Skok v tujino

Nazaj na rubriko Skok v tujino
Obertauern_Winter_27_2.jpg

Družinam prijazen smučarski program na smučišču Obertauern

Datum: petek, 14. oktober, 2016

S privlačnim celovitim paketom 'Bobbyjeva snežna pustolovščina' (Bobby's Schneeabenteuer') bo smučarskemu naraščaju na igriv in uspešen način predstavljeno smučanje in deskanje - in sicer pod karseda ugodnimi in družinam prijaznimi pogoji.


Beli snežni zajec Bobby je maskota mladih zimskih športnikov, zato je otroškim smučarskim programom posodil svoje ime. 'Bobbyjeva snežna pustolovščina' je za otroke do šestega rojstnega dneva na voljo za le 199 evrov na otroka. Paket obsega pet celih dni smučarskega tečaja ali pet polovičnih dni deskarskega tečaja, smučarsko vozovnico za čas tečaja, izposojo opreme za šest dni, namestitev otroka v sobi staršev vključno z enako oskrbo ter prevozom z in na letališče Salzburg. Otroci lahko sodelujejo tudi v otroškem programu, na željo pa je mogoče rezervirati tudi opoldansko varstvo.


Aranžma za otroke od šest let pa do petnajst let stane 279 evrov na otroka. Ponudba storitev za tečaje ter izposojo opreme je enaka kot pri najmlajših, pri prevozu z letališča Salzburg do Obertauerna in nazaj pa popust znaša 15 % na otroka. Namesto namestitve v sobi staršev za otroke v tej starostni skupini ponudniki, ki sodelujejo v programu ‚Bobby‘, nudijo cenovno ugodno namestitev.


Ponudbo 'Bobbyjeva snežna pustolovščina' je v tednih od 7. do 28. januarja 2017 ter od 15. do 22. aprila 2017 mogoče rezervirati do sedem dni pred prihodom, smučarski oz. deskarski tečaji pa se vedno pričnejo na nedeljo ali ponedeljek. Na spletni strani www.obertauern.com najdete prenočišča, ki sodelujejo v programu 'Bobby'.


Zaradi edinstvene lege kraja Obertauern v osrčju 'snežne sklede' s progami v vse smeri neba je zimska zabava za družine še pestrejša. Ker je od namestitve do žičniških naprav vedno le nekaj zavojev, smučarski avtobus kot tudi korakanje s težko opremo tu odpadeta. Kdor je na počitnicah z otroki, bo znal to še posebej ceniti. Otroški poligon kot družinski smučarski park medvedka Bibo, otroška oskrba in otroško varstvo za malčke v gorah so nadaljnje storitvene ponudbe za sproščen in športen družinski dopust na smučišču Obertauern.


Natančnejše informacije in podrobnosti na www.obertauern.com

Oglasno spročilo

Nazaj na rubriko Skok v tujino

Najnovejše v tej rubriki

Na ljubljanskem letališču kot osmi redni prevoznik nazaj easyJet

Letalo
ponedeljek, 3. avgust 2020

Po prekinitvi letenja zaradi epidemije virusa Covid-19 se je na Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana po več kot štirih mesecih vrnil priljubljeni nizkostroškovnik easyJet. Pred kratkim je obnovil lete v Berlin, danes pa bo opravil prvi let na londonsko letališče Gatwick.

Zopet direktna železniška povezava med Prago, Bratislavo in Ljubljano

Vlak
sreda, 1. julij 2020

Po dolgih letih so Češka, Slovaška in Slovenija zopet direktno povezane z vlakom. Podjetje RegioJet v sodelovanju s Slovenskimi železnicami s 30. junijem začenja z redno linijo, katera povezuje Prago in Bratislavo z Ljubljano.

Z ljubljanskega letališča kmalu tudi v Madrid, Kijev in Tel Aviv

letalo.jpg
četrtek, 12. marec 2020

V poletnem voznem redu, ki bo v letalskem prometu v veljavo stopil 29. marca, se na ljubljanskem letališču obeta kar nekaj novosti. Obstoječim 12 rednim prevoznikom se bo pridružilo pet novih – British Airways z leti na londonski Heathrow, Finnair v Helsinke, Israir Airlines v Tel Aviv, Windrose v Kijev in Iberia v Madrid.

Nova letalska linija iz Ljubljane v Luton

Letalo
torek, 3. marec 2020

Nizkocenovni prevoznik Easyjet bo po novem z ljubljanskega letel še na tretje londonsko letališče – po Stanstedu in Gatwicku še na Luton.

Nova letalska povezava Tel Aviv - Ljubljana

letalo.jpg
četrtek, 20. februar 2020

Slovenski turizem se je v tem tednu uspešno predstavil poslovni in splošni izraelski javnosti na sejmu IMTM v Tel Avivu. Slovenija je na tem trgu prepoznavna in vse bolj zaželena turistična destinacija, kar se v letošnjem letu pozitivno odraža z vzpostavitvijo nove letalske povezave Tel Aviv - Ljubljana prevoznika Israir Airlines.

Nova redna letalska linija med Kijevim in Ljubljano

Letalo
sreda, 12. februar 2020

Iz letališča Fraport so nam sporočili, da je ukrajinski letalski prevoznik Windrose najavil redno letalsko linijo med Kijevim in Ljubljano. Leti so že na voljo za booking v rezervacijskem sistemu.

STO dobila novo vodjo predstavništva v Avstriji

Zana Marijan
ponedeljek, 27. januar 2020

Na mesto vodje predstavništva Slovenske turistične organizacije (STO) v Avstriji je bila imenovana Žana Marijan, ki s 1. februarjem začenja svoj štiriletni mandat na Dunaju. Jan Ciglenečki, ki je predstavništvo STO vodil od leta 1998, slovenski turizem pa na Dunaju predstavljal že od leta 1994, s koncem letošnjega januarja odhaja v pokoj.

Nomago uvedel prvo redno povezavo z zagrebškim letališčem

nomago
petek, 17. januar 2020

Nomago nadaljuje s širitvijo mednarodne mreže Nomago InterCity in uvaja prvo redno ter direktno avtobusno linijo, ki bo potnike iz Ljubljane in Novega mesta dnevno povezovala z letališčem v Zagrebu.

Air France bo s 1. januarjem 2020 proaktivno nadomestil 100 % emisij CO2 na vseh notranjih letih

letalo.jpg
ponedeljek, 6. januar 2020

Letalska družba Air France si že vrsto let prizadeva zmanjšati okoljski odtis in stremi k okoljsko odgovornemu delovanju na številnih področjih - posodabljanje letalske flote, ekološko letenje, zmanjšanje teže opreme na letalu, recikliranje odpadkov, odprava plastike za enkratno uporabo in še več. S 1. januarjem 2020 bo Air France postala ena prvih letalskih družb, ki bo proaktivno nadomestila 100 % emisij CO2, nastalih na notranjih letih.

Otvoritev pohodniške sezone Alpe Adria Trail 2019 – povabilo na pohod

alpe_adria_trail.jpg
torek, 14. maj 2019

Pohodniška sezona na poti Alpe Adria Trail se vsako leto uradno otvori z organiziranim pohodom in ta bo letos 18. maja na Avstrijskem Koroškem v Milštatskih Alpah od Sommeregger Hütte do Lammersdorfer Hütte.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije