Skok v tujino

Nazaj na rubriko Skok v tujino
©EDWARD GROEGER_Kaernten Werbung_Nassfeld.jpg

Mokrine vstopajo v novo smučarsko sezono

Datum: ponedeljek, 28. november, 2016

110 absolutno s snegom zagotovljenih kilometrov prog, najboljši v svojem razredu na podlagi različnih ocenjevalnih portalov in vedno med TOP 10 smučišči Avstrije… Kdor se torej odpravi v Mokrine, lahko veliko pričakuje. In bo kljub temu presenečen! Prva presenečenja 'Nice Surprises' namreč goste pričakujejo že ob uradnem začetku zimske sezone 7. decembra 2016.

Gre za kratko zaporedje. Tisti trenutek na 'skakalnici', ko poletiš. Sekunda, ko prvi pogled iz kina v Mokrinah na globoko zasnežene gorske vršace odpre vse čute. Trenutek, ko se po spustu po zabavni progi nenadoma pojavi tisti občutek 'Še enkrat!', ki ga otroci tako dobro poznajo. Ti številni trenutki presenečenj bodo vsak posamezen dan na Mokrinah spremenili v poseben dan. Na vsakem 'vogalu' se namreč nahajajo aha doživetja, ki bodo gostom na obrazih narisala nasmeh. Bodisi v snežnem parku, v kinu Mokrine, na območjih za prosti slog, na sončnih točkah ali na tekmovalni progi s snemanjem filma. Kdor bo imel odprte oči in bo pozoren na informativne table 'Nice Surprise', bo lahko zimski šport doživel s presenetljivo kulske in hkrati srčne plati!

26 milijonov evrov investicij

Poleg številnih 'posebnih učinkov' pa Mokrine svojim gostom zagotavljajo več udobja in varnosti. V zadnjih dveh zimah, torej v sezonah 2015/16 ter 2016/17, je bilo v izgradnjo infrastrukture vloženih 26 milijonov evrov. Med drugim v izgradnjo nove, visoko moderne 6-sedežnice 'Rudnigsattel', v izboljšanje udobja pri sedežnicah z ogrevanimi sedeži in vremenskimi zaščitnimi pokrovi, v razširitev prog ter razširitev in okrepitev zasneževalnega sistema. Novi smučarski depo z ogrevanimi predalniki neposredno ob progi ter razširitev mreže smučarskih avtobusov bodo zimski dopust v Mokrinah spremenili v zabavo brez vsakršnega stresa. Investicije v kakovost in izgradnjo novih posteljnih kapacitet zagotavljajo, da tudi hoteli zadoščajo najvišjim zahtevam.

Začetek sezone: rezervirajte sedaj in prihranite 66 evrov!

Začetek sezone 7. decembra 2016, ko se bo na Mokrinah ponovno vse vrtelo okoli teme '6 na progi', se približuje s polno hitrostjo. Brez skrbi, ta ponudba ni dvoumna, ampak nedvomno najboljša izbira za zapeljivo ugoden začetek sveže zimske sezone. Kdor se prijavi na spletni strani www.6aufderpiste.nassfeld.at, prejme podarjenih 66 evrov, ki so sestavljeni iz bona v vrednosti 33 evrov za smučarsko vozovnico in bona v vrednosti 33 evrov za namestitev. Akcija velja do 24. decembra 2016 ob rezervacije za dve osebi.

6 pa bo v času od 16. do 18. decembra srečna številka tudi za vse ostale goste. Ob igri s kocko '6 na progi', v okviru katere dve velikanski kocki poskrbita za zabavo na progi, lahko gostje zadenejo čudovite nagrade. Kdor bo imel srečo pri metanju kocke v eni od partnerskih koč vzdolž proge 'Route 66', bo zadel pijačo ali hrano. Tisti, ki pa bo presmučal celo progo 'Route 66' in sodeloval v nagradni igri, bo imel možnost, da zadane 6-dnevno smučarsko vozovnico – in sicer za naslednjih 6 let!

 

Otvoritveni dogodek v petek, 9. decembra 2016

Za vse, ki še omahujete, s katero opremo boste začeli letošnjo sezono, je smučarska otvoritev v Mokrinah 9.decembra idealno prizorišče. Na ta dan vas vodilni proizvajalci smučarske opreme kot Head, Elan, K2 in Völkl vabijo na testiranje njihovih novih tekmovalnih in karving smuči. Na modnem šovu bodo predstavljeni aktualni modni trendi, ki jih to sezono ne smete zamuditi.

Od 19. ure naprej bo v 'Wu' v hotelski coni potekala velika zabava. Po spektakularnem šovu rezljanja iz leda bosta na odru v živo nastopila džez glasbenik in pisec pesmi Charlie Armstrong ter britanski glasbenik James Cottriall. 'Move on' se glasi moto nadaljevanja zabave z radijem Antenne Kärnten, ki bo poskrbel za najbolj vročo in kulsko plesno zabavo v letošnji zimi. 

Presenetljivo velikodušne za otroke 

Mokrine tudi družinam nudijo številna presenečenja, ki bodo zimski dopust spremenila v pravo zabavo. Pod motom 'Mokrine Ski surprise' so otroci do 10 let brezplačno povabljeni na smuko. V času od 7. do 24. decembra 2016 je za vse male športne navdušence te starosti smučarska vozovnica na voljo brezplačno, brezplačno pa je tudi spanje v sobi staršev oz. starih staršev vključno z oskrbo. Pri paketu 'Nassfeld Ski Surprise' je v istem časovnem obdobju na voljo Otroški paket spremstva (smučarska oprema in smučarski tečaj) po ugodni ceni 29 evrov na dan. Prav tako se podaljša akcija 'Kids surprise', v okviru katere otroci pod deset let prejmejo vsako soboto tekom cele sezone dnevno smučarsko vozovnico po ceni deset evrov. www.nassfeld.at/pauschalen

'Surprise Guys' na progi

Z nekaj sreče boste letos v Mokrinah naleteli na 'Surprise Guys', ki bodo prvič skozi celo sezono goste presenečali s prijaznostmi. Okrepitev med počitkom, povabilo v smučarski servis ali vodenje po smučišču - veselite se lahko številnih 'priboljškov', ki so si jih izmislili 'angeli na progah'.

Presenetljivo kulske

Pri mladini in vseh spletno pismenih zimskih športnikih Mokrine ciljajo z najsodobnejšo infrastrukturo. To je možno zahvaljujoč 20 dostopnim točkam WLAN, ki z enkratno prijavo odpirajo vrata hitremu in brezplačnemu internetu po celem smučišču. Servisni sistem na licu mesta podaja super ažurne in najpomembnejše informacije o smučišču glede na to, kje se trenutno nahajate. Med njimi so namigi za postanek, prireditve ali okoliške točke za vse, ki iščejo nekaj posebnega. Ravno mladi zimski športniki svoj čas najraje preživijo na dih jemajočih območjih za prosti slog, testirajo svoje hitrostne sposobnosti na progi s snemanjem filma ali v smučarski šoli Shred-School Friedla Kolarja, državnega prvaka in evropskega podprvaka v snežnem kanalu, dobijo profesionalne namige za prosti slog.

Nazaj na rubriko Skok v tujino

Najnovejše v tej rubriki

Otvoritev pohodniške sezone Alpe Adria Trail 2019 – povabilo na pohod

alpe_adria_trail.jpg
torek, 14. maj 2019

Pohodniška sezona na poti Alpe Adria Trail se vsako leto uradno otvori z organiziranim pohodom in ta bo letos 18. maja na Avstrijskem Koroškem v Milštatskih Alpah od Sommeregger Hütte do Lammersdorfer Hütte.

Nova dnevna letalska povezava z Moskvo

ponedeljek, 12. november 2018

V okviru zimskega voznega reda je potnikom na voljo nova dnevna letalska povezava z Moskvo. Prevoznik Aeroflot se po petnajstih letih vrača na ljubljansko letališče z letalom Sukhoi Superjet 100. Prvo letalo je na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana pristalo 28. oktobra.

Kempinski Hotel Adriatic otvoril luksuzno plažo

plaza savudrija
torek, 26. junij 2018

Srbska družba MK Group je v petetklem tednu pripravila gala odprtje prenovljene plaže hotelskega letovišča Kempinski Adriatic v Savudriji, o katerem je umaški župan Vili Bassanese izjavil, da je to najrazkošnejše in najlepše urejeno kopališče v Istri. Luksuzna plaža ponuja pogled na lepote hrvaške, slovenske in italijanske obale.

Bakar bike

Kolesarjenje
sreda, 23. maj 2018

V soboto, 26. maja 2018 bo potekal že 6. zaporedni rekreativni kolesarski dogodek pod imenom Bakar Bike, ki bo letos tudi turistično in poučno obarvan. Cilj tega dogodka je promovirati mesto Bakar kot »outdoor« destinacijo ter spoznavati udeležence kolesarjenja z lepotami narave in kulturno zgodovinsko dediščino.

Božična prestolnica ob Vrbskem jezeru: Celovec stavi na zgodovino, dobro vzdušje in družino

celovec_bozic.png
petek, 10. november 2017

30 zgodb najslavnejšega avstrijskega pisatelja pravljic Folkeja Tegetthofferja, najboljši pevski zbori na dvorišču Deželne hiše, »stari božič« na Stolnem trgu/Domplatz z obrtno umetnostjo in adventni cirkus v vzhodnem zalivu Vrbskega jezera skupaj s kombiniranimi vstopnicami za Minimundus in vožnjo z ladjo: dogajanje v Celovcu še nikoli ni bilo tako pestro, kot bo letos med 18. novembrom in božičem. Vse to pa si boste lahko priklicali v digitalni obliki z aplikacijo »City Guide Klagenfurt«.

Tomislav Bralić in Intrade bodo v Puli okronali svojo kariero

intrade
ponedeljek, 24. julij 2017

Tomislav Bralić in klapa Intrade obeležujejo že krepkih 32 let fantastične glasbene kariere in v tem času so osvojili že vse Arene, razen ene. Zadnja, najprestižnejša bo osvojena 4. avgusta v kultni pulski Areni, zato bo to še posebno velik in pomemben dogodek, ki bo obeležil njihovo dolgoletno kariero na prav poseben način.

Na avstrijskem Štajerskem bodo osredotočeni na družine

štajerska_logo
sreda, 7. december 2016

S posebno osredotočenostjo na družine in smučarski podmladek, številne množične mednarodne prireditve, kulinariko avstrijske Štajerske, ki se je povsem zapisala kakovosti v smučarskih kočah, in nadaljnje znatne investicije turističnih ponudnikov je avstrijska Štajerska kar najbolje pripravljena na prihajajočo zimsko sezono.

Mokrine vstopajo v novo smučarsko sezono

©EDWARD GROEGER_Kaernten Werbung_Nassfeld.jpg
ponedeljek, 28. november 2016

110 absolutno s snegom zagotovljenih kilometrov prog, najboljši v svojem razredu na podlagi različnih ocenjevalnih portalov in vedno med TOP 10 smučišči Avstrije… Kdor se torej odpravi v Mokrine, lahko veliko pričakuje. In bo kljub temu presenečen! Prva presenečenja 'Nice Surprises' namreč goste pričakujejo že ob uradnem začetku zimske sezone 7. decembra 2016.

Z lastnim butlerjem v gore – samo na smučišču Turracher Höhe

butler_turacher
petek, 21. oktober 2016

Na Turracher Höhe se lahko zanesete na zanesljivo zasneženost, popolno pripravljene široke proge in idilično naravo z jezerom v središču pogorja Nockberge, poleg tega pa še na veliko mero kakovosti storitev, saj vas čaka lastni smučarski butler!

Družinam prijazen smučarski program na smučišču Obertauern

Obertauern_Winter_27_2.jpg
petek, 14. oktober 2016

S privlačnim celovitim paketom 'Bobbyjeva snežna pustolovščina' (Bobby's Schneeabenteuer') bo smučarskemu naraščaju na igriv in uspešen način predstavljeno smučanje in deskanje - in sicer pod karseda ugodnimi in družinam prijaznimi pogoji.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije