Skok v tujino

Nazaj na rubriko Skok v tujino
Obertauern_Winter_6_2.jpg

Najboljši sneg in privlačne cene v Obertauernu do začetka maja 2013

Datum: torek, 29. januar, 2013

Kdor si do danes še ni uspel rezervirati svojega smučarskega ali deskarskega veselja za letošnjo zimo, naj si nikar ne beli las. Obertauern, nadvse priljubljena zimska destinacija dežele Salzburg, zagotavlja prvovrstne snežne pogoje in obratovanje koč vse do začetka maja 2013. Zahvaljujoč privlačnim aranžmajem in zabavnim prireditvam bodo spomladanski smučarski dnevi v Obertauernu vsekakor vredni obiska.

Od nadmorske površine 1740 do 2526 m, 100 km prog, 26 žičniških naprav: to je Obertauern, smučarska regija v deželi Salzburg, v kateri je sneg zagotovljen. S 'Turskim krogom' kraj hkrati razpolaga z enim najbolj privlačnih smučarskih krogov v alpskem prostoru. Še posebej v spomladanskih mesecih se gostje smučišča Obertauern veselijo obilice sonca, lesketajočega se belega snega in smučarske zabave brez zmrzovanja!

Obertauern_Winter_27_2.jpgNajvišje ležeči kraj v deželi Salzburg pa je tudi ob veliki noči optimalna dopustniška destinacija za doživetij polne zimske družinske počitnice. V tem času namreč Obertauern nagovarja tako mlajše od 15 let kot tudi njihove starše, saj jih k zabavi na družinski teden vabi snežni zajec 'Bobby', in sicer v času od 30. 3. do 13. 4. 2013. Ob namestitvi na dodatnem ležišču v sobi staršev otroci, mlajši od 6 let, za namestitev, oskrbo, 5-dnevni celodnevni smučarski tečaj ali 5-dnevni poldnevni deskarski tečaj, vključno z izposojo opreme in smučarsko karto, plačajo 159 evrov na teden. Starejši otroci do starosti 15 let za enak aranžma plačajo 229 evrov (ta ponudba ne vključuje namestitve). Poleg tega je najmlajšim na voljo tudi brezplačen prevoz z in do letališča Salzburg. Druga paketna ponudba za starejše otroke do starosti 15 let pa vključuje 15-odstotni dopust na prevoz.

Ljubitelji sonca in iskalci zakladov se bodo ob koncu sezone, med 18. in 21. aprilom 2013, v Obertauernu srečali v okviru prireditve 'Gamsleiten-Kriterium', ki sodi med največje zimsko iskanje zaklada na svetu. Na proge s srežem se bo ponovno podalo približno tisoč udeležencev, ki bodo iskali in izkopavali zaboje z zakladom. Eden od zabojev vsebuje tudi ključ povsem novega avtomobila BMW. Omejeno število vstopnic je mogoče pravočasno kupiti prek rezervirane namestitve po zelo ugodni ceni.

Več informacij >>

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Skok v tujino

Najnovejše v tej rubriki

Aeroflot ponovno z ljubljanskega letališča v Moskvo

Letalo
sreda, 17. februar 2021

Po skoraj letu dni premora letenja zaradi epidemije covid-19 se na ljubljansko letališče vrača ruski prevoznik Aeroflot. V Moskvo bo sprva letel enkrat tedensko, če bodo razmere to omogočale, pa napoveduje dodajanje frekvenc v poletnem voznem redu.

Gradnja potniškega terminala na brniškem letališču se bliža koncu

Letalo
četrtek, 4. februar 2021

Na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana se zaključuje gradnja razširjenega potniškega terminala. 21 milijonov evrov vredna investicija teče skladno s terminskim planom. Do marca naj bi objekt dobil že končno podobo, sledila bodo testiranja in pridobivanje dovoljenj. Terminal bo tako nared sredi junija, prve potnike pa naj bi sprejel z julijem.

Mreža letalskih povezav zaradi epidemije močno okrnjena

Letalo
četrtek, 14. januar 2021

Z ljubljanskega letališča je trenutno mogoče neposredno poleteti v Frankfurt, Beograd in Istanbul. V zimskem voznem redu naj bi se vrnile še povezave v Pariz, London in Varšavo.

Kdaj in kam napovedani leti z Brnika

letalo.jpg
torek, 17. november 2020

Zaradi posledic epidemije virusa Covid-19 je letalski promet v Evropi in po svetu močno omejen. Datumi obnovitve letov in obseg letenja so v veliki meri odvisni od omejitev pri prehodih meja in drugih restriktivnih ukrepov v posameznih državah, pa tudi od okrevanja povpraševanja po letih.

V zimski sezoni z Brnika deset neposrednih letalskih povezav

Letalo
četrtek, 29. oktober 2020

Zaradi epidemije potniški letalski promet po Evropi že osmi mesec zapored beleži drastičen upad. Z Brnika bo v zimski sezoni po trenutnih napovedih deset letalskih povezav v devet evropskih držav ponujalo devet prevoznikov.

Osrednja turistična borza WTM letos na spletu

wtm_nagrade.jpg
torek, 27. oktober 2020

Ena največjih globalnih turističnih borz World Travel Market London bo v letošnjem letu potekala v virtualni obliki. Na voljo je še nekaj prostih mest za prijavo slovenskih turističnih ponudnikov.

Z Air France tudi pozimi vsak dan iz Ljubljane v francosko prestolnico

Letalo
petek, 2. oktober 2020

Pri Air France so pripravili zimski urnik letov, ki se lahko glede na negotove razmere v prihajajočih mesecih sicer še spremeni. Ljubljana ostaja dobro povezana s francosko prestolnico, saj bo letalski prevoznik tudi v začetku zimske sezone, od konca oktobra do januarja, obe glavni mesti povezoval enkrat dnevno.

Na ljubljanskem letališču kot osmi redni prevoznik nazaj easyJet

Letalo
ponedeljek, 3. avgust 2020

Po prekinitvi letenja zaradi epidemije virusa Covid-19 se je na Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana po več kot štirih mesecih vrnil priljubljeni nizkostroškovnik easyJet. Pred kratkim je obnovil lete v Berlin, danes pa bo opravil prvi let na londonsko letališče Gatwick.

Zopet direktna železniška povezava med Prago, Bratislavo in Ljubljano

Vlak
sreda, 1. julij 2020

Po dolgih letih so Češka, Slovaška in Slovenija zopet direktno povezane z vlakom. Podjetje RegioJet v sodelovanju s Slovenskimi železnicami s 30. junijem začenja z redno linijo, katera povezuje Prago in Bratislavo z Ljubljano.

Z ljubljanskega letališča kmalu tudi v Madrid, Kijev in Tel Aviv

letalo.jpg
četrtek, 12. marec 2020

V poletnem voznem redu, ki bo v letalskem prometu v veljavo stopil 29. marca, se na ljubljanskem letališču obeta kar nekaj novosti. Obstoječim 12 rednim prevoznikom se bo pridružilo pet novih – British Airways z leti na londonski Heathrow, Finnair v Helsinke, Israir Airlines v Tel Aviv, Windrose v Kijev in Iberia v Madrid.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije