Skok v tujino

Nazaj na rubriko Skok v tujino
Obertauern_Winter_6_2.jpg

Najboljši sneg in privlačne cene v Obertauernu do začetka maja 2013

Datum: torek, 29. januar, 2013

Kdor si do danes še ni uspel rezervirati svojega smučarskega ali deskarskega veselja za letošnjo zimo, naj si nikar ne beli las. Obertauern, nadvse priljubljena zimska destinacija dežele Salzburg, zagotavlja prvovrstne snežne pogoje in obratovanje koč vse do začetka maja 2013. Zahvaljujoč privlačnim aranžmajem in zabavnim prireditvam bodo spomladanski smučarski dnevi v Obertauernu vsekakor vredni obiska.

Od nadmorske površine 1740 do 2526 m, 100 km prog, 26 žičniških naprav: to je Obertauern, smučarska regija v deželi Salzburg, v kateri je sneg zagotovljen. S 'Turskim krogom' kraj hkrati razpolaga z enim najbolj privlačnih smučarskih krogov v alpskem prostoru. Še posebej v spomladanskih mesecih se gostje smučišča Obertauern veselijo obilice sonca, lesketajočega se belega snega in smučarske zabave brez zmrzovanja!

Obertauern_Winter_27_2.jpgNajvišje ležeči kraj v deželi Salzburg pa je tudi ob veliki noči optimalna dopustniška destinacija za doživetij polne zimske družinske počitnice. V tem času namreč Obertauern nagovarja tako mlajše od 15 let kot tudi njihove starše, saj jih k zabavi na družinski teden vabi snežni zajec 'Bobby', in sicer v času od 30. 3. do 13. 4. 2013. Ob namestitvi na dodatnem ležišču v sobi staršev otroci, mlajši od 6 let, za namestitev, oskrbo, 5-dnevni celodnevni smučarski tečaj ali 5-dnevni poldnevni deskarski tečaj, vključno z izposojo opreme in smučarsko karto, plačajo 159 evrov na teden. Starejši otroci do starosti 15 let za enak aranžma plačajo 229 evrov (ta ponudba ne vključuje namestitve). Poleg tega je najmlajšim na voljo tudi brezplačen prevoz z in do letališča Salzburg. Druga paketna ponudba za starejše otroke do starosti 15 let pa vključuje 15-odstotni dopust na prevoz.

Ljubitelji sonca in iskalci zakladov se bodo ob koncu sezone, med 18. in 21. aprilom 2013, v Obertauernu srečali v okviru prireditve 'Gamsleiten-Kriterium', ki sodi med največje zimsko iskanje zaklada na svetu. Na proge s srežem se bo ponovno podalo približno tisoč udeležencev, ki bodo iskali in izkopavali zaboje z zakladom. Eden od zabojev vsebuje tudi ključ povsem novega avtomobila BMW. Omejeno število vstopnic je mogoče pravočasno kupiti prek rezervirane namestitve po zelo ugodni ceni.

Več informacij >>

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Skok v tujino

Najnovejše v tej rubriki

Otvoritev pohodniške sezone Alpe Adria Trail 2019 – povabilo na pohod

alpe_adria_trail.jpg
torek, 14. maj 2019

Pohodniška sezona na poti Alpe Adria Trail se vsako leto uradno otvori z organiziranim pohodom in ta bo letos 18. maja na Avstrijskem Koroškem v Milštatskih Alpah od Sommeregger Hütte do Lammersdorfer Hütte.

Nova dnevna letalska povezava z Moskvo

ponedeljek, 12. november 2018

V okviru zimskega voznega reda je potnikom na voljo nova dnevna letalska povezava z Moskvo. Prevoznik Aeroflot se po petnajstih letih vrača na ljubljansko letališče z letalom Sukhoi Superjet 100. Prvo letalo je na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana pristalo 28. oktobra.

Kempinski Hotel Adriatic otvoril luksuzno plažo

plaza savudrija
torek, 26. junij 2018

Srbska družba MK Group je v petetklem tednu pripravila gala odprtje prenovljene plaže hotelskega letovišča Kempinski Adriatic v Savudriji, o katerem je umaški župan Vili Bassanese izjavil, da je to najrazkošnejše in najlepše urejeno kopališče v Istri. Luksuzna plaža ponuja pogled na lepote hrvaške, slovenske in italijanske obale.

Bakar bike

Kolesarjenje
sreda, 23. maj 2018

V soboto, 26. maja 2018 bo potekal že 6. zaporedni rekreativni kolesarski dogodek pod imenom Bakar Bike, ki bo letos tudi turistično in poučno obarvan. Cilj tega dogodka je promovirati mesto Bakar kot »outdoor« destinacijo ter spoznavati udeležence kolesarjenja z lepotami narave in kulturno zgodovinsko dediščino.

Božična prestolnica ob Vrbskem jezeru: Celovec stavi na zgodovino, dobro vzdušje in družino

celovec_bozic.png
petek, 10. november 2017

30 zgodb najslavnejšega avstrijskega pisatelja pravljic Folkeja Tegetthofferja, najboljši pevski zbori na dvorišču Deželne hiše, »stari božič« na Stolnem trgu/Domplatz z obrtno umetnostjo in adventni cirkus v vzhodnem zalivu Vrbskega jezera skupaj s kombiniranimi vstopnicami za Minimundus in vožnjo z ladjo: dogajanje v Celovcu še nikoli ni bilo tako pestro, kot bo letos med 18. novembrom in božičem. Vse to pa si boste lahko priklicali v digitalni obliki z aplikacijo »City Guide Klagenfurt«.

Tomislav Bralić in Intrade bodo v Puli okronali svojo kariero

intrade
ponedeljek, 24. julij 2017

Tomislav Bralić in klapa Intrade obeležujejo že krepkih 32 let fantastične glasbene kariere in v tem času so osvojili že vse Arene, razen ene. Zadnja, najprestižnejša bo osvojena 4. avgusta v kultni pulski Areni, zato bo to še posebno velik in pomemben dogodek, ki bo obeležil njihovo dolgoletno kariero na prav poseben način.

Na avstrijskem Štajerskem bodo osredotočeni na družine

štajerska_logo
sreda, 7. december 2016

S posebno osredotočenostjo na družine in smučarski podmladek, številne množične mednarodne prireditve, kulinariko avstrijske Štajerske, ki se je povsem zapisala kakovosti v smučarskih kočah, in nadaljnje znatne investicije turističnih ponudnikov je avstrijska Štajerska kar najbolje pripravljena na prihajajočo zimsko sezono.

Mokrine vstopajo v novo smučarsko sezono

©EDWARD GROEGER_Kaernten Werbung_Nassfeld.jpg
ponedeljek, 28. november 2016

110 absolutno s snegom zagotovljenih kilometrov prog, najboljši v svojem razredu na podlagi različnih ocenjevalnih portalov in vedno med TOP 10 smučišči Avstrije… Kdor se torej odpravi v Mokrine, lahko veliko pričakuje. In bo kljub temu presenečen! Prva presenečenja 'Nice Surprises' namreč goste pričakujejo že ob uradnem začetku zimske sezone 7. decembra 2016.

Z lastnim butlerjem v gore – samo na smučišču Turracher Höhe

butler_turacher
petek, 21. oktober 2016

Na Turracher Höhe se lahko zanesete na zanesljivo zasneženost, popolno pripravljene široke proge in idilično naravo z jezerom v središču pogorja Nockberge, poleg tega pa še na veliko mero kakovosti storitev, saj vas čaka lastni smučarski butler!

Družinam prijazen smučarski program na smučišču Obertauern

Obertauern_Winter_27_2.jpg
petek, 14. oktober 2016

S privlačnim celovitim paketom 'Bobbyjeva snežna pustolovščina' (Bobby's Schneeabenteuer') bo smučarskemu naraščaju na igriv in uspešen način predstavljeno smučanje in deskanje - in sicer pod karseda ugodnimi in družinam prijaznimi pogoji.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije