Skok v tujino

Nazaj na rubriko Skok v tujino
Obertauern_Winter_27_2.jpg

Družinam prijazen smučarski program na smučišču Obertauern

Datum: petek, 14. oktober, 2016

S privlačnim celovitim paketom 'Bobbyjeva snežna pustolovščina' (Bobby's Schneeabenteuer') bo smučarskemu naraščaju na igriv in uspešen način predstavljeno smučanje in deskanje - in sicer pod karseda ugodnimi in družinam prijaznimi pogoji.


Beli snežni zajec Bobby je maskota mladih zimskih športnikov, zato je otroškim smučarskim programom posodil svoje ime. 'Bobbyjeva snežna pustolovščina' je za otroke do šestega rojstnega dneva na voljo za le 199 evrov na otroka. Paket obsega pet celih dni smučarskega tečaja ali pet polovičnih dni deskarskega tečaja, smučarsko vozovnico za čas tečaja, izposojo opreme za šest dni, namestitev otroka v sobi staršev vključno z enako oskrbo ter prevozom z in na letališče Salzburg. Otroci lahko sodelujejo tudi v otroškem programu, na željo pa je mogoče rezervirati tudi opoldansko varstvo.


Aranžma za otroke od šest let pa do petnajst let stane 279 evrov na otroka. Ponudba storitev za tečaje ter izposojo opreme je enaka kot pri najmlajših, pri prevozu z letališča Salzburg do Obertauerna in nazaj pa popust znaša 15 % na otroka. Namesto namestitve v sobi staršev za otroke v tej starostni skupini ponudniki, ki sodelujejo v programu ‚Bobby‘, nudijo cenovno ugodno namestitev.


Ponudbo 'Bobbyjeva snežna pustolovščina' je v tednih od 7. do 28. januarja 2017 ter od 15. do 22. aprila 2017 mogoče rezervirati do sedem dni pred prihodom, smučarski oz. deskarski tečaji pa se vedno pričnejo na nedeljo ali ponedeljek. Na spletni strani www.obertauern.com najdete prenočišča, ki sodelujejo v programu 'Bobby'.


Zaradi edinstvene lege kraja Obertauern v osrčju 'snežne sklede' s progami v vse smeri neba je zimska zabava za družine še pestrejša. Ker je od namestitve do žičniških naprav vedno le nekaj zavojev, smučarski avtobus kot tudi korakanje s težko opremo tu odpadeta. Kdor je na počitnicah z otroki, bo znal to še posebej ceniti. Otroški poligon kot družinski smučarski park medvedka Bibo, otroška oskrba in otroško varstvo za malčke v gorah so nadaljnje storitvene ponudbe za sproščen in športen družinski dopust na smučišču Obertauern.


Natančnejše informacije in podrobnosti na www.obertauern.com

Oglasno spročilo

Nazaj na rubriko Skok v tujino

Najnovejše v tej rubriki

Aeroflot ponovno z ljubljanskega letališča v Moskvo

Letalo
sreda, 17. februar 2021

Po skoraj letu dni premora letenja zaradi epidemije covid-19 se na ljubljansko letališče vrača ruski prevoznik Aeroflot. V Moskvo bo sprva letel enkrat tedensko, če bodo razmere to omogočale, pa napoveduje dodajanje frekvenc v poletnem voznem redu.

Gradnja potniškega terminala na brniškem letališču se bliža koncu

Letalo
četrtek, 4. februar 2021

Na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana se zaključuje gradnja razširjenega potniškega terminala. 21 milijonov evrov vredna investicija teče skladno s terminskim planom. Do marca naj bi objekt dobil že končno podobo, sledila bodo testiranja in pridobivanje dovoljenj. Terminal bo tako nared sredi junija, prve potnike pa naj bi sprejel z julijem.

Mreža letalskih povezav zaradi epidemije močno okrnjena

Letalo
četrtek, 14. januar 2021

Z ljubljanskega letališča je trenutno mogoče neposredno poleteti v Frankfurt, Beograd in Istanbul. V zimskem voznem redu naj bi se vrnile še povezave v Pariz, London in Varšavo.

Kdaj in kam napovedani leti z Brnika

letalo.jpg
torek, 17. november 2020

Zaradi posledic epidemije virusa Covid-19 je letalski promet v Evropi in po svetu močno omejen. Datumi obnovitve letov in obseg letenja so v veliki meri odvisni od omejitev pri prehodih meja in drugih restriktivnih ukrepov v posameznih državah, pa tudi od okrevanja povpraševanja po letih.

V zimski sezoni z Brnika deset neposrednih letalskih povezav

Letalo
četrtek, 29. oktober 2020

Zaradi epidemije potniški letalski promet po Evropi že osmi mesec zapored beleži drastičen upad. Z Brnika bo v zimski sezoni po trenutnih napovedih deset letalskih povezav v devet evropskih držav ponujalo devet prevoznikov.

Osrednja turistična borza WTM letos na spletu

wtm_nagrade.jpg
torek, 27. oktober 2020

Ena največjih globalnih turističnih borz World Travel Market London bo v letošnjem letu potekala v virtualni obliki. Na voljo je še nekaj prostih mest za prijavo slovenskih turističnih ponudnikov.

Z Air France tudi pozimi vsak dan iz Ljubljane v francosko prestolnico

Letalo
petek, 2. oktober 2020

Pri Air France so pripravili zimski urnik letov, ki se lahko glede na negotove razmere v prihajajočih mesecih sicer še spremeni. Ljubljana ostaja dobro povezana s francosko prestolnico, saj bo letalski prevoznik tudi v začetku zimske sezone, od konca oktobra do januarja, obe glavni mesti povezoval enkrat dnevno.

Na ljubljanskem letališču kot osmi redni prevoznik nazaj easyJet

Letalo
ponedeljek, 3. avgust 2020

Po prekinitvi letenja zaradi epidemije virusa Covid-19 se je na Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana po več kot štirih mesecih vrnil priljubljeni nizkostroškovnik easyJet. Pred kratkim je obnovil lete v Berlin, danes pa bo opravil prvi let na londonsko letališče Gatwick.

Zopet direktna železniška povezava med Prago, Bratislavo in Ljubljano

Vlak
sreda, 1. julij 2020

Po dolgih letih so Češka, Slovaška in Slovenija zopet direktno povezane z vlakom. Podjetje RegioJet v sodelovanju s Slovenskimi železnicami s 30. junijem začenja z redno linijo, katera povezuje Prago in Bratislavo z Ljubljano.

Z ljubljanskega letališča kmalu tudi v Madrid, Kijev in Tel Aviv

letalo.jpg
četrtek, 12. marec 2020

V poletnem voznem redu, ki bo v letalskem prometu v veljavo stopil 29. marca, se na ljubljanskem letališču obeta kar nekaj novosti. Obstoječim 12 rednim prevoznikom se bo pridružilo pet novih – British Airways z leti na londonski Heathrow, Finnair v Helsinke, Israir Airlines v Tel Aviv, Windrose v Kijev in Iberia v Madrid.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije