Skok v tujino

Nazaj na rubriko Skok v tujino
mokrine.jpg

Mokrine ob začetku sezone presenečajo s številko 6, več storitvami in zabave

Datum: torek, 1. december, 2015

Mokrine s svojimi s snegom zagotovljenimi 110 kilometri prog in 30 žičnicami niso le največje smučišče na avstrijskem Koroškem, temveč so za svoje goste pripravile tudi številna nova presenečenja. Pričetek sezone bo potekal 4. decembra 2015, ko se bo vse vrtelo okoli teme „Ob 6. na progi“ .

Prijavite se in izkoristite ugodnost!

Kdor se bo do 8. decembra 2015 na naslovu www.nassfeld.at/6aufderpiste prijavil, na smučarski dan prejme na primer 6 € popusta na smučarsko vozovnico. Tudi za izposojo smučarske opreme bo na dan izposoje popust v višini 6 €. Obe akciji veljata do 24. decembra 2015. V času od 10. do 13. 12. 2015 številni partnerski ponudniki ponudbe „Ob 6. na progi“ svojim gostom zagotavljajo dodaten 16,66 % popust za namestitev. Željo po več pa vam bodo ta konec tedna vzbudila še nadaljnja presenečenja:

Kulinarični užitki visoko 6

Sladokuscem bo v petek, 11. 12. 2015, postreženo s prav posebno poslastico: meni s 6 hodi v najvišji restavraciji smučišča Kofelalm na nadmorski višini 1.900 m s pogledom na nočne Mokrine! Vključena je tudi romantična vožnja z žičnico Millennium-Express. Ta celotna ponudba je na voljo za senzacionalnih 66 evrov. 

Zavoj na postanek „5 + 1“

V gorskih kočah vzdolž nove "Route 66" vse zimske športne navdušence s ponudbo „Zavoj na postanek 5+1“ čaka še ena posebnost. Če v partnerski koči naročijo šest jedi in/ali pijač, gre najugodnejša na račun ponudnika! Prijavite se povsem preprosto na www.nassfeld.at/6aufderpiste, si prenesete kupon, ga natisnete in unovčite v času od 10. do 13. 12. 2015 v eni od partnerskih koč!

„Route 66“ - možnost 6 let brezplačnega smučarskega dopusta

Z novo 6-sedežnico „Rudnigsattel“ bo prvič z obratovanjem pričela proga „Route 66“. Ta izziv opravite tako, da se z vsemi 6-sedežnicami popeljete v enem smučarskem dnevu. Kaj vam to prinese? Z nekaj sreče 6 let zapored 6 dni smuke v Mokrinah! V nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki ima na svoji smučarski liniji izpisane vse zahtevane žičnice. V ta namen svojo osebno smučarsko linijo na enem od terminalov na smučišču natisnite in se do 24. 12. 2015 na naslovu www.nassfeld.at/route66 udeležite nagradne igre!

6 z velikanskimi kockami

Pri nenavadni nagradni igri z velikanskimi kockami imajo zimski športniki v petek, 11. 12., in v soboto, 12. 12.2015, prav tako možnost velikega zadetka. V obeh dneh bo tiste s srečno roko čakal kratek dopust vključno s smučarsko vozovnico na Mokrinah za 6 let.

Nova dnevna vozovnica po 10 evrov za otroke do 10

Mokrine pa nudijo še veliko več presenečenj, ki bodo zimski dopust spremenila v pravo zabavo, saj bodo gostje prihranili na času, živcih in denarju. Nova pobuda za lajšanje denarnice se imenuje „Kids Surprise“: otroci pod deset let vsako soboto dnevno smučarsko vozovnico prejmejo za privlačnih deset evrov.

Nice surprise

Obvezen smučarski servis ob začetku zimske sezone prejmete v Mokrinah povsem udobno in hitro neposredno ob progi. Brušenje robov in vroče voskanje je v servisnem smučarskem centru KofelCenter Madritsche ob postaji žičnice Millennium-Express  vse do božiča ob nakupu smučarske vozovnice na voljo brezplačno v senzacionalnih petih do desetih minutah. Zatem sledi ekspresna smučarska storitev po ugodnih osem evrov.

Presenetljivo moderno

Pri mladini in vseh spletno pismenih zimskih športnikih Mokrine ciljajo z najsodobnejšo infrastrukturo. Novost je tako imenovan Sistem storitev na licu mesta (Location Based Service System). Ta sistem vam podaja super ažurne in najpomembnejše informacije o smučišču glede na to, kje se trenutno nahajate. Med njimi namigi za postanek v koči, prireditve, obdajajoče dostopne točke na progi ali aktualne akcije. To je možno zahvaljujoč 20 dostopnim točkam WLAN, ki z enkratno prijavo odpirajo vrata hitremu in brezplačnemu internetu po celem smučišču.

Nazaj na rubriko Skok v tujino

Najnovejše v tej rubriki

Otvoritev pohodniške sezone Alpe Adria Trail 2019 – povabilo na pohod

alpe_adria_trail.jpg
torek, 14. maj 2019

Pohodniška sezona na poti Alpe Adria Trail se vsako leto uradno otvori z organiziranim pohodom in ta bo letos 18. maja na Avstrijskem Koroškem v Milštatskih Alpah od Sommeregger Hütte do Lammersdorfer Hütte.

Nova dnevna letalska povezava z Moskvo

ponedeljek, 12. november 2018

V okviru zimskega voznega reda je potnikom na voljo nova dnevna letalska povezava z Moskvo. Prevoznik Aeroflot se po petnajstih letih vrača na ljubljansko letališče z letalom Sukhoi Superjet 100. Prvo letalo je na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana pristalo 28. oktobra.

Kempinski Hotel Adriatic otvoril luksuzno plažo

plaza savudrija
torek, 26. junij 2018

Srbska družba MK Group je v petetklem tednu pripravila gala odprtje prenovljene plaže hotelskega letovišča Kempinski Adriatic v Savudriji, o katerem je umaški župan Vili Bassanese izjavil, da je to najrazkošnejše in najlepše urejeno kopališče v Istri. Luksuzna plaža ponuja pogled na lepote hrvaške, slovenske in italijanske obale.

Bakar bike

Kolesarjenje
sreda, 23. maj 2018

V soboto, 26. maja 2018 bo potekal že 6. zaporedni rekreativni kolesarski dogodek pod imenom Bakar Bike, ki bo letos tudi turistično in poučno obarvan. Cilj tega dogodka je promovirati mesto Bakar kot »outdoor« destinacijo ter spoznavati udeležence kolesarjenja z lepotami narave in kulturno zgodovinsko dediščino.

Božična prestolnica ob Vrbskem jezeru: Celovec stavi na zgodovino, dobro vzdušje in družino

celovec_bozic.png
petek, 10. november 2017

30 zgodb najslavnejšega avstrijskega pisatelja pravljic Folkeja Tegetthofferja, najboljši pevski zbori na dvorišču Deželne hiše, »stari božič« na Stolnem trgu/Domplatz z obrtno umetnostjo in adventni cirkus v vzhodnem zalivu Vrbskega jezera skupaj s kombiniranimi vstopnicami za Minimundus in vožnjo z ladjo: dogajanje v Celovcu še nikoli ni bilo tako pestro, kot bo letos med 18. novembrom in božičem. Vse to pa si boste lahko priklicali v digitalni obliki z aplikacijo »City Guide Klagenfurt«.

Tomislav Bralić in Intrade bodo v Puli okronali svojo kariero

intrade
ponedeljek, 24. julij 2017

Tomislav Bralić in klapa Intrade obeležujejo že krepkih 32 let fantastične glasbene kariere in v tem času so osvojili že vse Arene, razen ene. Zadnja, najprestižnejša bo osvojena 4. avgusta v kultni pulski Areni, zato bo to še posebno velik in pomemben dogodek, ki bo obeležil njihovo dolgoletno kariero na prav poseben način.

Na avstrijskem Štajerskem bodo osredotočeni na družine

štajerska_logo
sreda, 7. december 2016

S posebno osredotočenostjo na družine in smučarski podmladek, številne množične mednarodne prireditve, kulinariko avstrijske Štajerske, ki se je povsem zapisala kakovosti v smučarskih kočah, in nadaljnje znatne investicije turističnih ponudnikov je avstrijska Štajerska kar najbolje pripravljena na prihajajočo zimsko sezono.

Mokrine vstopajo v novo smučarsko sezono

©EDWARD GROEGER_Kaernten Werbung_Nassfeld.jpg
ponedeljek, 28. november 2016

110 absolutno s snegom zagotovljenih kilometrov prog, najboljši v svojem razredu na podlagi različnih ocenjevalnih portalov in vedno med TOP 10 smučišči Avstrije… Kdor se torej odpravi v Mokrine, lahko veliko pričakuje. In bo kljub temu presenečen! Prva presenečenja 'Nice Surprises' namreč goste pričakujejo že ob uradnem začetku zimske sezone 7. decembra 2016.

Z lastnim butlerjem v gore – samo na smučišču Turracher Höhe

butler_turacher
petek, 21. oktober 2016

Na Turracher Höhe se lahko zanesete na zanesljivo zasneženost, popolno pripravljene široke proge in idilično naravo z jezerom v središču pogorja Nockberge, poleg tega pa še na veliko mero kakovosti storitev, saj vas čaka lastni smučarski butler!

Družinam prijazen smučarski program na smučišču Obertauern

Obertauern_Winter_27_2.jpg
petek, 14. oktober 2016

S privlačnim celovitim paketom 'Bobbyjeva snežna pustolovščina' (Bobby's Schneeabenteuer') bo smučarskemu naraščaju na igriv in uspešen način predstavljeno smučanje in deskanje - in sicer pod karseda ugodnimi in družinam prijaznimi pogoji.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije