo pa je mogoče rezervirati tudi opoldansko varstvo.


Aranžma za otroke od šest let pa do petnajst let stane 279 evrov na otroka. Ponudba storitev za tečaje ter izposojo opreme je enaka kot pri najmlajših, pri prevozu z letališča Salzburg do Obertauerna in nazaj pa popust znaša 15 % na otroka. Namesto namestitve v sobi staršev za otroke v tej starostni skupini ponudniki, ki sodelujejo v programu ‚Bobby‘, nudijo cenovno ugodno namestitev.


Ponudbo 'Bobbyjeva snežna pustolovščina' je v tednih od 7. do 28. januarja 2017 ter od 15. do 22. aprila 2017 mogoče rezervirati do sedem dni pred prihodom, smučarski oz. deskarski tečaji pa se vedno pričnejo na nedeljo ali ponedeljek. Na spletni strani www.obertauern.com najdete prenočišča, ki sodelujejo v programu 'Bobby'.


Zaradi edinstvene lege kraja Obertauern v osrčju 'snežne sklede' s progami v vse smeri neba je zimska zabava za družine še pestrejša. Ker je od namestitve do žičniških naprav vedno le nekaj zavojev, smučarski avtobus kot tudi korakanje s težko opremo tu odpadeta. Kdor je na počitnicah z otroki, bo znal to še posebej ceniti. Otroški poligon kot družinski smučarski park medvedka Bibo, otroška oskrba in otroško varstvo za malčke v gorah so nadaljnje storitvene ponudbe za sproščen in športen družinski dopust na smučišču Obertauern.


Natančnejše informacije in podrobnosti na www.obertauern.com

Oglasno spročilo

Nazaj na rubriko Skok v tujino

Najnovejše v tej rubriki

Nomago uvedel prvo redno povezavo z zagrebškim letališčem

nomago
petek, 17. januar 2020

Nomago nadaljuje s širitvijo mednarodne mreže Nomago InterCity in uvaja prvo redno ter direktno avtobusno linijo, ki bo potnike iz Ljubljane in Novega mesta dnevno povezovala z letališčem v Zagrebu.

Air France bo s 1. januarjem 2020 proaktivno nadomestil 100 % emisij CO2 na vseh notranjih letih

letalo.jpg
ponedeljek, 6. januar 2020

Letalska družba Air France si že vrsto let prizadeva zmanjšati okoljski odtis in stremi k okoljsko odgovornemu delovanju na številnih področjih - posodabljanje letalske flote, ekološko letenje, zmanjšanje teže opreme na letalu, recikliranje odpadkov, odprava plastike za enkratno uporabo in še več. S 1. januarjem 2020 bo Air France postala ena prvih letalskih družb, ki bo proaktivno nadomestila 100 % emisij CO2, nastalih na notranjih letih.

Otvoritev pohodniške sezone Alpe Adria Trail 2019 – povabilo na pohod

alpe_adria_trail.jpg
torek, 14. maj 2019

Pohodniška sezona na poti Alpe Adria Trail se vsako leto uradno otvori z organiziranim pohodom in ta bo letos 18. maja na Avstrijskem Koroškem v Milštatskih Alpah od Sommeregger Hütte do Lammersdorfer Hütte.

Nova dnevna letalska povezava z Moskvo

ponedeljek, 12. november 2018

V okviru zimskega voznega reda je potnikom na voljo nova dnevna letalska povezava z Moskvo. Prevoznik Aeroflot se po petnajstih letih vrača na ljubljansko letališče z letalom Sukhoi Superjet 100. Prvo letalo je na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana pristalo 28. oktobra.

Kempinski Hotel Adriatic otvoril luksuzno plažo

plaza savudrija
torek, 26. junij 2018

Srbska družba MK Group je v petetklem tednu pripravila gala odprtje prenovljene plaže hotelskega letovišča Kempinski Adriatic v Savudriji, o katerem je umaški župan Vili Bassanese izjavil, da je to najrazkošnejše in najlepše urejeno kopališče v Istri. Luksuzna plaža ponuja pogled na lepote hrvaške, slovenske in italijanske obale.

Bakar bike

Kolesarjenje
sreda, 23. maj 2018

V soboto, 26. maja 2018 bo potekal že 6. zaporedni rekreativni kolesarski dogodek pod imenom Bakar Bike, ki bo letos tudi turistično in poučno obarvan. Cilj tega dogodka je promovirati mesto Bakar kot »outdoor« destinacijo ter spoznavati udeležence kolesarjenja z lepotami narave in kulturno zgodovinsko dediščino.

Božična prestolnica ob Vrbskem jezeru: Celovec stavi na zgodovino, dobro vzdušje in družino

celovec_bozic.png
petek, 10. november 2017

30 zgodb najslavnejšega avstrijskega pisatelja pravljic Folkeja Tegetthofferja, najboljši pevski zbori na dvorišču Deželne hiše, »stari božič« na Stolnem trgu/Domplatz z obrtno umetnostjo in adventni cirkus v vzhodnem zalivu Vrbskega jezera skupaj s kombiniranimi vstopnicami za Minimundus in vožnjo z ladjo: dogajanje v Celovcu še nikoli ni bilo tako pestro, kot bo letos med 18. novembrom in božičem. Vse to pa si boste lahko priklicali v digitalni obliki z aplikacijo »City Guide Klagenfurt«.

Tomislav Bralić in Intrade bodo v Puli okronali svojo kariero

intrade
ponedeljek, 24. julij 2017

Tomislav Bralić in klapa Intrade obeležujejo že krepkih 32 let fantastične glasbene kariere in v tem času so osvojili že vse Arene, razen ene. Zadnja, najprestižnejša bo osvojena 4. avgusta v kultni pulski Areni, zato bo to še posebno velik in pomemben dogodek, ki bo obeležil njihovo dolgoletno kariero na prav poseben način.

Na avstrijskem Štajerskem bodo osredotočeni na družine

štajerska_logo
sreda, 7. december 2016

S posebno osredotočenostjo na družine in smučarski podmladek, številne množične mednarodne prireditve, kulinariko avstrijske Štajerske, ki se je povsem zapisala kakovosti v smučarskih kočah, in nadaljnje znatne investicije turističnih ponudnikov je avstrijska Štajerska kar najbolje pripravljena na prihajajočo zimsko sezono.

Mokrine vstopajo v novo smučarsko sezono

©EDWARD GROEGER_Kaernten Werbung_Nassfeld.jpg
ponedeljek, 28. november 2016

110 absolutno s snegom zagotovljenih kilometrov prog, najboljši v svojem razredu na podlagi različnih ocenjevalnih portalov in vedno med TOP 10 smučišči Avstrije… Kdor se torej odpravi v Mokrine, lahko veliko pričakuje. In bo kljub temu presenečen! Prva presenečenja 'Nice Surprises' namreč goste pričakujejo že ob uradnem začetku zimske sezone 7. decembra 2016.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije