Skok v tujino

Nazaj na rubriko Skok v tujino
Obertauern_Winter_6_2.jpg

Najboljši sneg in privlačne cene v Obertauernu do začetka maja 2013

Datum: torek, 29. januar, 2013

Kdor si do danes še ni uspel rezervirati svojega smučarskega ali deskarskega veselja za letošnjo zimo, naj si nikar ne beli las. Obertauern, nadvse priljubljena zimska destinacija dežele Salzburg, zagotavlja prvovrstne snežne pogoje in obratovanje koč vse do začetka maja 2013. Zahvaljujoč privlačnim aranžmajem in zabavnim prireditvam bodo spomladanski smučarski dnevi v Obertauernu vsekakor vredni obiska.

Od nadmorske površine 1740 do 2526 m, 100 km prog, 26 žičniških naprav: to je Obertauern, smučarska regija v deželi Salzburg, v kateri je sneg zagotovljen. S 'Turskim krogom' kraj hkrati razpolaga z enim najbolj privlačnih smučarskih krogov v alpskem prostoru. Še posebej v spomladanskih mesecih se gostje smučišča Obertauern veselijo obilice sonca, lesketajočega se belega snega in smučarske zabave brez zmrzovanja!

Obertauern_Winter_27_2.jpgNajvišje ležeči kraj v deželi Salzburg pa je tudi ob veliki noči optimalna dopustniška destinacija za doživetij polne zimske družinske počitnice. V tem času namreč Obertauern nagovarja tako mlajše od 15 let kot tudi njihove starše, saj jih k zabavi na družinski teden vabi snežni zajec 'Bobby', in sicer v času od 30. 3. do 13. 4. 2013. Ob namestitvi na dodatnem ležišču v sobi staršev otroci, mlajši od 6 let, za namestitev, oskrbo, 5-dnevni celodnevni smučarski tečaj ali 5-dnevni poldnevni deskarski tečaj, vključno z izposojo opreme in smučarsko karto, plačajo 159 evrov na teden. Starejši otroci do starosti 15 let za enak aranžma plačajo 229 evrov (ta ponudba ne vključuje namestitve). Poleg tega je najmlajšim na voljo tudi brezplačen prevoz z in do letališča Salzburg. Druga paketna ponudba za starejše otroke do starosti 15 let pa vključuje 15-odstotni dopust na prevoz.

Ljubitelji sonca in iskalci zakladov se bodo ob koncu sezone, med 18. in 21. aprilom 2013, v Obertauernu srečali v okviru prireditve 'Gamsleiten-Kriterium', ki sodi med največje zimsko iskanje zaklada na svetu. Na proge s srežem se bo ponovno podalo približno tisoč udeležencev, ki bodo iskali in izkopavali zaboje z zakladom. Eden od zabojev vsebuje tudi ključ povsem novega avtomobila BMW. Omejeno število vstopnic je mogoče pravočasno kupiti prek rezervirane namestitve po zelo ugodni ceni.

Več informacij >>

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Skok v tujino

Najnovejše v tej rubriki

Z ljubljanskega letališča kmalu tudi v Madrid, Kijev in Tel Aviv

letalo.jpg
četrtek, 12. marec 2020

V poletnem voznem redu, ki bo v letalskem prometu v veljavo stopil 29. marca, se na ljubljanskem letališču obeta kar nekaj novosti. Obstoječim 12 rednim prevoznikom se bo pridružilo pet novih – British Airways z leti na londonski Heathrow, Finnair v Helsinke, Israir Airlines v Tel Aviv, Windrose v Kijev in Iberia v Madrid.

Nova letalska linija iz Ljubljane v Luton

Letalo
torek, 3. marec 2020

Nizkocenovni prevoznik Easyjet bo po novem z ljubljanskega letel še na tretje londonsko letališče – po Stanstedu in Gatwicku še na Luton.

Nova letalska povezava Tel Aviv - Ljubljana

letalo.jpg
četrtek, 20. februar 2020

Slovenski turizem se je v tem tednu uspešno predstavil poslovni in splošni izraelski javnosti na sejmu IMTM v Tel Avivu. Slovenija je na tem trgu prepoznavna in vse bolj zaželena turistična destinacija, kar se v letošnjem letu pozitivno odraža z vzpostavitvijo nove letalske povezave Tel Aviv - Ljubljana prevoznika Israir Airlines.

Nova redna letalska linija med Kijevim in Ljubljano

Letalo
sreda, 12. februar 2020

Iz letališča Fraport so nam sporočili, da je ukrajinski letalski prevoznik Windrose najavil redno letalsko linijo med Kijevim in Ljubljano. Leti so že na voljo za booking v rezervacijskem sistemu.

STO dobila novo vodjo predstavništva v Avstriji

Zana Marijan
ponedeljek, 27. januar 2020

Na mesto vodje predstavništva Slovenske turistične organizacije (STO) v Avstriji je bila imenovana Žana Marijan, ki s 1. februarjem začenja svoj štiriletni mandat na Dunaju. Jan Ciglenečki, ki je predstavništvo STO vodil od leta 1998, slovenski turizem pa na Dunaju predstavljal že od leta 1994, s koncem letošnjega januarja odhaja v pokoj.

Nomago uvedel prvo redno povezavo z zagrebškim letališčem

nomago
petek, 17. januar 2020

Nomago nadaljuje s širitvijo mednarodne mreže Nomago InterCity in uvaja prvo redno ter direktno avtobusno linijo, ki bo potnike iz Ljubljane in Novega mesta dnevno povezovala z letališčem v Zagrebu.

Air France bo s 1. januarjem 2020 proaktivno nadomestil 100 % emisij CO2 na vseh notranjih letih

letalo.jpg
ponedeljek, 6. januar 2020

Letalska družba Air France si že vrsto let prizadeva zmanjšati okoljski odtis in stremi k okoljsko odgovornemu delovanju na številnih področjih - posodabljanje letalske flote, ekološko letenje, zmanjšanje teže opreme na letalu, recikliranje odpadkov, odprava plastike za enkratno uporabo in še več. S 1. januarjem 2020 bo Air France postala ena prvih letalskih družb, ki bo proaktivno nadomestila 100 % emisij CO2, nastalih na notranjih letih.

Otvoritev pohodniške sezone Alpe Adria Trail 2019 – povabilo na pohod

alpe_adria_trail.jpg
torek, 14. maj 2019

Pohodniška sezona na poti Alpe Adria Trail se vsako leto uradno otvori z organiziranim pohodom in ta bo letos 18. maja na Avstrijskem Koroškem v Milštatskih Alpah od Sommeregger Hütte do Lammersdorfer Hütte.

Nova dnevna letalska povezava z Moskvo

ponedeljek, 12. november 2018

V okviru zimskega voznega reda je potnikom na voljo nova dnevna letalska povezava z Moskvo. Prevoznik Aeroflot se po petnajstih letih vrača na ljubljansko letališče z letalom Sukhoi Superjet 100. Prvo letalo je na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana pristalo 28. oktobra.

Kempinski Hotel Adriatic otvoril luksuzno plažo

plaza savudrija
torek, 26. junij 2018

Srbska družba MK Group je v petetklem tednu pripravila gala odprtje prenovljene plaže hotelskega letovišča Kempinski Adriatic v Savudriji, o katerem je umaški župan Vili Bassanese izjavil, da je to najrazkošnejše in najlepše urejeno kopališče v Istri. Luksuzna plaža ponuja pogled na lepote hrvaške, slovenske in italijanske obale.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije