Skok v tujino

Nazaj na rubriko Skok v tujino
mokrine.jpg

Mokrine ob začetku sezone presenečajo s številko 6, več storitvami in zabave

Datum: torek, 1. december, 2015

Mokrine s svojimi s snegom zagotovljenimi 110 kilometri prog in 30 žičnicami niso le največje smučišče na avstrijskem Koroškem, temveč so za svoje goste pripravile tudi številna nova presenečenja. Pričetek sezone bo potekal 4. decembra 2015, ko se bo vse vrtelo okoli teme „Ob 6. na progi“ .

Prijavite se in izkoristite ugodnost!

Kdor se bo do 8. decembra 2015 na naslovu www.nassfeld.at/6aufderpiste prijavil, na smučarski dan prejme na primer 6 € popusta na smučarsko vozovnico. Tudi za izposojo smučarske opreme bo na dan izposoje popust v višini 6 €. Obe akciji veljata do 24. decembra 2015. V času od 10. do 13. 12. 2015 številni partnerski ponudniki ponudbe „Ob 6. na progi“ svojim gostom zagotavljajo dodaten 16,66 % popust za namestitev. Željo po več pa vam bodo ta konec tedna vzbudila še nadaljnja presenečenja:

Kulinarični užitki visoko 6

Sladokuscem bo v petek, 11. 12. 2015, postreženo s prav posebno poslastico: meni s 6 hodi v najvišji restavraciji smučišča Kofelalm na nadmorski višini 1.900 m s pogledom na nočne Mokrine! Vključena je tudi romantična vožnja z žičnico Millennium-Express. Ta celotna ponudba je na voljo za senzacionalnih 66 evrov. 

Zavoj na postanek „5 + 1“

V gorskih kočah vzdolž nove "Route 66" vse zimske športne navdušence s ponudbo „Zavoj na postanek 5+1“ čaka še ena posebnost. Če v partnerski koči naročijo šest jedi in/ali pijač, gre najugodnejša na račun ponudnika! Prijavite se povsem preprosto na www.nassfeld.at/6aufderpiste, si prenesete kupon, ga natisnete in unovčite v času od 10. do 13. 12. 2015 v eni od partnerskih koč!

„Route 66“ - možnost 6 let brezplačnega smučarskega dopusta

Z novo 6-sedežnico „Rudnigsattel“ bo prvič z obratovanjem pričela proga „Route 66“. Ta izziv opravite tako, da se z vsemi 6-sedežnicami popeljete v enem smučarskem dnevu. Kaj vam to prinese? Z nekaj sreče 6 let zapored 6 dni smuke v Mokrinah! V nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki ima na svoji smučarski liniji izpisane vse zahtevane žičnice. V ta namen svojo osebno smučarsko linijo na enem od terminalov na smučišču natisnite in se do 24. 12. 2015 na naslovu www.nassfeld.at/route66 udeležite nagradne igre!

6 z velikanskimi kockami

Pri nenavadni nagradni igri z velikanskimi kockami imajo zimski športniki v petek, 11. 12., in v soboto, 12. 12.2015, prav tako možnost velikega zadetka. V obeh dneh bo tiste s srečno roko čakal kratek dopust vključno s smučarsko vozovnico na Mokrinah za 6 let.

Nova dnevna vozovnica po 10 evrov za otroke do 10

Mokrine pa nudijo še veliko več presenečenj, ki bodo zimski dopust spremenila v pravo zabavo, saj bodo gostje prihranili na času, živcih in denarju. Nova pobuda za lajšanje denarnice se imenuje „Kids Surprise“: otroci pod deset let vsako soboto dnevno smučarsko vozovnico prejmejo za privlačnih deset evrov.

Nice surprise

Obvezen smučarski servis ob začetku zimske sezone prejmete v Mokrinah povsem udobno in hitro neposredno ob progi. Brušenje robov in vroče voskanje je v servisnem smučarskem centru KofelCenter Madritsche ob postaji žičnice Millennium-Express  vse do božiča ob nakupu smučarske vozovnice na voljo brezplačno v senzacionalnih petih do desetih minutah. Zatem sledi ekspresna smučarska storitev po ugodnih osem evrov.

Presenetljivo moderno

Pri mladini in vseh spletno pismenih zimskih športnikih Mokrine ciljajo z najsodobnejšo infrastrukturo. Novost je tako imenovan Sistem storitev na licu mesta (Location Based Service System). Ta sistem vam podaja super ažurne in najpomembnejše informacije o smučišču glede na to, kje se trenutno nahajate. Med njimi namigi za postanek v koči, prireditve, obdajajoče dostopne točke na progi ali aktualne akcije. To je možno zahvaljujoč 20 dostopnim točkam WLAN, ki z enkratno prijavo odpirajo vrata hitremu in brezplačnemu internetu po celem smučišču.

Nazaj na rubriko Skok v tujino

Najnovejše v tej rubriki

Na ljubljanskem letališču kot osmi redni prevoznik nazaj easyJet

Letalo
ponedeljek, 3. avgust 2020

Po prekinitvi letenja zaradi epidemije virusa Covid-19 se je na Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana po več kot štirih mesecih vrnil priljubljeni nizkostroškovnik easyJet. Pred kratkim je obnovil lete v Berlin, danes pa bo opravil prvi let na londonsko letališče Gatwick.

Zopet direktna železniška povezava med Prago, Bratislavo in Ljubljano

Vlak
sreda, 1. julij 2020

Po dolgih letih so Češka, Slovaška in Slovenija zopet direktno povezane z vlakom. Podjetje RegioJet v sodelovanju s Slovenskimi železnicami s 30. junijem začenja z redno linijo, katera povezuje Prago in Bratislavo z Ljubljano.

Z ljubljanskega letališča kmalu tudi v Madrid, Kijev in Tel Aviv

letalo.jpg
četrtek, 12. marec 2020

V poletnem voznem redu, ki bo v letalskem prometu v veljavo stopil 29. marca, se na ljubljanskem letališču obeta kar nekaj novosti. Obstoječim 12 rednim prevoznikom se bo pridružilo pet novih – British Airways z leti na londonski Heathrow, Finnair v Helsinke, Israir Airlines v Tel Aviv, Windrose v Kijev in Iberia v Madrid.

Nova letalska linija iz Ljubljane v Luton

Letalo
torek, 3. marec 2020

Nizkocenovni prevoznik Easyjet bo po novem z ljubljanskega letel še na tretje londonsko letališče – po Stanstedu in Gatwicku še na Luton.

Nova letalska povezava Tel Aviv - Ljubljana

letalo.jpg
četrtek, 20. februar 2020

Slovenski turizem se je v tem tednu uspešno predstavil poslovni in splošni izraelski javnosti na sejmu IMTM v Tel Avivu. Slovenija je na tem trgu prepoznavna in vse bolj zaželena turistična destinacija, kar se v letošnjem letu pozitivno odraža z vzpostavitvijo nove letalske povezave Tel Aviv - Ljubljana prevoznika Israir Airlines.

Nova redna letalska linija med Kijevim in Ljubljano

Letalo
sreda, 12. februar 2020

Iz letališča Fraport so nam sporočili, da je ukrajinski letalski prevoznik Windrose najavil redno letalsko linijo med Kijevim in Ljubljano. Leti so že na voljo za booking v rezervacijskem sistemu.

STO dobila novo vodjo predstavništva v Avstriji

Zana Marijan
ponedeljek, 27. januar 2020

Na mesto vodje predstavništva Slovenske turistične organizacije (STO) v Avstriji je bila imenovana Žana Marijan, ki s 1. februarjem začenja svoj štiriletni mandat na Dunaju. Jan Ciglenečki, ki je predstavništvo STO vodil od leta 1998, slovenski turizem pa na Dunaju predstavljal že od leta 1994, s koncem letošnjega januarja odhaja v pokoj.

Nomago uvedel prvo redno povezavo z zagrebškim letališčem

nomago
petek, 17. januar 2020

Nomago nadaljuje s širitvijo mednarodne mreže Nomago InterCity in uvaja prvo redno ter direktno avtobusno linijo, ki bo potnike iz Ljubljane in Novega mesta dnevno povezovala z letališčem v Zagrebu.

Air France bo s 1. januarjem 2020 proaktivno nadomestil 100 % emisij CO2 na vseh notranjih letih

letalo.jpg
ponedeljek, 6. januar 2020

Letalska družba Air France si že vrsto let prizadeva zmanjšati okoljski odtis in stremi k okoljsko odgovornemu delovanju na številnih področjih - posodabljanje letalske flote, ekološko letenje, zmanjšanje teže opreme na letalu, recikliranje odpadkov, odprava plastike za enkratno uporabo in še več. S 1. januarjem 2020 bo Air France postala ena prvih letalskih družb, ki bo proaktivno nadomestila 100 % emisij CO2, nastalih na notranjih letih.

Otvoritev pohodniške sezone Alpe Adria Trail 2019 – povabilo na pohod

alpe_adria_trail.jpg
torek, 14. maj 2019

Pohodniška sezona na poti Alpe Adria Trail se vsako leto uradno otvori z organiziranim pohodom in ta bo letos 18. maja na Avstrijskem Koroškem v Milštatskih Alpah od Sommeregger Hütte do Lammersdorfer Hütte.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije